Jump to content

freethrow

Član foruma
  • Posts

    6,238
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by freethrow

  1. Neverovatno mi je da obrazovana osoba iskreno priželjkuje pobedu Trampa. Bez uvrede, imam dosta bliskih osoba oko sebe koji to čine i potpuno sam zaprepašćen.
  2. Hoću da se samo osvrnem da najavu uvođenja služenja vojnog roka, a vezano za zvanično otvaranje postrojenja Ling Longa, te za predstojeće kopanje litijuma. Iskreno, voleo bih da se što pre počne sa kopanjem, po mogućstvu od Beograda, pa do Loznice, dok bi Vojvodina, pošto je logistički najpovoljnija, trebalo da udomi nuklearni otpada, ali ne samo Francuske, već i ostalih, pa i prekookeanskih, nuklearnih sila. Da mi je neko pomenuo da će Vučić uvoditi ponovo vojni rok, septembra 2010. godine, bio bih u fazonu da priča o nekom Marvel tajmlajnu. Da parafraziram nešto što sam pominjao ovih dana nekim prijateljima, a povodom protesta protiv RT: dok se ne oformi red od nekoliko stotina hiljada ljudi koji, sa istetoviranim "izvini bio-bila sam glup(a)", čekaju u redu da poljube ruku (original je bio malo nepristojniji) Borisu Tadiću, Đilasu, Pajtiću, Duliću, Mirku Cvetkoviću i ostalima, nema ovde ničega. Ko ne kapira šta bi značila pobeda Trampa i eventualna destabilizacija NATO, nadam se da barem ima prilike da zapali odavde, i kad kažem odavde mislim da crnu bezobličnu i vlažnu masu sačinjenu od BiH, Srbije, Albanije, KiM, Makedonije i CG. Da zaključim: opozicija i nekadašnja vlast se nisu pokazale baš sposobnim, ali je narod neuporedivo gluplji. Zastrašujuće glup. P.S. Da pojasnim: naravno da neće biti nikakvog vojnog roka - reakcija plebsa će biti iskorišćena kao izgovor za ispuštanje 5:0 na Kosovu, ali je i Slobo isto hteo da samo malo zaplaši nekoliko puta neke ekipe.
  3. Ovo je Veran Matić, čak se nisu ni potrudili da ga malo transformišu vizuelno.
  4. Ušao Kevin Randleman da poveže redove...
  5. Kakve mehanike šuta imaju Grci... Ne sudi se ništa, ni koraci, ni faulovi, kao neka utakmica između osnovnih škola, ne mogu da gledam.
  6. Ja verujem da 3x3 može da bude atraktivan, ali je potrebno nekoliko izmena. Prvo, poeni ne treba da valorizuju šut van linije sa 100% običnog, dakle treba da budu 2 i 3 a ne 1 i 2. Drugo, napad mora da traje bar 16 sekundi.
  7. Batuma bih tako rado navukao na neki Stiven Adams / Draymond blok iz trka...
  8. AW nije normalan lik, super je i simpa, ali nije baš najbistriji.
  9. Zvanično smatramo da će Kuminga imati bolju 24/25 sezonu od Markannena. Samo još kad bi neko hteo Badi fucking Hielda... Ubi nas Skoti Pipen sindrom.
  10. Dajte još Zazu i Dejvida Vesta i eedemo
  11. Neka Luka na početku utakmice pokaže Kleju loptu, da vidi kako izgleda, koje je boje i težine, jer je se neće nagledati. Nezahvalna i nerealna mrcina. Sve najbolje Kleju u nastavku karijere i da još neki put Dalas naleti na nas, makar i u plejinu.
  12. Lakersima fali još neki Kardašijan i full ekipa, valjda će i majka da dobije neku ulogu.
  13. Nije isto brat i otac , ogromna je razlika, nebo i zemlja.
  14. Koliko god cenio Lebrona košarkaški, a posebno u offcourt situacijama (porodica, biznis, odmereni i ispravni poltički stavovi - doduše samo unutrašnja politika, ali dobroTM), toliko verujem da je sada sa sinom zasrao za sva vremena. Dečko će, tačno da dostigne igrački nivo Stefona Marberija ili Isaiaha Thomasa, uvek biti Bronny, i ne postoji ništa što će u celom životu moći da uradi što će ga izvući iz te priče. Plus je imao zastoj srca... Ne znam, po meni baš grozna i mučna priča, ali eto, legacy.
  15. https://www.nba.com/news/2020-nba-draft-results-picks-1-60 nešto se pitam... Da li je u poslednjih 20 godina bilo mnogo lošijih draftova od 2020te? Osim Anta koji je legit supastar i Haliburtona koji je allstar igrač, ovo ostalo je baš baš žalosno.
  16. Dva grozna momka trejdovana vugla za vugla i ovoliki hajp. Više bih voleo pola Džordana Pula NBA šampiona nego ova dva strašila na klupi.
×
×
  • Create New...