Jump to content

Recommended Posts

Posted

Medvedev kulijana ceka ga da se ispuca, brejk i otaljavanje seta.
Stabilizovao servis posle prva dva seta i to je to.
Marin je onaj US open je odigrao u transu i niko ga tu ne bi dobio, nema sanse.
Ali finale AO , W i trece mesto na listi , bukvalno lik je najveci dobitnik onog vakuuma koji je bio kada su istovremeno bili povredjeni/vracali se posle operacija Djokovic , Marej, Wawrinka, Nadal, Nisikori

Posted

Ali on taj USO nije odigrao ceo u transu, nego od QF pa do kraja, inace se pre toga mucio. 

Medjutim, to i dalje ostaje najveca misterija, kako se nije usput raspao :classic_biggrin:

• Like 2
Posted
Ali on taj USO nije odigrao ceo u transu, nego od QF pa do kraja, inace se pre toga mucio. 
Medjutim, to i dalje ostaje najveca misterija, kako se nije usput raspao :classic_biggrin:
Da. I dalje se secam vecere u Pappa Joe's, svi u fazonu ok polufinale Djokovic i Fed su favoriti i Mek koji govori 3-0 3-0 , ne treba ni da se igra.
The rest is history sto bi se reklo...
  • Ha-ha 7
Posted
Just now, Petar 91 said:

Da. I dalje se secam vecere u Pappa Joe's, svi u fazonu ok polufinale Djokovic i Fed su favoriti i Mek koji govori 3-0 3-0 , ne treba ni da se igra.

Bukvlano je Cilic trebao 10% od nagrade da uplati Meku :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Petar 91 said:

Znao sam.

Taj je i tu imao prste umesane. 

Posted
Znao sam.
Taj je i tu imao prste umesane. 
Ne vidim problem, covek umalo da pogodi tacan rezultat samo pogresio igrace, bilo 3-0 za Cilica i 3-1 za Nisikorija [emoji23]
Posted
1 minute ago, Petar 91 said:

Ne vidim problem, covek umalo da pogodi tacan rezultat samo pogresio igrace, bilo 3-0 za Cilica i 3-1 za Nisikorija emoji23.png

Mala sitnica.

A Cilic se ugasio posle 2-0.

Posted
Samo mislim da nismo bili u PJ, nego So i Biber :classic_biggrin:
Meni je nesto ostalo da smo bili u onom PJ bas pre nego sto je zatvoren. Al moguce da sam pogresio [emoji28]
Posted (edited)

Ovo će biti odlično za Danilovo samopouzdanje, da zna da može da preokrene sa 0:2. Ne mogu se setiti je li to radio ranije.

Edited by alcesta
Posted
Za 20 godina gledace se statistike, pa ce biti Cilic USO, dva finala, broj tri, sesti igrac ove ere, a on tragedija od igraca.
Al realno gledano ne mozes ni da kazes tako kada imas tri monstruma koja su osvojila skoro 15 godina grend slem titula i ostavili mrvice za ostale igrace.
Realno njih trojice pa jedno 4-5 praznih mesta pa Endi i Sten, pa onda 5-6 praznih mesta pa Delpo, Tim itd.
Ove klince nee racunam jos
Posted (edited)

8 minutes ago, Don Radonja said:

Postao sam Mek.Urekao sam Medu. 😛

Kasno je sad, ali bar će bruka biti manja :classic_smile:

Edited by alcesta