Jump to content

Bax

Član foruma
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bax

  1. Pa samo ako su naši u savezi debili.

     

    Zamišljam tu svlačionicu u kojoj su Mitar, Tadić i ostali koji s jednom nogom dolaze da igraju, a onda imaš i ovog što se femka, dok nije branio nigde bila mu je dobra Srbija, a onda čim je krenuo da brani odmah mu ne valjamo.

     

    Neka hvala, taman da je poslednji golman.

  2. Ima Stamenić i vrlo dobru igru iz drugog plana, vrlo lepo čita igru i ubacuje se, a to nismo imali još od Grujića. Tu su negde i po konstituciji, ali je Gruja dosta bolji igrača. 

     

    Realizacija mu definitivno fali, ali to je nešto na čemu se može raditi.

    U ova tri meča sa komšijama je 3-4 puta zbog pravovremenog ubacivanja dolazio u situaciju da bude 1 na 1 sa golmanom, svaki put je izbegao ofsajd, ali je na kraju kiksao.

     

    Pritom je i par šansi koje smo stvorili presingom u drugom poluvremenu došlo iz njegovog čitanja igre i presečenih lopti.

     

    Imam utisak da mu više prija Hvang nego Kanga kome stalno mora da čuva leđa, pošto voli da ode napred…

    • Like 2
  3. Toliko o tome.

     

    Ja nešto ne vidim da smo mi unapredili igru.

    Broj primljenih golova je smanjen, ali ne kao posledica uigranije i bolje odbrane nego toga što je Glazer skinuo sumanut broj protivničkih zicera. Šanse koje protivnici stvaraju su još uvek tu čim uspeju da pređu polovinu.

     

    O nekom unapređenju igrača se može pričati, Šerif je nešto pogodio, Kanga i Ivanić su proigrali, ali je s druge strane Bukari pao u formi. O bonus igračima neću, to je toliki pad u odnosu na jesen da je uopšte bespotrebno porediti. Ima i do toga što su dvojica najboljih prodata, ali to svakako ne abolira Vladana od ove minutaže na kašičicu koju dobijaju bonusi.

     

    Da, igra nakon prekida je za pohvalu.

     

    • Like 2
  4. 1 hour ago, Stiletto said:

    Ameri u grupi... Znači, mašimo ih u eliminacijama do finala 🙂 

    Ne znači, možemo da idemo na njih u polufinalu

     

    Dve najbolje prvoplasirane se maše do finala, sve i da budemo najbolja drugoplasirana imaćemo 50% da pogodimo Amere u polufinalu

×
×
  • Create New...