djole Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 4/17/2026 at 10:11 PM, dali_man said: Posto trenutno nemam da iskesiram 500-600 jura, planirao sam da jedan od ta dva aparata kupum na neke rate, a da za drugi iskesiram. Sad problem je sto u svim ovim radnjama, koje nude kupovinu na rate (gigatron, tehnomedia, ananas...), jedino se delonghi nudi, da iole valja. Ostalo nisam uzimao u razmatranje. Tu i tamo se ostale prihvatljive marke mogu naci po specijalistickim radnjama, ali retko koja nudi kupovinu na rate (uspeo sam da nadjem jedino Eureka Mignon Manuele za 34.000 na 12 rata, pa i to razmatram). Prepravku na non-pressurized basket sam svakako planirao, i to nije neka velika stavka, 20-30 jura. Ovo za steam wand me malo razocarava, jer volim kafucinoTM (iliti produzeni s mlekom). Nije da imam neki istancan ukus za kafu, preziveo bi i sa ovom lagarijom, al opet, kad vec kupujem, onda bi gledao da nadjem nesto bolje. Delonghi je izbacio i Dedica Duo (EC890) sa unapredjenim steam wand sistemom, sad, dal vredi dati 7-8000 din vise samo zbog toga... Ostaje mi samo da se raspitujem, bunarim i lovim neku iole pristojnu ponudu. Jbt, ispade muka oko izbora aparata i mlina ko da kupujem polovan automobil . Sve te razumem :D Moze Dedica da napravi solidno mleko za kapucino, ali ona konzistencija za latte je vec malo teza, tj. bar meni je teze jer retko koristim. Moguce da se moze izvestiti sa onim, ali savetujem ti da proveris malo ove rivjuove na internetu. Kakva je uopste ponuda mlinova u Srbiji kod ovih zvanicnih prodavaca?
mr clutch Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago #ButanGas Najbitnije je da zavrnes crevo u bocu pravilno, to jest da crevo dobro legne na ventil od boce. Takodje da dizne na ploci za grejanje se ne zapuse. Ne koristim nesto preterano, uglavnom za kafu i znacajno brze se sprema nego na elektricnoj ploci. Verovatno je isto i za hranu.
dali_man Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 hours ago, djole said: Kakva je uopste ponuda mlinova u Srbiji kod ovih zvanicnih prodavaca? Onako. Tih par shopova su, uglavnom distribureri nekih marki mlinova, tako da recimo, brewsociety.store valja Eureka mlinove, bago valja obel i la san marco, tokarcoffee ima fellow, Dok se, s druge strane, DF54, 64 gen 2, Baratza ESP mogu naci samo na kupujemprodajem. Svi oni su negde oko 250-300e
Recommended Posts