Jump to content

Barka73

Član foruma
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Barka73

  1. Za sina bi mi trebala košarkaška lopta (sedmica) kojom se igra na betonu, asfaltu, tartanu. Gumena lopta je u pitanju. Može li i neka druga.

    Može li preporuka dobre  marke i link za online kupovinu.

     

  2. 7 minutes ago, bodo said:

    Ovaj sastav Partizana je dosta slabiji od prošlogodišnjeg. Ne treba biti ne znam kakav  erudit da se to može uočiti. Shodno tome imaju i takve rezultate. Mi i takvi skarabuđeni smo ih 3 puta dobili a trebali smo i 4. 

    Nedostaje energija Lesora. Bez obzira koliko nekima iritantan bio ili antipatičan on je nosio ekipu i psihičjki i fizički. Exum isto definitivno a tu je i zasićenje na brzaka podeljenim ugovorima

    • Like 8
  3. 2 hours ago, pendulum said:

    Država prva kod nas ne dozvoljava privatizaciju Partizana i Zvezde te je samim tim besmisleno pričati uopšte o privatnom / državnom ulaganju kad je onemogućeno da bllo koji privatnik dođe i kupi jedan od dva kluba. Ja sam prvi za to da se svi profesionlani klubovi skinu sa državne sise i da se nađu modaliteti finansiranja bilo preko fudbalskih klubova, bilo na na druge načine u partnerstvu sa članovima kluba / navijačima, a država treba da finansira isključivo bazične sportove poput atletike, gimnasitke, plivanja i da se to promoviše u školama od najranijih dana radi boljeg psihofizičkog stanja cele nacije. No, dok se to ne desi država će imati i štap i šargarepu jer joj odgovara da ima poptunu kontrolu u najvećim klubovima iz više razloga.

    A i da dozvoljava bilo bi isto. Ekonomija i politika su duboko povezani, isprepletani tako da ne bi baš svako mogao da kupi neki klub.

    Ko povezana creva

     

  4. 4 minutes ago, goofy said:

    cwL80bg.gif

     

    za to vreme, u Kamerunu:

    FREGo3I.gif

     

    a sad ozbiljno, NEDOPUSTIVO je da se ne pravi faul na +3 i 10sec do kraja !!!

     

    Kao što bi navijači Monaka rekli da je nedopustivo da se na 10 sekundi do kraja ne šutira za tri što pre nego se ide na polaganje do 1 sekunde do kraja. Čestitam

  5. 1 hour ago, Mendez said:

    Hoćeš da kažeš da je Mocart izlažirao intervju? Moguće.

    Ne, neću da optužujem nikog nego izražavam rezervu na današnje novinarstvo.

    Ili da te pitam. Da Mocart napiše da sad Barak izričito insistira na povratku Pavkova, šta bi ti rekao.

    Edit:
    da napišu kako je Pavkov to izjavio da mu je Bahar rekao

    • Like 1
  6. 1 hour ago, Markoss said:

    Bahar je rekao da mu Azarov ne treba i trazio da se dovede Serif. Naravno, bio je protiv toga da Erakovic bude prodat i trazio je proverenijeg stopera od Djige, ali ga je skauting mag Marko Marin ubedjivao da ovaj moze da bude bolji od Erakovica. 

     

    Svi su u sustini krivi, i to sto Bahar nije lopov kao komplet uprava ga ne abolira od toga da nije ispunio ocekivanja. Naravno, to ne znaci da Vladan Milojevic treba da bude novi trener Zvezde.

     

    Na kraju krajeva, Bahar ako dobije derbi, ostace na klupi. Cak i neki X mislim da bi ga zadrzao sad. Zahvaljujuci TSC-u, naravno. 

    Bahar je rekao ovo pa Bahar je rekao ono...

    Dajte manite se toga

    Izričita želja Bahara je povratak Degeneka

  7. 6 hours ago, Djo said:

    Jel moze neko da mi objasni zasto Zeljko ne koristi nikada challenge, iskreno ja nemam objanjenje.
    Kaminski kada je napravio drugi faul trazio je od Zeljka da trazi challenge, onda je usao u raspravu sa sudijama jer nije bilo challenga i dobio tehnicku i tu je maltene bila gotova utakmica za njega. Druga situacija kada je sviran faul Zeka Ledeja ispod kosa, cak mu je i strucni stab sugerisao da uzme challenge, nije hteo. Jedino sto meni pada na pamet je da mozda cuva timeout za neku bitniju situaciju ili mu je to na neki nacin "ispod casti".

    Trebalo bi uvesti VAR u košarci kao i u fudbalu. Ovo je smešno šta sudije rade i šta gledaju.

  8. 6 hours ago, ScepanScekicSto said:


    jesi ti gledao njega ove zadnje 4 utakmice?

     

    juce je prodao par lopti, Itudis ga je zakucao za klupi i verovatno ga ne bi ni vracao vise da je on bio na klupi (itudis).

     

    to sto pricate igrao vise/manje moze on da igra 40 min, doprinos ekipi i rezultatima mu je uzasan, a igra uopste jer se Netto povredio, plus kamenjar Kalates igra vise od njega…

     

    No nebitno, ja mislim da je ostao u Partizanu, imao bi daleko vazniju ulogu nevezano od minuta, i potencijal da sledece sezone npr bude legitiman EL plej… ovako je otisao nedoradjen u sredinu koja ga sigurno nece trpeti koliko ga je Zeljko trpeo dobre dve godine…

     

     

    Ja ne znam šta je sa tobom. Ostavite momka na miru. Hteo je da igra za Partizan i ove  sezone.

    Čija je krivica što ne igra? Je l' ne znaš il' ti krivo što je uspeo?

     

  9. 1 hour ago, Alek The Great said:

    Cisto da ostane ovde sta je svirao Javor kao faul odbrane.9901025528ea2b377bc3ee375ba3bef2.gif

    Sent from my RMX3301 using Tapatalk
     

    Pa pogledaj malo desnu nogu Avramovića i kretanje. da li je bio sa obe noge na parketu? Da li mu je telo išlo napred?

    • Like 8
  10. 1 minute ago, coinho said:

    Registrovao sam se da bih mogao da citam postove, iskreno nisam mislio da cu pisati ali evo ostavicu ovaj jedan komentar..
    Bilo je raznih igraca u Zvezdi i Partizanu, i prljavih i ovakvih i onakvih..
    Npr Lessort koji nekako ide bez glave, emocijom i ume da iziritira protivnika do krajnjih granica (udaranje Petruseva) ali nije tolika gnjida od coveka.
    Kalinic npr sa druge strane koji ima taj mentalitet i koji ce na kraju da isprovocira protivnika ali nikada nije isao da povredi protivnika ili nesto blizu tome..
    Onda imas ovakvog igraca Ledeja, za svaki pridev koji bih upotrebio pored njegovog imena zasluzio bih ban.. Neverovatno koliko los covek, ne gledajuci sportski.. Koliko covek ide svojim ”kolegama” da unisti karijeru, da ”uzme hleb iz usta”..
    Jedinsotavno ovo se bas retko vidja u bilo kom sportu.

    Naravno. Nama je Boriša iz "nikakvog" duela ostao bez bubrega a ovo se samo gleda i gleda.

    @Firga

    Ko je Laki. Gde to mogu naći mada dosta znam

×
×
  • Create New...