fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, DJ_Vasa said: I hajde da se manemo broja prisutnih kao bitnog indikatora. Hajde da se ne manemo? Niko i ništa nije toliko ljudi animiralo protiv ovog režima zadnjih X godina kao studentski pokret / protesti. Ali svakako ostani vam toga ako ti ne odgovara, bar se nećeš posle nervirati ako ne uspemo... ali ni radovati, ako uspemo, kao neko ko je dao deo sebe svemu tome. Win some, lose some. 2 hours ago, DJ_Vasa said: ako bi samo bojkotovali kupovinu mackalica u Liliju kod onog poslanika ili kupovinu kafetina i flastera kod Benua, da vidiš kako bi ti SNS osetio po džepu. Benu, Lily i drugi ćaci biznisi su odavno na listi za ignorisanje, mape sa skoro svim ćaci lokalima su skoro godinu dana u opticaju, to je vrlo opšte poznata stvar. Na Google mapama koje se odavno dele je to gomila crvenih X-ova... Neće to ništa posebno promeniti (do konačnog obračuna) i to je to. Ipak je posebno zadovoljstvo smanjiti im profit kad god i kako god.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je zanimljivo da i bez neodlucnih opozicija ima 10%, stvarno vi koji nećete dati glas studentima, sada imate mogućnost da glasate za EU opoziciju. Verovatno taj procenat koji opozicija može uzeti raste na 12-13%, ako treba i sam cu dati glas za tu opciju samo da se sigurno predje cenzus.
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 56 minutes ago, fancy said: Hajde da se ne manemo? Niko i ništa nije toliko ljudi animiralo protiv ovog režima zadnjih X godina kao studentski pokret / protesti. Ali svakako ostani vam toga ako ti ne odgovara, bar se nećeš posle nervirati ako ne uspemo... ali ni radovati, ako uspemo, kao neko ko je dao deo sebe svemu tome. Win some, lose some. Lako ćemo za mene, mada nisam ja tema, ali treba malo pogledati i brojke. SNS je na prošlim izborima skupio 48%, što ipak jeste manje od polovine. SNS odavno nema podršku apsolutne većine stanovništva. S druge strane, jeste bilo okupljanja koja je organizovala SPN, ista je atmosfera bila na početku, ali znamo kako se sve završilo. Možda je srodniji primer veći broj neškopačkih manifestacija, gde je preovlađivala slična atmosfera, ali na kraju - cvrc, u samoj Loznici i onom selu gde kopaju litijum pobeđuje SNS bez krađe. 56 minutes ago, fancy said: Benu, Lily i drugi ćaci biznisi su odavno na listi za ignorisanje, mape sa skoro svim ćaci lokalima su skoro godinu dana u opticaju, to je vrlo opšte poznata stvar. Na Google mapama koje se odavno dele je to gomila crvenih X-ova... Sećam se toga, ali džabe je ta mapa ako se nešto ne propagira svim raspoloživim sredstvima. Ne misliš valjda da svako ko hoće da kupi andol, sapun, da popije negde kafu ili da nešto pojede prvo proverava tu mapu? Imam na oko 500 metara od kuće i jedne i druge, ali vidim da su stalno puni. isto važi i za njihove prodavnice na drugim lokacijama. Edited 3 hours ago by DJ_Vasa
Arsenije Pesic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Drug Crni said: Gledao sam u jutarnjem programu na N1 najavu izbora u Boru. @Arsenije Pesicimate više opozicionih lista nego pobeda u Jurolig (ne zameri na ovom lošem pokušaju patkometrije humora). Ja ne znam hoće li tako i jedna dobaciti makar do 30%? Ko je to smislio? Velegrad bato, naravno da ima puno lista. Dakle, jedna lista sns, jedna lista studenti i jedna manjinska, to je jasno. Od ostale 4, jedna je NADA, dakle dss i ekipa i dve manje-više nebitne grupe građana. I na kraju još jedna gg, oko Irene Živković, poslanice u skupštini Srbije koja je istupila iz ssp-a. Obećano joj je od strane vlasti da če bude usvojen zakon roditelj-staratelj (inače je i sama majka deteta sa posebnim potrebama), na kraju su je naravno izradili, ona istupila iz stranke a ovi nisu usvojili zakon. Dakle nominalno 5 opozicionih lista, siguran put u uspeh. 1
Recommended Posts