Wook Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Pih, pustio mu 1 set...ha, ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Čini mi se da Novak više nema od koga da izgubi. Ako ništa a ono - niko od ove trojice mu nije u glavi, barem za AO. A nad glavnom dvojicom ima psi prednost na ovom terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Mozda, ali ja sam ipak za Nadala kao potencijalnog rivala.Protiv Rafe bar znam da moze da diktira igru i tempo sa osnovne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Is it me ili Marijana Veljovic deluje drugacije na slikama iz 2017,2018... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 6 hours ago, Malkolm Brogdon said: Nadal ima 7 slemova van RG, Novak ima 9 van AO, nije neka ne znam kakva razlika. Da Novak osvoji jos par AO sumnjam da bi mu bilo ko zamerio jer je osvajao samo jedan slem. Što je još uvek veći broj od broja slemova koje je osvojio na AO...za razliku od Rafe koji je...koliko...jedno 65 posto svojih slemova osvojio u Parizu 5 minutes ago, Krava kaze mu said: Is it me ili Marijana Veljovic deluje drugacije na slikama iz 2017,2018... Vidim guglalo se...lepo lepo.... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 I did my research 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 7 minutes ago, Krava kaze mu said: Is it me ili Marijana Veljovic deluje drugacije na slikama iz 2017,2018... Ranije je bila kao Sten pre 2013. a sad izgleda kao Sten posle 2013. 1 minute ago, Charlie Foxtrot said: Što je još uvek veći broj od broja slemova koje je osvojio na AO...za razliku od Rafe koji je...koliko...jedno 65 posto svojih slemova osvojio u Parizu Slazem se da su Novakovi slemovi bolje rasporedjeni, ali ne vidim da bi bio minus da on uzme jos 3 AO i da tu ima vise titula nego na svim ostalim slemovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 itekako bi bio minus...to bi značilo da nije osvajao one druge 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 30 minutes ago, kalistenika u rutini said: Mozda, ali ja sam ipak za Nadala kao potencijalnog rivala. Protiv Rafe bar znam da moze da diktira igru i tempo sa osnovne. Ali ako bi Nadal danas ispao Novak titulom vraca prvo mesto + brani ukupno 400 bodova u sledeca 4 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Ne volim rasprave na forumu..ali ako Rafa uzme AO covjek je legiitimni GOAT. Ne udaram kontru nikome nego prosto mojih pet centi.a nadam se da ce Novak uzeti..jer ce trka postati zanimljivija a prije svega jer sam njegov navijac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Kvota da Novak uzima AO je 1.44 Ja se svakako ne razumem kako kladionice odredjuju kvote, sigurno to rade kako treba jer zive od toga....ali kvota da dobijas Federera i (pretpostavimo) Nadala u 3 dana 1.44. Jebem mu mater, sve i da su obojica ne znam kako povredjeni, to je smesno. Neka Nadala u finalu, bice vremena za prvo mesto. Sa njim sam nekako najspokojniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Ih steta za jedan set, ali Zverev je covek na misiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 (edited) 26 minutes ago, NMX said: Kvota da Novak uzima AO je 1.44 Ja se svakako ne razumem kako kladionice odredjuju kvote, sigurno to rade kako treba jer zive od toga....ali kvota da dobijas Federera i (pretpostavimo) Nadala u 3 dana 1.44. Jebem mu mater, sve i da su obojica ne znam kako povredjeni, to je smesno. Neka Nadala u finalu, bice vremena za prvo mesto. Sa njim sam nekako najspokojniji. To je skroz ok kvota. Sutra je kvota na Đokovića 1.20, u eventualnom finalu između 1.35 -1.40. Što znači da je kvota na DVE POBEDE Đokovića maksimum 1.68, međutim, ono što je zanimljivo kada se kladiš na osvajača nekog turnira u tenisu je to što on uopšte ne mora da pobedi ni jedan meč. Ti se zapravo kladiš da on neće izgubiti ili predati ni jedan. Čime se naravno smanjuje kvota. Edited January 29, 2020 by Jurgen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 27 minutes ago, NMX said: Kvota da Novak uzima AO je 1.44 Ja se svakako ne razumem kako kladionice odredjuju kvote, sigurno to rade kako treba jer zive od toga....ali kvota da dobijas Federera i (pretpostavimo) Nadala u 3 dana 1.44. Jebem mu mater, sve i da su obojica ne znam kako povredjeni, to je smesno. Neka Nadala u finalu, bice vremena za prvo mesto. Sa njim sam nekako najspokojniji. Pitanje da li ce ici preko Fed i Nadala, jer Fed danas nije trenirao jos kad se uzme u obzir kako je proslavio pobedu protiv Sandgrena, bas nisam optimista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 33 minutes ago, wrecktangle said: Ne volim rasprave na forumu..ali ako Rafa uzme AO covjek je legiitimni GOAT. Ne udaram kontru nikome nego prosto mojih pet centi.a nadam se da ce Novak uzeti..jer ce trka postati zanimljivija a prije svega jer sam njegov navijac. Ja mislim da je najverovatniji ishod da recimo do kote 23 dođe samo Nadal. Trka za GOATa nije ni izbliza egal. Đoković tu zaostaje. Realno je da stigne Federera, ali bi Nadal mogao da utekne 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 6 minutes ago, Boxy said: Ih steta za jedan set, ali Zverev je covek na misiji Tajnoj koliko mu je prijalo sto nije bilo hype-a pred AO, svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 1 minute ago, zoe Bg said: Tajnoj koliko mu je prijalo sto nije bilo hype-a pred AO, svaka cast. Tacno mu je to trebalo, da svi pa i on nemaju uopste velika ocekivanja i da se 2-3 pobede smatraju uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 1 minute ago, Boxy said: Tacno mu je to trebalo, da svi pa i on nemaju uopste velika ocekivanja i da se 2-3 pobede smatraju uspeh Namerno je izgubio sve meceve na atp kupu da smanji pritisak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 2 minutes ago, zoe Bg said: Namerno je izgubio sve meceve na atp kupu da smanji pritisak On i Fed skovali tajni plan na onim egzibicijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Ajmo malo ozbiljnosti na forumu... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 Nije AO ako se ne tope igraci bar neki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 E sada,za koga navijati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Team Thiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
marchisioo Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Za meč od 5 sati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Tim igra odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts