Jump to content

ЗАЦЗ

Član foruma
  • Posts

    31
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ЗАЦЗ's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

33

Reputation

  1. Немој да им остане горак укус у устима после тог главног јела.
  2. ЗАЦЗ

    Tata

    Свако од њих има своје разлоге. Неко се рецимо повредио са репрезентацијом и није прошао припреме са клубом, таман је кренуо да игра и одбио је позив јер жели да се спреми и уклопи у тим који га плаћа!? Јел то срамнији разлог у односу на Бодирогу који је хтео да одмори то лето!?
  3. ЗАЦЗ

    Tata

    Није то баш тако, ово не показује величину партизана, већ ваш карактер миша да се сакрије те у рупу док не дође нови повод да изађете из исте, тј. док не дође нови пораз Звезде. Него, толико сте трубили за фењер док нисмо везали пар победа, да сте од толиког узбуђења кренули ка њему. Карма је чудо.
  4. ЗАЦЗ

    Tata

    Што би били фрустрирани њиме? Зато што смо вас можда победили у финалу Аба лиге од кад вас он води!? Или можда што смо вас победили и у финалу купа Кораћа!? Или што сте побегли из Клс-а!?
  5. ЗАЦЗ

    Tata

    Слажем се, ако немаш обавезу према клубу који те плаћа а слободан си, онда јесте срамно. Наравно треба бити поштен и осудити све редом који су одбијали позив репрезентације почев од Јокића, Дивца, Паспаља, Ђорђевића, Бодироге, Томашевића и редом даље.
  6. ЗАЦЗ

    Tata

    Мучи се нормално, када су поједини играчи наше репрезентације незахвали, човек им указао такву части да их вија по хотелу пред утакмицу репрезентације, а при том и добију могућност да добро зараде (незванично се прича да су биле и милионске понуде у питању) и још да раде са таквим стручњаком, али они сви одбили сем Аврамовића, и онда шта је човеку остало!? Нормално, да гања проверене ф4 играче који желе да у 30-тим годинама живота да напредују играчки још више, добро има можда и финансијска понуда, али она је у 4 плану тек. Прво је рад са таквим стручњаком, друго животна прилика за се игра за такву институцију, треће наравно, чувене сармице госпође Богдановић и онда тек може да се говори о финансијама. Како год, срам било домаће играче што нису препознали такву величину и дошли да напредују са таквим тренером.
  7. ЗАЦЗ

    Tata

    Парола се зна коме је упућена, са ким врх гробара сарађује већ 10 година, а повод ухапшени гробари са врачара.
  8. ЗАЦЗ

    Tata

    Јел истина да су навијачи партизана синоћ певали само на енглеском да би играчи разумели шта певају?! 😃
  9. ЗАЦЗ

    Tata

    То је нормална ствар, знало се и раније да кошаркаши Партизана после тренинга иду да гледају Звезду! Што је скоро причао Вук Радивојевић док је тренирао у Партизану, када играју међусобно делили се на звездаше и партизановце 😃
  10. ЗАЦЗ

    Tata

    Ти да те занимају Ефес, Барса, Бајерн, Оли писао би мало о њима, али теби само Звезда у глави.
  11. ЗАЦЗ

    Tata

    Један од разлога што је то тако https://www.youtube.com/shorts/e7hd7xHvs14
  12. ЗАЦЗ

    Tata

    Што је онда Партизан добио термин који могу да гледају само пензионери и основци из прве смене, добро за пензионере је барем јасно пошто већински подржавају све државне (снс) пројекте.
  13. ЗАЦЗ

    Tata

    Па у Партизану не играју за паре, код њих се одавно плаћа у кикирикију и сармицама госпође стара мајке Богдановић.
  14. ЗАЦЗ

    Tata

    Zanimljivo da su svi domaći igrači postali igrači kod Obradovića, a niko od domaćih igrača neće da dodje u KK Partizan da rade sa Željkom a usput da uzmu i koje milionče, ali se zato mladi strani igrači od 28, 29, 30 godina ubiše da dodju da da rade sa takvim stručnjakom.
  15. ЗАЦЗ

    Tata

    Занимљиво да су скоро сви ваши трофеји док је СПС био на власти, или имао неку већу улогу у влади.
×
×
  • Create New...