Helena Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ma kakvi su vam to postovi, zadirete u najdublju ljudsku intimu, deca svakako nisu birala da budu javne licnosti, te bi bilo lepo da ih izostavljate iz ovakvih "teorija"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 On 7/16/2021 at 6:14 AM, unagi said: Federer iz 2 udarca 4 deteta a Djokovic iz 2 udarca 2 deteta. Jasno je ko bolje zabija vinere. A ti? Servis greska? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 18, 2021 Author Share Posted July 18, 2021 Ne zalazimo u intimu nego samo pricamo kakve gluposti mogu da budu ti tracevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 (edited) @shonke se nije ni izjasnio koji trac je u pitanju - meni je ta prica sa vestackom oplodnjom stvarno skroz privatna stvar A ako smo kod traceva i gluposti meni je mnogo smesnije kad naidjem na tekst (a ima ih kod francuza ) gde se objasnjava da je on ustvari gej ali cak ni on to ne zna - zasto se misli da je gej : omiljena boja mu je roze (ili pink?), ima zenu koja "nosi pantalone" tj dominantna je, postoji neka stara fotka on i njegov drug zaboravih mu ime (Roset?) gde je drug go do pojasa a Feki ga zagrlio oko struka, komentar je da "normalan" muskarac nikad nece tako da zagrli muskarca po golom struku, njegov stil igre kao balerina tj feminiziran itd itd - tu pricu inace forsira gej populacija i objasnjava zbog cega oni podrzavaju Fekija . Ali isticu da misle da on sam jos nije svestan toga da je gej . Znaci ocekuje se da jednog dana kroz ko zna koliko godina on shvati ... Ovo mi je mnogo smesniji trac Edited July 18, 2021 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 18, 2021 Author Share Posted July 18, 2021 Drzao Pamelin poster na zifu sobe kao tinejdzer, sigurno nije gej [emoji16]A drugo, bas je u onom dokumentarcu povodom meca u Africi rekao da mu je omiljena boja plava, nikako se znaci ne uklapa [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 12 hours ago, Kronostime said: A ti? Servis greska? Za sada 1 as, bez servis gresaka😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Drago mi je da ste prepričali sve te tračeve da ja ne moram. [emoji38]Sve i da je gej (ne bi bio ni prvi koji ima brak i decu a da nije strait), to je bitno samo onima koji više žive njihove (tih javnih ličnosti) živote nego sopstvene, valjda jer su im prazni.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 On 7/18/2021 at 12:53 PM, Boxy said: Drzao Pamelin poster na zifu sobe kao tinejdzer, sigurno nije gej A drugo, bas je u onom dokumentarcu povodom meca u Africi rekao da mu je omiljena boja plava, nikako se znaci ne uklapa Pamela je važila kao gej ikona, nešto poput Šer i Madonne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 19, 2021 Author Share Posted July 19, 2021 8 minutes ago, Helena said: Pamela je važila kao gej ikona, nešto poput Šer i Madonne Ahahahahahaahahaha, ma da, svi klinci koji su gledali tada Baywatch zbog nje su prikriveni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 48 minutes ago, Boxy said: Ahahahahahaahahaha, ma da, svi klinci koji su gledali tada Baywatch zbog nje su prikriveni Nisam to rekla, ali nisam ni slagala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Zaboravih da citiram takoreci glavni argument gejova zbog cega misle da je on njihov - to sto voli da ide u shoping tj kupuje garderobu a "pravi" muskarci to mrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Čini mi se da se i za Congu nešto šuškalo svojevremeno. Valjda nađu ko bi im odgovarao kao gej ikona pa onda wishful thinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 I za Cicija takodje. Koliko znam jedino za Gaskea su svojevremeno postojale ozbiljnije price ali ni to nije provereno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Gaske nikom ne odgovara marketinški, nije siromah reklama ni za gej ni za strejt muškarce 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Bio je gaske nekad davno kad je kao junior bio malte ne bolji od svog drugara Rafe a i bio je sladak bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Pročitala sam na linku "u društvu ljubičica" i onda razmišljam što baš ljubičice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 Inace, devojcica na kraju je Myla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 21, 2021 Author Share Posted July 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mila Rosa ima lep dvorucni bekend Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Shapo se sprema za Lejver cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 21, 2021 Author Share Posted July 21, 2021 Nije mi bas najjasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Sta ti nije jasno? Sapo u 9 ujutro izjavi ovo: 12 hours ago, Boxy said: A u 2 popodne istog dana objave ovo 8 hours ago, Boxy said: Shapo, Feliks i Svarcman u timu sveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts