Jump to content

Technogod

Član foruma
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Technogod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. @Malone, lepo su ti ljudi objasnili zasto ti je poredjenje Stokholma sa Beogradom besmisleno. Evo ja zivim u Norveskoj. Cene nekretnina u Oslu su nenormalno visoke, daleko vise od beogradskog proseka. Mogu da se kladim da i ta cinjenica, potencijalne kupce u Beogradu zanima kao lanski sneg, bas kao i taj tvoj Stokholm.
  2. Malone, ekipa sa forumab92 je ranije godinama guslala istu pricu koju ti sad ovde serviras. Cene su, u medjuvermenu, ipak isle uzlaznom putanjom, i to konstantno. Ja pratim trendove kretanja cena stanova zadnjih bar 10 godina, i sam sam kupio stan 2014 godine. Cene u tom periodu su samo i iskljucivo rasle. Ja pretpostavljam da si ti potencijalni kupac stana u Beogradu, sto je ok, ali na zalost cene u Beogradu su takve kakve su, i ne postoji ta kolicina postova na forumu koja to moze da promeni.
  3. AgroLaki, u pravu si, preterao sam sa epitetom "blesavi", narocito sto se tice Gordona. On je zaista uvek bio civilizovan u diskusiji sa ostalim forumasima. Alex je, medjutim, neretko bio veoma nekorektan i pristrasan kao moderator. U svakom slucaju, obojica su, kako se na kraju ispostavilo, debelo omanuli u svojim projekcijama cena. I ja sam im jedno vreme iskreno verovao, vreovatno je to bila neka vrsta psiholoske udice jer sam i sam tada bio potencijalni kupac. Svaki kupac se nekako podvesno nada da ce cene da padnu do nivoa koji bi njemu ili njoj kao kupciu odgovorao, pa sam i ja nekako "flretovao" sa tom idejom u svojoj podsvesti. Steta je sto se stari forum ugasio, jer je bilo odlicnih postova i forumasa koji poznaju materiju.
  4. Kad se setim onog blesavog Gordona i AlexNikolica. Koji su to komedijasi bili. Sve sto su predvidjali su pogresili. Da sam ih poslusao tada 2014, debelo bih se zaj.... Takvi likovi se bave iskljucivo manipulacijama radi licnog interesa. Pustite forume i ostale gluposti. Gledajte iskljucivo licnu racunicu i interes kada su nekretnine u pitanju.
  5. Cene stanova, bar sto se tice centralnih opstina u Beogradu, ne da nisu krenule nadole nego su skocile jos vise, kako oglasene tako i realizovane cene.
  6. @BarryWhite, slazem se sa tobom. U periodu od 2014--2016 su cene bile na najnizem nivou od 2008 do danas.
  7. @Splendini, slazem se, alexnikolic, prethodni moderator, je bio veoma pristrasan i iskljuciv, sto nije dobro za otvorenu diskusiju.
×
×
  • Create New...