Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 6/27/2025 at 11:07 AM, McLeod said:

Spustite loptu stvarno, ja sam isto siguran da si lose razumeo Sasu, nije mislio nista lose niti licno.

Rešili smo uživo Saša i ja.

Posted

Potpisao Kepa i zvanično.Dobar posao.Neto je prošle sezone bio kriminalan pa je Raja morao da brani sve utakmice.

Ornstein piše da je uspostavljen kontakt sa predstavnicima Ezea i da je taj potencijalni dogovor odvojen od dovođenja krilnog igrača,što je odlična vest.

Posted
33 minutes ago, sasha arsenal said:

Potpisao Kepa i zvanično.Dobar posao.Neto je prošle sezone bio kriminalan pa je Raja morao da brani sve utakmice.

Ornstein piše da je uspostavljen kontakt sa predstavnicima Ezea i da je taj potencijalni dogovor odvojen od dovođenja krilnog igrača,što je odlična vest.

Na kraju ce sve pozicije biti popunjene osim devetke :D . Razumeo bih da je rec o Pepu, on covek non stop rotira igrace. Ali Arteta vrti jednih te istih 11 dok ne dodje do rezultatske krize.

Jedino mi ta prica o Ezeu plus jos jednom krilnom igracu pije vodu ako prodaju Martinelija.

Meni je i dovodjenje samo Ezea i napadaca sasvim korektna prica. Eze malo levo krilo, malo zamena za Odegarda i neki balans bi postojao.

Posted
9 hours ago, Lav93 said:

Jedino mi ta prica o Ezeu plus jos jednom krilnom igracu pije vodu ako prodaju Martinelija.

Slazem se, mnogo je Eze + Rodrigo 🙃 na ovaj sastav.

Mada bih bio stvarno odusevljen ovim scenariom.

Posted (edited)
5 hours ago, NikolaTest said:

Slazem se, mnogo je Eze + Rodrigo 🙃 na ovaj sastav.

Mada bih bio stvarno odusevljen ovim scenariom.

Verujem da ce biti ili Rodrigo ili Eze + tipa Madueke (sto donekle i nije lose, dobijas Ezea kao opciju za levu osmicu/krilo i Maduekea kao bekapa za Saku). Osim naravno ako ne bude neka prodaja ili neka egzibicija

Edited by kojan
Posted

Fabrizio pise sledece:

• uz obostranu saglasnost se raskida ugovor sa Tomijasuom
  • opipava se puls oko Madueke-a i taj transfer nije povezan sa Eze-om

Zao mi je Japanca, bas nije imao srece sa povredama. Svakako je ostatak defanzivne linije znatno kvalitetniji.

Videh da je i Trosar promenio agenciju koja ga zastupa, mozda se tu valja neki transfer.

• Like 2
Posted

Romano javlja da je Arsenal u naprednim pregovorima sa Maduekeom u vezi ličnih uslova.

Ornstein piše da klub Nwanerija vidi u budućnosti na pozicijama 8 i 10.

8 hours ago, ras kass said:

Izgleda da ce Gyokeres biti taj spic na kraju. I Romano je to potvrdio. Pregovori traju.

Ja sam već video Šeška.Al ok,valjda znaju šta rade.

Posted (edited)
1 hour ago, sasha arsenal said:

Romano javlja da je Arsenal u naprednim pregovorima sa Maduekeom u vezi ličnih uslova.

Orstajn javlja da su se dogovorili oko ličnih uslova, ali klubovi još nisu krenuli pregovore. (Ako sam lepo razumeo)

Šta znam, dobar igrač za rotaciju ali kao prva opcija nije neko rešenje.

DOPUNA:

Fabrizio isto piše da dogoreni lični uslovi sa Maduekeom. Ali i da Čelsi prati razvoj situacije oko ugovora sa Nvanerijem. Sikter plavci!

Edited by NikolaTest