Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Za MikiMilane.Malo sam "istrazivao" mladje zenske kategorije i na instagramu naletih na kratki post o Lenki Sindjelic.Djevojka igra u Kanadi,izrazito je mlada i igra na poziciji centra.Da li je u srodstvu sa Reljom Sindjelicem,koliko je visoka i koje je godiste?Cini mi se da si ti najbolji poznavalac mladjih kategorija,te je pitanje upuceno tebi.Ono sto sam vidio na video je da je vrlo snazna,ima mekanu ruku i izrazito je visoka.Sportski pozdrav.

Posted

Hvala.Vidio sam da igra za selekciju U 12/13.sto znaci da je rodjena 2012.ili 2013.godine.Nadam se da ovi iz KSS znaju za nju.Nema nigdje podatka o njenoj visini i godistu.Mislim da bi bilo dobro pozvati je na RTC slijedece godine i "osigurati"je za selekciju Srbije za godine koje dolaze.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bravo za djevojke U-20 i povratak u A diviziju.Danas ubjedljiva pobjeda protiv Hrvatske.Lijepo rasporedjena minutaza za sve igracice.Najbolja od svih svakako centar Jevtovic.Igra zrelo,odlicno skace i izvanredna je u sutu za tri poena(60%).Mislim da zasluzuje poziv u A selekciju .Za sedam dana prvenstvo za kadetkinje,nakon cega se mogu sumirati utisci o nastupima mladjih selekcija.

Posted
On 6/18/2025 at 1:28 PM, bekrinjo said:

Šta se dešava sa Lukinom sestrom, Jelenom Mitrović? Kolena je operisala, nema informacija da li je nastavila karijeru nakon koledža u Americi?

On 6/18/2025 at 2:37 PM, MikiMilane said:

Koliko znam prekinula karijeru nakon koledža, upravo zbog tih povreda kolena.

Vraća se košarci nakon 2 godine pauze, igraće za Novosadsku ŽKA...

Posted

Тренер У16 репрезентације Немања Планојевић изабрао је за ЕП 12 играчица, а то су:

Миа Аврамовић

Сара Мајсторовић

Елена Ерић

Јована Илић

Невена Петровић

Анастасија Јованов

Калина Кожул

Нађа Максимовић

Милица Мазић

Ања Петковић

Сара Тановић

Теодора Милошевић