Jump to content

1921

Član foruma
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 1921

  1. On 7/28/2019 at 6:07 PM, SteveFrancis#3 said:

    Znas kako, Davisovo zdravlje tu ostaje wildcard i odredice sezonu. Ukoliko ne propusti mnogo tekmi i bude na max obrtajima u doigravanju, sanse su minimum 50/50 protiv Clippersa/Jazza/Houstona/koga god vec ljudi vide kao izazivaca

    Ako svi "jezerasi" budu zdravi,sve osim prstena biti ce veliko iznenadjenje.

    • Thanks 1
  2. 1 hour ago, Drakaris said:

    Mekalum produzuje saradnju sa Portlandom na jos tri godina za 100 miliona. Bilo bi dobro da pokusaju sa Melom, nemaju postenog igraca na poziciji krilnog centra. 

    Melo unistava hemiju u svakoj ekipi,zato ga niko ni nece.

  3. On 7/16/2019 at 11:09 PM, alcesta said:

    Krenulo je to još od Australije. Dosta članaka na temu zašto je nemoguće da jedan sportista bude najbolji svih vremena, kako se ere ne mogu porediti i tako dalje. Sa čime se ja inače potpuno slažem, ali je zanimljivo kako se mnogo ređe pojavljivalo do skoro.

    Verujem i dalje da Rafa ima bolje šanse da pretekne Feda nego Novak, ali mislim da ni jedan ni drugi neće biti priznati za GOAT-a ako to urade. Zato se i nema smisla posebno cimati oko konačnog broja slemova. Jedino je dobro što to njima trojici daje motiv da igraju i dalje :thumbsup:

    Edit: ovo je bio odgovor Stevi, ladno nisam videla celu poslednju stranu postova :ajme:

    Cuj Nadal ima vece sanse :hammer:

     

    Pa Djokovic je u puno boljoj formi od Nadala a ima puno vise postignuca od njega.Ne vidim nacin kako ga Nadal moze stic ? Djokovic vec ove godine moze napravit pola posla u stizanju Federera.Osvojit USO osvojit Cincinati i zavrsni masters i to ce bit dosta.Sledece mu je dosta da uzme 2 slema i da ostane na prvom mjestu da bi oborio rekord po broju sedmica i eto ga na vrahu tenisa po postignucima.

  4. 1 hour ago, Wook said:

    Gledao neko Lonnie Walkera? 

     

    Je l' to ponovo Pop iskopao dobrog igraca van lutrije?

     

    2016. - Murray, klasa '17. - White. 

    Gledao sam ga ja malo.Dobar je u napadu,moze sam sebi iskreirat,odbrana nije losa.Evidentan problem je sto se brzo umara,djeluje kao da nema snage u odredjenim momentima a to u NBA ne prolazi.

    • Like 1
  5. 7 minutes ago, ... said:

     Najbolje je da daju pika 2. runde. čd

    Po meni njima treba jos 1 igrac tipa Korver.Nemaju potrebe da mjenjaju ove sto su sad doveli,ekipa im je dobro popunjena na svakom mjestu i mislim da mogu odgovorit na sve zadatke.

  6. 5 minutes ago, Drakaris said:

    Jos kad bi uvalili Grina, KCP-a i ako su im ostali neki pikovi (kad je bal, nek je bal) za Holideja. Novi NOP sa dodatkom Dzejmsa. 

    Ta opcija nema nikakvog smisla.Green je vrhunski suter za 3 poena,ono sto lejkersi i treba.Mozda bi malo dobili na kreacija ali puno bi izgubili na sirini i na tom vanjskom sutu.

  7. Just now, Bek said:

    Evo, ja smem da se kladim da ispadaju u prvoj rundi.

    Pa dobro,to je tvoje misljenje,imas pravo na njega.Realnost je da su oni i Clippersi vodeci timovi lige.Vecina analiticara tako kaze a i kvote vegasa isto misle.

    • Like 1
×
×
  • Create New...