Jump to content

Dorcol

Član foruma
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dorcol

  1. 12 hours ago, Dzep said:

     

    ??

     

    Evo ja sam jedan od tih navijača i to ne u poslednje tri - ako spojiš sve utakmice kući koje smo igrali, čak i u onim nesrećnim sezonama, nisam propustio više od tipa 3 po sezoni, u evropskim takmičenjima nijednu osim ako je padne za Božić/Badnji dan ili za Mitrovdan, kad nisam u Beogradu.

     

    I ništa nije bačeno u đubre, bilo je divno prošle sezone, ove nije, nije bilo ni one u Evrokupu, ali nikakvo bacanje u đubre kao kvalifikacija ne stoji. 

     

    Zdravlje Bože i sledeće godine sa istim snom u istom takmičenju, pa dokle doguramo

    Bacene su, shvatices prijatelju pre ili kasnije. Istoriju su mogli da pisu, a na kraju su je pisali samo navijaci. 

     

    Sve je Zeljko rekao posle Burse. Potrosili smo godinu dana nasih zivota. Sve staje u tih nekoliko reci. Tacno i precizno.

    • Like 1
  2. Ne znam koliko su igraci ulozili sebe, ne znam koliko je Zeljko ulozio sebe, ne znam koliko je bilo ko iz kluba ulozio sebe ali navijaci nikada do sada nisu a mozda i nece uloziti ovoliko svega koliko u ovih par sezona. Tim je bukvalno u raju igrao u Areni a pogotovo sirom Evrope na gostovanjima. Da crtaju, da zamisljaju, da sanjaju, ne moze tako jako i lepo da bude. Da letis druze. Da budes mamojebac i u svom i u tudjem dvoristu.

    Bacili su 3 godine u djubre. 

    • Like 1
  3. 7 hours ago, Barkley#34 said:

    Skroz mi je smešno da bilo ko ozbiljno razmatra varijantu po kojoj Aleksa ne ide na OI, nakon onakvog SP i ovih par mečeva oko vikenda, kakav god da je u Partizanu ove sezone, a prilično je loš. Što bi se reklo, to vam je završeno.

     

    Vasa je naravno prvi plej, ali ako opet bude igrao na poziciji ja blejim dok me fakin' Spisu urniše onda bih ga ipak pre poslao u obilazak Luvra i Ajfelovog tornja. Naravno, ako bude hteo, on će ići i imaće bitnu ulogu. Mišljenja sam da će nas on na OI ili oduševiti ili uobičajeno smoriti, neće biti sredine.

    Moze eventualno u obilazak nekih znamenitosti u Lilu, jer se kosarkaski turnir ne igra u Parizu nego 250km dalje. 

    • Ha-ha 8
  4. 5 hours ago, leki bg said:

    Okupljaju se prve grupe navijaca iz crno-belog tabora. Sreo sam dosta momaka I u centru I oko Santiaga (svi vezujemo po 2+ sportska dogadjaja ovih dana u Madridu)...imacete definitivno vecu podrsku nego u prva 2 meča!

    Kakva je situacija sa ulaznicama, mogu li se kupiti na blagajni? Online prodaju su blokirali

  5. 2 minutes ago, Dzep said:

    Prelomna tačka sezone - Žalgiris u gostima

    Najveca, najvaznija pobeda ove sezone. Istovremeno i jedna od lakse izvojevanih.

     

    Tegi u svojoj emisiji na YT kaze da je klub u potrazi za vise letova do Madrida. Da ima, kako shvatam, peripetija oko karata, pregovara se sa Realom oko veceg broja karata u odnosu na to koliko oni zele da daju.

    • Like 1
  6. Quote

    Visiting fans tickets: for general knowledge, it is communicated that, in accordance with current legislation (RD 203/2010), the sale of tickets will be carried out exclusively through the visiting Club/SAD in an area duly separated from the local fans. Real Madrid reserves the right to deny access to the WiZink Center to fans of the visiting team who hold tickets purchased through other channels and who are not located in the area designated for this purpose.

    Sa sajta Reala. Kazu da ce se karte za nase navijace prodavati iskljucivo preko kluba. Bojim se da to u prevodu ne znaci slicnu situaciju kao protiv Barselone.

  7. 35 minutes ago, uvrnuto said:

     

     




    U svakom slučaju, @Dorcol, kao što napisah, verovatno neće biti problem da se kupe karte, samo treba sačekati do sutra kada počinje slobodna prodaja. Mislim da sam čitavu kupovinu obavio bez problema, nije morao niko iz EU da mi kupuje karte. BIli su izuzetno korekti i što se tiče kupovine, a i kasnije na utakmici.

     

     


     

    Onda si ulaznicu kupio pre mene. Ja kada sam kupovao, nije se moglo sa nasim karticama i kasnije dok nisu rasprodate.

    Sto se tice ovog poslednjeg, za koju tribinu si kupio ulaznicu? Koliko ja znam, i meni i svima ostalima (koji nisu putovali sa klubom), ulaznice za sve tribine su menjali za nas sektor, ne znam da li je i kod tebe bio taj slucaj, deluje mi da nisi imao nikakvih problema.

  8. 18 hours ago, uvrnuto said:

     

    Kakvi šabani. Preko VPN-a isto ne uspevam. 

     

    https://www.realmadrid.com/entradas/baloncesto

    Aj probaj. 

     

     

    Mada verovatno svakako neću moći da idem. Iako sam našao super varijantu Temišvar - Madrid, wizzair, 100e povratna... Od subote do subote. 

    @Dorcol ti si pisao da ti se javi.

    Tako je bilo i za Monako. Mora da se nadje neko iz EU da kupi karte. Obavezno na ime onog ko ce da ide na utakmicu. 

     

    Znaci i oni se ciganisu kao Barselona.

  9. 6 hours ago, Princeton said:

    Čestitke komšije!

     

    Planira li ko u Madrid? Kako osigurati karte? Preko kluba nešto, ili individualno kako se ko snađe?

     

    Kako ste ranije išli na gostovanja @uvrnuto & Co?

    Licno uvek idem individualno. Prevoz lowcost, hotel booking, ulaznice na sajtu.

    Preko kluba je jedna od opcija, to je bez cimanja ali i  uzasno nepovoljna finansijski. Carter, hotel i karta za utakmicu (u Monaku znam da nije bio hotel ukljucen u cenu pa je tek bilo nepovoljno).

     

    Sto se tice karata, trebalo bi da ih bude na sajtu Reala, za Endesu vidim da su cene protiv Djirone od 20 evra pa navise. Realova hala je velika, prima skoro 18.000 cini mi se, tako da ce bez problema biti moci da ostave jedan sektor za nas kao sto je bilo i u toku sezone.

     

    Prvo treba krenuti od prevoza 🙂 Ako je neko vec nesto nasao povoljno, neka javi...Razmatram opciju i preko Barselone, pa vozom...

     

     

    • Like 1
×
×
  • Create New...