Jump to content

Сандро Лаки Ђентиле

Član foruma
  • Posts

    587
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Сандро Лаки Ђентиле

  1. 49 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

    Konacno igramo danas. Srecno momcima💪 jedna rutinska pobjeda i da naravno ne bude pobjeda.

     

    Чувена "могу да ме повреде, али не и да ме повреде" слика 🙂 Шалим се, наравно, срећно екипи, и да се не тресемо превише вечерас.

    • Ha-ha 1
  2. 1 minute ago, Don Juan said:

    Pa ni Lepa Brena nije fudbalski genije, ni Tereza Kesovija koja je izvodila početni udarac u Prištini kada je Ćiro bio tamo 🙂

     

    Ма, знам, него гади ми се што искаче из фрижидера, а лично сам гледао како га статисти псују на снимању 2. дела Монтевидеа што пола сата снима сцену од 20 секунди 🙂 Најжешћи а уједно и најбизарнији почетни ударац је за мене ипак био чувени Анри Сото, односно Ранду из Касандре, у дресу Обилића, мислим да има слика на нету.

  3. Каква бламчуга са Биковићем, жали Боже што је такав медиокритет и антиталенат неки фактор око свега овога. Да не помињем да је са фудбалом не на ви, него на јапанском сама.

    • Like 2
  4. 2 minutes ago, The_Big_S said:

    Ne mogu da se dogovore sa Rokasom oko produžetka ugovora. Ustvari, ili ne mogu da se dogovore ili on ne želi da ostane kod nas.

    I normalno,  pustili su buvu da nama zamažu oči (već 1000 puta viđeno) --ide Rokas al se ne bojte Delije stže bolji !!! --

    I kad taj bolji bude trebao da stigne, biće: " đubre jedno, sve smo dogovorili i zaj... nas lik!!"

     

     

    Зли тренер га није хтео, ђубре једно зализано и офарбано.

    • Like 2
  5. Ја се највише плашим тога што се наслућује да смо ми малтене већ уписали победу. Реалност је да играмо против одличне, физички јаке екипе у доброј форми која је добијала и прилично јаче екипе, са тренером који ће бити екстра мотивисан. Имамо шансе, свакако, али само уз пуну концентрацију и свођењем глупости на минимум. Овде би нам Недовићевих 15 поена легло врхунски, а не ваља то што нам је све под морањем. Ово су последњи трзаји, ако мислимо опет да киксамо, па да се вадимо, од те свадбе нема ни прошевина. Само чврсто, да нас заобиђу повреде, а мораће да гуле Роки, Боки и Тео опет по пола сата изгледа.

    • Like 1
    • Thanks 1
×
×
  • Create New...