MilošVB Posted June 28 Posted June 28 On 6/27/2025 at 11:07 AM, McLeod said: Spustite loptu stvarno, ja sam isto siguran da si lose razumeo Sasu, nije mislio nista lose niti licno. Rešili smo uživo Saša i ja.
sasha arsenal Posted Tuesday at 08:48 PM Author Posted Tuesday at 08:48 PM Potpisao Kepa i zvanično.Dobar posao.Neto je prošle sezone bio kriminalan pa je Raja morao da brani sve utakmice. Ornstein piše da je uspostavljen kontakt sa predstavnicima Ezea i da je taj potencijalni dogovor odvojen od dovođenja krilnog igrača,što je odlična vest.
Lav93 Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM 33 minutes ago, sasha arsenal said: Potpisao Kepa i zvanično.Dobar posao.Neto je prošle sezone bio kriminalan pa je Raja morao da brani sve utakmice. Ornstein piše da je uspostavljen kontakt sa predstavnicima Ezea i da je taj potencijalni dogovor odvojen od dovođenja krilnog igrača,što je odlična vest. Na kraju ce sve pozicije biti popunjene osim devetke :D . Razumeo bih da je rec o Pepu, on covek non stop rotira igrace. Ali Arteta vrti jednih te istih 11 dok ne dodje do rezultatske krize. Jedino mi ta prica o Ezeu plus jos jednom krilnom igracu pije vodu ako prodaju Martinelija. Meni je i dovodjenje samo Ezea i napadaca sasvim korektna prica. Eze malo levo krilo, malo zamena za Odegarda i neki balans bi postojao.
NikolaTest Posted Wednesday at 07:02 AM Posted Wednesday at 07:02 AM 9 hours ago, Lav93 said: Jedino mi ta prica o Ezeu plus jos jednom krilnom igracu pije vodu ako prodaju Martinelija. Slazem se, mnogo je Eze + Rodrigo 🙃 na ovaj sastav. Mada bih bio stvarno odusevljen ovim scenariom.
kojan Posted Wednesday at 12:29 PM Posted Wednesday at 12:29 PM (edited) 5 hours ago, NikolaTest said: Slazem se, mnogo je Eze + Rodrigo 🙃 na ovaj sastav. Mada bih bio stvarno odusevljen ovim scenariom. Verujem da ce biti ili Rodrigo ili Eze + tipa Madueke (sto donekle i nije lose, dobijas Ezea kao opciju za levu osmicu/krilo i Maduekea kao bekapa za Saku). Osim naravno ako ne bude neka prodaja ili neka egzibicija Edited Wednesday at 12:30 PM by kojan
NikolaTest Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Fabrizio pise sledece: uz obostranu saglasnost se raskida ugovor sa Tomijasuom opipava se puls oko Madueke-a i taj transfer nije povezan sa Eze-om Zao mi je Japanca, bas nije imao srece sa povredama. Svakako je ostatak defanzivne linije znatno kvalitetniji. Videh da je i Trosar promenio agenciju koja ga zastupa, mozda se tu valja neki transfer. 2
deez nuts. Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago https://www.telegraph.co.uk/football/2025/07/04/thomas-partey-arsenal-footballer-charged-with-rape/ 1 1
kojan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, deez nuts. said: https://www.telegraph.co.uk/football/2025/07/04/thomas-partey-arsenal-footballer-charged-with-rape/ Konacno je 'unnamed premier league player' dobio ime
deez nuts. Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Znali su svi o kome se radi, sem ovih ovde. Respekt i za Arsenal sto ga je pustio da igra vise od dve godine nakon spoznaje.
sasha arsenal Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Gabrijel Hajnce će zameniti Kuestu.Pre početka prošle sezone se pominjalo da ga Arteta želi u svom timu.
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izgleda da ce Gyokeres biti taj spic na kraju. I Romano je to potvrdio. Pregovori traju.
Recommended Posts