Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

5 minutes ago, Charlie Foxtrot said:

Mada su sada i Patsi imo. oštećeni sa spotom kod hvatanja Sanua.

 

 

 

Moguće, ali barem su održali neki kriterijum da kažeš.

 

Loša reakcija odbrane NE pred kraj poluvremena. Kao da su očekivali da će se Billsi zadovoljiti sa FG i da neče ni probati da dođu do TD. Očito nadigran Buffalo i ima odličan rezultat, fumble Burkheada ključan detalj prvog poluvremena, umesto vođstva Patriota Buffalo je došao do 3 poena.

 

Btw TE Dawson Knox sve češće dobija loptu poslednjih nedelja, pik treće runde, verujem da bi Brady voleo da ga ima u ekipi, a uzeli su Damiena Harrisa 9 pikova pre toga koji igra na poziciji petog RB.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Martin Mystere said:

Ako Brejdi ne skupi muža da počne da baca malo duže lopte a ne samo ove alibi od par jardi nema ovde sreće.

Brejdi je najmanji problem veceras. 

Odbrana je ta koja je zasrala vise. 2 puta je dopustila TD tako sto im je igrac otisao iza ledja. I glupi OPI, pogotovo Watsonov, koji nije imao uticaj na plej.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Allen promašio Knoxa i odbrana onda nije dala novu šansu, Patriote će sa #2 u playoff.

 

Ovakav prebačaj Allena je razlog zašto još uvek nisam siguran u njega kao franšiznog QB, iako je već daleko premašio očekivanja.

Link to comment
Share on other sites

Gospode koliko smara Steve Smith. Koliko je bio dobar WR, toliko je užasan u ovoj ulozi analitičara, samo se dere nešto, a početak i kraj rečenice nemaju veze s vezom.

 

Goff sledeće sezone ima cap hit oko 36 miliona. Haos. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Patsi  i Billsi, 49-ersi i Ramsi...Dve različite tekme po karakteru, ali su mi obe bile gušt za gledanje...Bez obzira na standardnu kuknjavu, meni su Patriote posle ovoga večeras dale nadu da možda možemo da uradimo nešto i u PO-u...Solidno trčanje otvorilo je mogućunost dobrih screen i checkdown passova...dugi drive-ovi i cedjenje suve drenovine je jedini način na koji ovaj tim  tim može da se nosi sa jačim timovima, odbrana jeste imala nekoliko loših momenata, ali brate mili ne može se igrati bez greške non-stop, uradili su šta je trebalo kad je trebalo i to je uz nesigurnog Allena kad se lomilo bilo dovoljno...

49-ersi su mi apsolutni hit u kolekciji jesen-zima 2019/2020, najuzbudljiviji tim za gledanje, jedino što će im u PO-u trebati malo više konstantnosti tokom cele utakmice ako žele da urade nešto više, mada meni i ovako ništa ne smeta, gledao sam ih nekoliko puta ove sezone i nijednom nije bilo dosadno

Edited by Kolbas
Link to comment
Share on other sites

Apsolutno sam saglasan, odlične utakmice, čak je i prva bila zanimljiva doduše zbog festivala izgubljenih lopti posle kojih je utakmica baš atipično tekla. 

 

Ono što je sada sigurno su Billsi na 5. mestu. Ukoliko KC ne napravi kiks ići će u Houston, a na osnovu onoga što sam video juče mislim da mogu tamo da pobede. Obe ekipe neće moći ništa protiv Baltimorea i Patriota u gostima. 

 

49ers su po mom mišljenju najbolji tim u NFC, a trenutno su 5. Čak i da ostanu tu ako ne pobede Seattle mislim da mogu napraviti seriju u gostima, imaju ozbiljne pobede ove sezone protiv GB, NO, a sva 3 poraza su doživeli u poslednjim akcijama utakmica, jedini su se ozbiljno nosili sa Baltimorom poslednjih 10 utakmica. 

 

Dubok sastav sa najboljim TE u ligi, sve boljim korpusom WR, dobrom rotacijom bekova, odličan pass rush i dobar pass coverage, Sherman je kandidat za CPOTY. I Gould je među pouzdanijim kikerima, a Shanahan je bio u playoffu skroz do SB kao koordinator i mislim da se neće uzentati ni sad kao HC. 

 

Hvala im za izbacivanje Ramsa, sad ovi moji mogu rasterećeno da probaju da nešto urade bez Cooka, a možda i Mattisona i da laganije inkorporiraju Thielena nazad u napad. Mada kako stvari stoje #6 nam ne gine. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...