maXa88 Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Sad si vec bezobrazan ali ok to je tvoj dobro poznati stil. Znate odlicno obojica sta ste radili, to smo ispricali jos pre dve godine i ne bih vise o tome. Da sam jedini koji se na to zalio pa ajde ali evo ima drugih od prosle sezone kojima je isto to radjeno. A kad malo bolje razmislim, nije ni lose sto si bio na hladjanju, i da ti kazem malo je. Ne zato sto si vredjao, nego zato sto si bezobrazno naporan da mi oci krvare dok citam ove gluposti i kamo srece da i za to banuju jer bi dobio trajni lm imas tu cast da budes prvi kod mene na ignoru tako da necemo imati dalju komunikaciju toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Maksimilijane smiri živce, pozvan si i ti na to epsko pečenje... ako treba , ce zovemo i Wini-ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 bolje nemoj da me zoveš, možda zapevam večeras je naše veče, večeras se maxa pečee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 9 hours ago, Tri Korne Penal said: Maksimilijane smiri živce, pozvan si i ti na to epsko pečenje... ako treba , ce zovemo i Wini-ja Jel vidis sta se desi kad me prozivas da te prozivam na pogresnoj temi Lepo si trebao na FK temi da odgovoris kad si vec tamo prozivao ljude da ti duguju pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Spreman sam tokom leta da iznajmim učionicu i držim časove fantazija, Zveki obavezno u prvoj klupi i da se javi kada negde zapne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Propustam ove godine, ipak je prva klupa potrebnija Maxi i Delgadu posto ni u B ligi ne mogu do plej ofa. Bas su im potrebne tvoje lekcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 On 6/11/2022 at 10:27 AM, Zvezdinho said: Zveki, Zid u LAC, nisi ga valjda dropovao? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Zvekiju je od tolikog razmačarivanja od B ligaša fantazi postao mrzak, žao mi je više i da bacam šale. Meni ostaje samo da postanem GOAT. Već sam krenuo sjajno sa jednom titulom. Znam da ću biti još bolji igrač naredne sezone, jer znam kakve sam greške pravio nevezano za trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Mhm, Jang pored Mareja neće biti više top igrač. KAT i Gober će uništiti jedan drugog. Bron i AD opet veliki upitnici. Vestbruk je mnogo nepredvidljiv, od TOP5, do toga da bude borderline FA. Očekujem pad kod dosta igrača koji su birani u prvoj rundi. Svakako, mojih TOP5 su: Jokić, Dončić, Janis, Embid, Sabonis Ne očekujem da Kari-Durent-Harden više kidaju regularku, možemo očekivati neke opasne proboje kao Lamelo, Morent, Zajon, Simons itd. Edited July 9, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Obavezno Zajona da draftujes u prvoj rundi kad ga toliko hvalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Nego šta, 27-7-4 sa 62% se ne propušta u prvoj rundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Jeste bice tako, al na 29 meca cele sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Hoce li @Stari Wook pocinjati iz C ? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Je l' postoji C? : )) Iz B, ako se aktiviram. @delgado U B mi se najviše sviđa ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Postoji C i to je solidno popunjena sa nekih 10ak ekipa U B je realno najgotivnija ekipa, ali odatle sada ne mozes krenuti 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ne pričam o igranju od početka, već o igranju sa drugarom koji je već u B. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, Stari Wook said: Ne pričam o igranju od početka, već o igranju sa drugarom koji je već u B. Onda ti je povratak no-brainer, nemas pojma koliko puta smo te Zveki i ja dozivali i pitali smo gde si, ja sam se stvarno zabrinuo sta ti se desilo nakon ispadanja iz lige & nakon toga Kingove 4te 😄 proveravao stvari da vidim da l mi je negde ostao taj viber broj, al dobro je, vratio si se. Zamisli taj obracun u B -> Zveki & Maxa i ja & ti i ko god ti je drugar, prstace kao nekad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Došlo je do smene generacija Nekada šampionski menadžeri gule B ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Zveki je još uvek u B ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 2 hours ago, Tri Korne Penal said: Zveki je još uvek u B ? Ti si bese jos uvek duzan neko pecenje De si Vulfio kuco stara, ides kod Mileta a ? Nisi mozda bio coowner silencio, mi se brinuli za tebe a ti se ne javljas. Preraso te Delgi po broju vetovanih njegovih trejdova po sezoni ihahaj ..... Edited July 10, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 6 minutes ago, Zvezdinho said: Ti si bese jos uvek duzan neko pecenje De si Vulfio kuco stara, ides kod Mileta a ? Nisi mozda bio coowner silencio, mi se brinuli za tebe a ti se ne javljas. Preraso te Delgi po broju vetovanih njegovih trejdova po sezoni ihahaj ..... Vec si dobio odgovor, ali nije zgoreg da ponovim Zems, ne ide pečenje po ovu vrućinu, a I pros'o odmor u "paradajz turizmu " ( samo sam projurio kroz KS 😄 ) . .. sledeći odmor ( 5ti jubilrni ove godine ) tek krajem avgusta , al teško cu i tad u zavičaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Ma da cekaj tamo novembar/decembar kad bude bilo 10000 zarazenih od kovida ko prosli put😄 Vulfio si to ti stvarno, nije mozda delgado burner forum akaunt, kad ima burner fantazi akaunt sto ne bi imao i forum burner🙃😛 Edited July 10, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 8 hours ago, Zvezdinho said: Ti si bese jos uvek duzan neko pecenje De si Vulfio kuco stara, ides kod Mileta a ? Nisi mozda bio coowner silencio, mi se brinuli za tebe a ti se ne javljas. Preraso te Delgi po broju vetovanih njegovih trejdova po sezoni ihahaj ..... Koliko se sećam, @delgado je bio poznat po trejdovima na svoju štetu ali izgleda da se dosta toga promenilo... Mene su vetovali iz zavisti, inače sam bio primer poštenja Imao sam dogovor sa MIletom i pre par godina, ali sam odustao. Neću ni sad da ga zezam, ako stvarno ne budem raspoložen da igram. Glupo mi je da igram, a da od mene nema nikakve koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ma pusti ti to, nego sta ti je bilo sa starim user imenom, sto ga ne koristis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Zvezdinho said: Ma pusti ti to, nego sta ti je bilo sa starim user imenom, sto ga ne koristis ? Nešto je zabagovao oporavak. Probao sam par puta, ali mi nije bilo bitno, pa sam napravio novi nalog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts