Jump to content

BethH969

Novi član
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BethH969's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

28

Reputation

  1. To je klasično naše petljaju dok ne izgube loptu.
  2. MikiMilane, vidim da pratiš žensku košarku. Jel znaš zbog čega je Vuković napustio žensku zvezdu? Koliko znam on je baš dugo bio trener tamo.
  3. Mislila sam na opšte stanje u fudbalu nevezano za Piksija. Čitala sam ja tvoje postove i ranije i stvarno si upućen u fudbal i vidi se da pratiš. Ja zaista slabo pratim ali eto to je neko moje mišljenje.
  4. Meni sa tog albuma najomiljenija
  5. Ako Čović bude izabran za predsednika KSS jel to znači da ćemo konačno dočekati da mu vidimo leđa u Zvezdi?😀
  6. Ma ok, nema razloga da budeš tako nepristojan. I ovako nemam nameru da se nastavljam dalje.
  7. Nedović je valjda u Barseloni na nekom EL sastanku. A ova dvojica su nepoželjna lica u Rusiji.😀 On će valjda i biti na klupi. Samo da ne bude da nam Mitrović opet bude glavna 5-ica.
  8. Nije bilo loše , s obzirom da je još pripremni period i da nismo bili kompletni. Meni su Kodi i Kenan bila najbolji. Plavišić se posle probudio ali naravno videćemo pravu sliku njegovu sa ozbiljnijim timovima. Kao i celog tima. Ja inače nisam fan što su tu i dalje Mitrović i Davidovac i što se vratio Dobrić. Svaka njima čast za ranije ali brate dokle...
  9. I još da izjavim za dnevnik da ja fudbal uopšte ne pratim već godinama. Sad sam gledala reprezentaciju čisto iz nekih privatnih razloga. Zvezdu gledam samo u Evropi. Nekad sam bila fan Man. UTD al otkad je Ser Alex otišao ne pratim ni to više. Tako da što se mene tiče baš me briga ko će nam biti selektor. Samo mi je simpatično kako baš sad vama partizanovcima smeta sve u vezi fudbala, a pre 8-9 godina je sve bilo med i mleko kad ste vi osvajali tiutle. Pa svi pljujete po Piksiju kako je on glavni krivac za sve.
  10. Nisam ja rekla da je nama potreban samo talenat da prodjemo grupu. Rekla sam da nemamo neke talente. To je bitna razlika. Naravno da je sve oko reprezentacije kompleksniji problem . Ali ti problemi nisu počeli od juče. Samo izgleda da mi imamo memoriju zlatne ribice pa odjednom samo Piksi kriv.
  11. Plavšić se adaptirao😀. Odlična partija za sada.
×
×
  • Create New...