ras kass Posted Wednesday at 04:42 PM Posted Wednesday at 04:42 PM Brainfart. Izgleda da Arteta ima fetish da uzima otpatke iz Celzija i da dokazuje drugima kako ce kod njega da procvetaju. Nije uspelo sa Nemcem na zalost Arsenala. Solidan igrac ali ne za te pare. Inace Arsenal bi trebao da proda Jesusa ili Havertza a moze i obojicu
NikolaTest Posted Wednesday at 06:37 PM Posted Wednesday at 06:37 PM 1 hour ago, ras kass said: Inace Arsenal bi trebao da proda Jesusa ili Havertza a moze i obojicu Jesus povredjen do Januara, tako da na žalost verovatno ništa od toga pre narednog leta.
sasha arsenal Posted Wednesday at 07:53 PM Author Posted Wednesday at 07:53 PM 3 hours ago, ras kass said: Brainfart. Izgleda da Arteta ima fetish da uzima otpatke iz Celzija i da dokazuje drugima kako ce kod njega da procvetaju. Nije uspelo sa Nemcem na zalost Arsenala. Solidan igrac ali ne za te pare. Inace Arsenal bi trebao da proda Jesusa ili Havertza a moze i obojicu Nikola Test ti je odgovorio za Žezusa.Što se Haverca tiče,ako se dovede napadač,on će morati da se preseli na klupu.Ako bi se on prodao,onda bi morao da se dovede još jedan napadač.Pošto ga Arteta izuzetno ceni,teško da će na transfer listu.
sasha arsenal Posted Thursday at 01:47 PM Author Posted Thursday at 01:47 PM Dobrodošao. Ono što je McLeod pominjao.Videćemo da li će se uklopiti. 2
kojan Posted Thursday at 04:12 PM Posted Thursday at 04:12 PM (edited) 2 hours ago, sasha arsenal said: Dobrodošao. Ono što je McLeod pominjao.Videćemo da li će se uklopiti. Apropo loseg fita (totalno se slazem), pozitivna stvar mi deluje da je takav tip spic igraca koji gura, grize, grebe samo da postigne taj gol, i sto bi englezi rekli mentality monster. Takodje video sam neku kompikaciju njegovih asistencija i pasova i mogu reci da sam prijatno iznenadjen. Videćemo na sta ce to da lici ali ako je muceni merino spakovao 10 komada u kratkom roku, ne vidim zasto i on ne bi mogao. Da ne pominjemo i kaijevih 15ak stopostotnih sansi koje je promasio a koje bi viktor spakovao lagano Edited Thursday at 04:13 PM by kojan 2
NikolaTest Posted Thursday at 07:55 PM Posted Thursday at 07:55 PM Nisam gledao Sporting, pa imam mišljenje o njemu na osnovu video analiza i klipova. Definitivno nije perfect fit, ali u ovom trenutku pitanje je da li može bolje. Šeško može i verovatno hoće da bude bolji kroz par sezona, ali ja bih nekog odmah od 15-20 golova po sezoni. Definitivno najviše zabrinjava mali broj golova glavom(opet čista statistika).
deez nuts. Posted Thursday at 09:57 PM Posted Thursday at 09:57 PM Opa, 50+ miliona za MaduekeTa. Svaka cast. 1
ras kass Posted Friday at 08:59 AM Posted Friday at 08:59 AM (edited) Sledece je Nicholas Jackson to Arsenal here we go...deal worth around 60 mil plus add ons..... Arteta values him a lot.... Ozbiljno bi trebalo istraziti da li Arteta ili vlasnici peru pare sa Celzijem. Edited Friday at 09:01 AM by ras kass
NikolaTest Posted Friday at 09:13 AM Posted Friday at 09:13 AM 10 minutes ago, ras kass said: Sledece je Nicholas Jackson to Arsenal here we go...deal worth around 60 mil plus add ons..... Arteta values him a lot.... Ozbiljno bi trebalo istraziti da li Arteta ili vlasnici peru pare sa Celzijem. Pu pu, daleko bilo 😂 Definitivno ima neki fetiš na igrače Čelzija. Videćemo šta je plan i da li ima plana uopšte.
sasha arsenal Posted Friday at 01:21 PM Author Posted Friday at 01:21 PM 4 hours ago, ras kass said: Sledece je Nicholas Jackson to Arsenal here we go...deal worth around 60 mil plus add ons..... Arteta values him a lot.... Ozbiljno bi trebalo istraziti da li Arteta ili vlasnici peru pare sa Celzijem. Za razliku od Arsenala,Čelsi zna da proda svoje igrače.Kažu da klubovi imaju super odnose.Kako i ne bi.Ovi naši preplate svakog igrača.Jedino je Žoržinjo plaćen po nekoj normalnoj ceni. Ako Arsenal ima novca da plati igrača 50m da sedi na klupi-super.Ali ako će to uticati da se ne dovede starter po levom krilu,onda jbg... 1
ras kass Posted Friday at 05:19 PM Posted Friday at 05:19 PM Za Gyokeresa zatezu za milion a za ovog istresli odmah 50 mil. Maresca jedva cekao da ga se otarasi . Vise puta ga javno prozivao u toku sezone. 2 1
MrTripleDouble Posted Friday at 11:48 PM Posted Friday at 11:48 PM a sto je najjace po svemu sudeci rodrygo 99% napusta RM. kakvo smece od transfer politike vodi ovaj klub, tuga... 2
NikolaTest Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 5 hours ago, MrTripleDouble said: a sto je najjace po svemu sudeci rodrygo 99% napusta RM. kakvo smece od transfer politike vodi ovaj klub, tuga... Taman da ga Čalzi dovede za Madueke-a + 20m£. Faktički za 20m£ dobijas upgrade prosek igrača na svetsku klasu. Edited 23 hours ago by NikolaTest 1
NikolaTest Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Predsednik Sportinga reko nešto u fazonu - ako ne plate koliko tražimo nije problem da Djokereš 3 sezone presedi na klupi ili se izvini ekipi. 😲 Jel zna neko kako je tačno išla ta priča, on produžio ugovor i imao dogovor sa bivšim predsednikom? Ili imao dogovor bez produžetka ugovora?
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Produzio ugovor. Traze 80 miliona i klubu koji je pljunuo 50 za jebenog Maduekea je to problem.
ras kass Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago U pitanju je 80 mil evra ili oko 70 mil funti. Prema Djokeresu, postao je dogovor da ga puste ako neko plati 60 miliona evra. E onda su taj dogovor pogazili i digli cenu. Zato je i poludeo i rekao da nece ni na trening doci. Portugalski klubovi su poznati kao prevaranti, jedno kazu drugo rade. Inace moje je misljenje da njega Arteta ni ne zeli i da je eventualna kupovina posledica pritiska navijaca. A pritisak je porastao nakon sto se Djokeres odrekao 2 miliona iz svog dzepa da potpise za Arsenal. Sto kazu navijaci, da je Djokeres igrac Celzija, vec bi ga potpisali za 100+ miliona.
sasha arsenal Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 2 hours ago, ras kass said: U pitanju je 80 mil evra ili oko 70 mil funti. Prema Djokeresu, postao je dogovor da ga puste ako neko plati 60 miliona evra. E onda su taj dogovor pogazili i digli cenu. Zato je i poludeo i rekao da nece ni na trening doci. Portugalski klubovi su poznati kao prevaranti, jedno kazu drugo rade. Inace moje je misljenje da njega Arteta ni ne zeli i da je eventualna kupovina posledica pritiska navijaca. A pritisak je porastao nakon sto se Djokeres odrekao 2 miliona iz svog dzepa da potpise za Arsenal. Sto kazu navijaci, da je Djokeres igrac Celzija, vec bi ga potpisali za 100+ miliona. Navodno je Arsenal ponudio 65m€(5m više od tog dogovora),ali Sporting je to odbio. Ko zna kako će se to završiti.Ne bi me čudilo i da se okrenu ka drugom igraču. Što se Maduekea tiče,da su ga platili 25-30m,niko se ne bi bunio,ovako...Ono što sam ga ja pratio,užasan je u donošenju odluka u završnoj trećini. Na trenutke izgleda brutalno ali kada dođe ispred gola sve upropasti.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Martineli broj dva samo fizicki bolji. Sto se tice Djokeresa, ja i dalje mislim da to nije najbolji fit, ali je trziste napadaca najtanje ako ne i u poslednjih 20 godina i svaki igrac visokog profila kojeg je neko do sad jurio je vec zavrsen. Mi dovodimo rezervne veznjake krila i golmane, sto nam je neki trecerazredni problem. Napadaca smo morali da zavrsimo u junu bukvalno, koga god. A ovako, drkamo se jer sad traze vise za Djokeresa, i to 15 miliona vise, a pljunuli smo 50 za Maduekea, koji prvo sta ce nam, a i da nam treba, za 30 miliona bismo ga doveli ladno. Potpuno suluda situacija. Samo ono prst na xelo, ok nam je da damo 50 za Maduekea, a covek koji je u poslednjih godinu dana top 3 strelac u Evropi nam vredi 65. Pa ako nam je Madueke reper, Djokeres vredi ne 80 nego 150.
Recommended Posts