MilošVB Posted Saturday at 11:08 AM Posted Saturday at 11:08 AM On 6/27/2025 at 11:07 AM, McLeod said: Spustite loptu stvarno, ja sam isto siguran da si lose razumeo Sasu, nije mislio nista lose niti licno. Rešili smo uživo Saša i ja.
sasha arsenal Posted Tuesday at 08:48 PM Author Posted Tuesday at 08:48 PM Potpisao Kepa i zvanično.Dobar posao.Neto je prošle sezone bio kriminalan pa je Raja morao da brani sve utakmice. Ornstein piše da je uspostavljen kontakt sa predstavnicima Ezea i da je taj potencijalni dogovor odvojen od dovođenja krilnog igrača,što je odlična vest.
Lav93 Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM 33 minutes ago, sasha arsenal said: Potpisao Kepa i zvanično.Dobar posao.Neto je prošle sezone bio kriminalan pa je Raja morao da brani sve utakmice. Ornstein piše da je uspostavljen kontakt sa predstavnicima Ezea i da je taj potencijalni dogovor odvojen od dovođenja krilnog igrača,što je odlična vest. Na kraju ce sve pozicije biti popunjene osim devetke :D . Razumeo bih da je rec o Pepu, on covek non stop rotira igrace. Ali Arteta vrti jednih te istih 11 dok ne dodje do rezultatske krize. Jedino mi ta prica o Ezeu plus jos jednom krilnom igracu pije vodu ako prodaju Martinelija. Meni je i dovodjenje samo Ezea i napadaca sasvim korektna prica. Eze malo levo krilo, malo zamena za Odegarda i neki balans bi postojao.
NikolaTest Posted Wednesday at 07:02 AM Posted Wednesday at 07:02 AM 9 hours ago, Lav93 said: Jedino mi ta prica o Ezeu plus jos jednom krilnom igracu pije vodu ako prodaju Martinelija. Slazem se, mnogo je Eze + Rodrigo 🙃 na ovaj sastav. Mada bih bio stvarno odusevljen ovim scenariom.
kojan Posted Wednesday at 12:29 PM Posted Wednesday at 12:29 PM (edited) 5 hours ago, NikolaTest said: Slazem se, mnogo je Eze + Rodrigo 🙃 na ovaj sastav. Mada bih bio stvarno odusevljen ovim scenariom. Verujem da ce biti ili Rodrigo ili Eze + tipa Madueke (sto donekle i nije lose, dobijas Ezea kao opciju za levu osmicu/krilo i Maduekea kao bekapa za Saku). Osim naravno ako ne bude neka prodaja ili neka egzibicija Edited Wednesday at 12:30 PM by kojan
Recommended Posts