Jump to content

Recommended Posts

Posted

SK prenosi sve Masterse i 500 + poneki 250 i W. Ostale GS ne mogu, jer ES ima globalnu licencu, pa gde god ima ES on prenosi te turnire. SK je dobio i nagdradu od ATP-a, kao kuća koja je prenosila najviše teniskih turnira prošle godine, pa te 250ice dobijaju za džabe ja mislim. 

Posted

Dimitrov spasava živu glavu protiv Barera, evo nije spasao BL sad i Barer servira za meč  :twak:

Ako sam dobro videla, Filip bi trebalo da igra s Lopezom.

Posted (edited)

Lepo. Ne znam kako sam bila ubeđena da sam videla u žrebu da treba da igra s pobednikom meča Imber-Lopez :twak:

A i Barer mu je fino očistio Dimitrova s puta, valjda neće tu da kiksne.

Edited by alcesta
Posted

Filip ide na Gaela

Gaske predao Pospisilu kaze imao bolove u abdomenu, ne zna se jos da li je nova povreda ili samo zamor usled nedovoljne pripremljenosti posle tri meseca pauze.

Posted (edited)

I Đere u SF Korbobe, pobedio Londera 2:1, lepa pobeda. Za finale igra sa Švarcmanom, drugi par Garin-Martin. 

Edited by Green23
Posted

Nekako mi je dirljivo što Ziki i dalje pokušava :ss: ako ništa drugo, bar je u fizički dovoljno dobrom stanju da se takmiči.

Lepo bi bilo kad bi naši teniseri generalno mogli da ne padaju toliko često posle izgubljenog prvog seta. Filip je mogao bolje od ovoga danas, makar ovo što sam gledala; ako ništa drugo vodio je u TB do promene strana :classic_dry: