fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Drug Crni said: Ti čiji članovi porodice idu na proteste su statistička greška U Beogradu je jače od statističke greške. 6 minutes ago, McLeod said: Prvo, treba poseban mentalni sklop da bi bio policajac, pogotovo interventna. Ili vojnik. (*) I to a i ono daj posao, ne znam ništa drugo a ni u školi nisam bio neki đak... plus vreme kad je dosta sadašnjih policajaca dobilo posao je bilo drugačije od ovog, pa je kao lakše bilo pristupiti... (*) sećam se svojevremeno, beše u 4. razredu srednje, ideš na regrutaciju za JNA, i tad je kružilo čuveno pitanje (iz nekog psiho testa gde moraš 300 pitanja da odgovoriš sa da / ne u nekom određenom roku), a to pitanje je, tj. rečenica: "Mrzim vojsku i policiju". I svi smo se ložili - al ćemo da im kažemo šta mislimo, ko ih jebe sve i kerove i vojsku hahaha... I tako došao je taj dan, prošao je taj dan i posle svega sedimo i prepričavamo iskustva i ja kažem: "Jedva sam čekao da zaokružim DA na ono pitanje, jebo sam im kevu..." Na šta me celo društvo pogleda izbezumljeno - "Ti nisi normalan, najebaćeš, nisi valjda zaista to napisao..?!?!?" Naravno da jesam. Epilog - jedini sam od nas 10ak, ali bukvalno jedini dobio da služim ono što sam napisao da bih želeo (jer bilo je i to pitanje: "Koji rod - vojske - biste želeli da služite?") - avijaciju I proveo kao besposleni kotrolor letenja, plavac na aerodromu s tada jednim sletanjem u godinu dana... svi ostali su završili negde kao bogom zaboravljeni prašinari.
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uvek sam terao u kurac sve te defetiste koji su od pocetka bili skepticni, a sada, na neki način, postajem takav i verovatno i mene treba oterati u kurac, ali me "ne greje sunce" ič. Razmišljam koliko ce para mamlazi uzeti sada na ove zajebancije oko svog na svome, legalizacije... Ogromne! Prolongirace izbore dok time ne napuni kasu, pa ce opet imati kamaru para da gurne, mune kome treba. Batinasi, zandari... Ima tu jos jedna stvar. Ima onih koji su kao na rečima protiv ove vlasti, a kad dođu izbori glasaju za Vucica. To su oni na drzavnim jaslama koji su svesni da je ovaj dzukela i sramota ih je da ga u razgovorima hvale, ali zbog svoje situacije daju glas bagri. Usuškani su, ne rizikuje im se. Dakle, ima i mrcina svoje glasace, plus krađa, plus čudni odnosi između studenata i opozicije, plus podele zbog pojedinih persona sa liste kod onih koji bi glasali za studente... Plus relativno mlaka osuda hulje od strane zapadnih zemalja, plus pičketine ruske koje mrcinu podrzavaju... Daj boze da grešim, ali nekako ne miriše na dobro. 1
Recommended Posts