Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakav zatvorski snuker su igrali Higins i Robertson.

Higinsa su bogovi snukera hteli u SF a Robertson je presao 15k koraka oko stola u poslednjoj sesiji.

Svakako je neverovatan Higins, mislio sam da nece imati snage za ovo posle meca sa Ronijem.

• Like 1
Posted

Ne ostaje da se navija za bilo koga, osim da Murphy uzme drugu titulu posle 21g (Taman da nadmaši Williamsov takoreći rekord od 15g između dve svetske titule)

Za Higginsa ne mogu da navijam, longevity na stranu (On mi je generalno među relativno disliked igračima, naravno niko mi nije ni blizu hatewatchu kao kad Selby igra, no kao i kod ovog, što se mene tiče 4 titule sasvim dovoljne 😁)

Posted

Generalno sam navijao za Kajrena, Ronija i Trampa, i nijedan do SF... Bas uzasni likovi su ostali osim Alena, ali bojim se da nema mentalnu snagu da izgura ovo do kraja. Deluje mi da ce osvojiti jedan od dvojice iz gornjeg polufinala, a od njih dvojice ako moram da biram onda nek to bude Marfi. 

Posted

Kakva sesija. Sinoc je Yize dominirao i poveo 6-2, da bi danas izgubio prvi frejm, onda i drugi frejm koji je trajao sat vremena, pa se potom i raspao. Sve do 6-7, gde su onda odigrali najduzi frejm u istoriji Crucible-a.

CCfyK5s.jpeg

Allen nije hteo re-rack pa je sudija morao da intervenise i da im u jednom momentu da priliku za po jos 3 udarca ili se prekida frejm, pa je Allen namerno ubacio crnu.

Na kraju umalo da Allen napravi poslednji snuker sa roze i crnom da prezivi, ali je Yize uspeo da ode na 7-7 i mislim da je zadovoljan sad, s obzirom da su im prekinuli celu sesiju, a bilo je blizu da ode na 10-6.

Posted

Svakako je bila ili veoma smešna ili veoma smorna situacija, kako već kome. Meni je bilo iritantno prvih 15-ak min, a onda mi bivalo sve komičnije (A tek kad je publika krenula da otpozdravlja svaki udarac)