Jump to content

4_Webber

Član foruma
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 4_Webber

  1. Pored toga krenuo sam ponovo aktivno da igram X-wing, posto ne moze uzivo, preko Tabletop Simulatora (https://store.steampowered.com/app/286160/Tabletop_Simulator/ )
    Tabletop Simulator je one-off purchase od $20, bio je na nekoj akciji pa moze da se uzme i za $10. 
    Nemam predstavu koje jos igre mogu preko njega da se igraju, jer ga koristim samo za X-wing a tu je visestruko isplativ - jer online imate na raspolaganju sve brodice koji postoje u igri i ne morate nista da kupujete, kao u surovoj stvarnosti. 
    Odlican je jer mogu da isprobam razne brodove i taktike a da ne moram da bacim pare i kupim to pre nego sto se uverim da li valja i da li mi stvarno treba. Sad zbog korone uzivo ni ne igramo, niti ima turnira, a postoje online turniri i moze se lakse ucestvovati i na inostranim turnirima. 
    Od kad je krenula korona nista drugo nisam igrao 🙂

  2. On 8/5/2020 at 8:13 PM, uvrnuto said:

    Je l' ima nešto novo da ste isprobali? 

    @McLeod @Magia @4_Webber

     

    Cao, 
    Novo sto sam isprobao su Cyclades i ekspanzija Cyclades: Hades
    Tema je grčka mitologija i zbog toga sam je i uzeo, ali sama igra je... pa nekako čudna. Imaš mapu sa ostrvcima, čikice i brodove i na prvi pogled to izgleda kao da će da liči na riziko i neko peglanje na mapi. 
    A u stvari igra je sve samo ne to. Ljudi je hvale po internetu ali treba u startu postaviti očekivanja kako treba. To nije igra u kojoj je borba u fokusu. Combat je zapravo najgluplja mehanika u igri. Baca se kocka koja ima na sebi vrednosti od 0-3 i taj broj se dodaje na broj vaših jedinica u borbi. Što znači ko ima više pobeđuje. 
    Glavna mehanika je na bidovanju / aukcijama za naklonost bogovima koji vam omogućuju da radite različite akcije. 
    Nije lako imati dugorocnu strategiju u igri jer ono sto cete igrati u tom potezu dosta zavisi i od toga koliko je ostalim igracima u tom potezu zapelo za akciju koja vama treba. Postoji tu sad neko blefiranje, ali i postoji uzasan momenat kada preplatite nesto sto u tom potezu zapravo nikom osim vama nije ni trebalo...

    Sve u svemu igra nije loša, ali je mnogo čudna. Te aukcije su nepredvidljive, deck sa mitološkim bićima koja izlaze u svakom potezu je isto totalno random momenat koji može potpuno da promeni partiju, i ima ogroman uticaj na igru jer abilityji creature-a umeju da budu mnogo jaki.
    Ako želite igru u kojoj želite da imate dugoročnu strategiju, držite sve konce u svojim rukama i pobedite druge tako što ćete da ih nadmudrite taktikom i planiranjem - ovo nije igra za vas. 
    Ako želite totalni haos na mapi i da jedva možete da isplanirate jedan i po potez unapred - ovo je igra za vas 😄

     

    pic953942[1].jpg

    • Like 1
  3. 2 hours ago, Borko said:

    Hocemo da ukidamo prognoziranje kvalifikacija, zna se da ce na sledece 34 trke biti HAM BOT

     

    Ove sezone osvaja prognozu onaj koga bude najviše puta iskenjalo da bude pobednik vikenda.

    I nisam video u pravilima jel ima ove sezone bonusa ako neko pogodi sve vozače u prvih 10 bez obzira na redosled? 🙂

     

×
×
  • Create New...