JPM Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 (edited) Edited July 25, 2022 by Sam B 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Jebes mi sve, da je Horner taj koji daje komande vozacima Ferarija (dok je i dalje sef Red Bulla), Lec i Sainz bi opet imali bolje rezultate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Evo sad se u Ferariju zale na manipulaciju, kazu montirano za TV, nismo zvali Sainsa u pit tako kako je prikazano usred duela sa Cekom. (ustvari zvali su ga tri krivine ranije, bas kad je ulazio u taj duel) https://www.racefans.net/2022/07/26/television-broadcast-gave-nonsensical-impression-of-sainz-radio-call-ferrari/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 27, 2022 Author Share Posted July 27, 2022 Naravno da su ga tad zvali, da nisu, ne bi se on razdrao NOT NOW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 1 hour ago, Sam B said: Naravno da su ga tad zvali, da nisu, ne bi se on razdrao NOT NOW. Nikada radio nije live, pa im verujem. "Not now" moze da obuhvati i ceo krug ukoliko mu je za petama (a bio je). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Da, tacno, radio uvek ide sa zadrskom - ali Ferari se dzabe gica jer je jednako glupo ako su ga zvali bas u momentu kad ga je pretekao kako je prikazano na TV ili par krivina ranije kad je usau u duel kako tvrde u Ferariju. Debilizam u svakom slucaju. Za Ferari definitivno vazi ona Cercilova izjava o britanskoj vojsci tokom WW1 na Galipolju - "lavovi kojima komanduju magarci"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Pa dobro, Ferari ionako ima premoc u brzini i performansima u odnosu na sve ostale, red je i da imaju neku slabu tacku. Od ostalih vesti, drago mi je da je Mercedes poceo da ostvaruje bolje rezultate (iako navijam za Red Bul). Od ostalih zbivanja, McLaren bas los - spali su na to da se bore za 4. mesto sa meni omiljenim timom Alpine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts