Jump to content

Сандро Лаки Ђентиле

Član foruma
  • Posts

    595
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Сандро Лаки Ђентиле

  1. 17 hours ago, Markoss said:

     

    Jbm li ga kolko voli Partizan. Secam se pre 10 godina kad je Zvezda osvojila dal ABA ili KLS posle one viseogodisnje dominacije Partizana da je bas bio usplahiren i imao neki komentar: - Uzivajte u ovoj atmosferi. A u pozadini gruva: ebi grobare ili indija pakistan.

     

    Сећам се и ја, била тројка Мајка Скота, а коментар "Послушајте Пионир у овим тренуцима". Такође се сећам да су приказали њега и Колета како егзалтирано испраћају неки and-one Ентонија Мајлса или тако неког.

    • Like 1
  2. 1 hour ago, Volter said:

    Pre nekog vremena listam kanale i zastanem na tv Una. Vidim Aleksa i Andrija Milošević pevaju - Samo sklopi okice i zovi mi ime. Andrija ima neki svoj šou na toj televiziji, a šou je da se naježiš. Auuu ljudi moji. :classic_biggrin:

     

    Исусе Христе, мислим да бих буквално осетио како ми одумиру нервне ћелије да сам то чуо (понајмање због Алексе, да се разумемо).

    • Like 1
  3. 2 minutes ago, srlepajce said:

    Siguran sam da je svestan kako stvari ovde funkcionisu zato i ne zamera

    Ti koji mu skandiraju svasta, da ga ovako sretnu na ulici sumnjam da bi bilo tu nekih problema, prosto je to deo folklora grupe 

     

    Офтопик, у вези с тим, синоћ сам умро од смеха кад сам листао Твитер, и неко је пренео ту његову поруку, да би неки лик прокоментарисао слично, како смо се много огрешили о Омића. Човек испод му одговара "Брате, буквално имаш Ратка Младића на профилној" 😀

    • Like 2
    • Ha-ha 36
  4. 7 minutes ago, Bojdo said:

    Sportklub kaže da vjerovatno mora na operaciju.

     

    https://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/nikola-topic-povreda-kolena-kosarkas-zvezde-mora-na-operaciju-povreda-ligamenta-i-meniskusa-protiv-partizana/

    Je li ovo znaci u prevodu da mu je pokidan ligament?

     

    Ако је покидан, онда нема ништа од спремности за Америке. Читах на више места да је истегнуће у питању, сад за операцију не знам, то би требало неко стручнији да потврди. Надам се да је најбољи могући сценарио, дечко као да се камењем на Бога гађао.

  5. 49 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

    Konacno igramo danas. Srecno momcima💪 jedna rutinska pobjeda i da naravno ne bude pobjeda.

     

    Чувена "могу да ме повреде, али не и да ме повреде" слика 🙂 Шалим се, наравно, срећно екипи, и да се не тресемо превише вечерас.

    • Ha-ha 1
  6. 1 minute ago, Don Juan said:

    Pa ni Lepa Brena nije fudbalski genije, ni Tereza Kesovija koja je izvodila početni udarac u Prištini kada je Ćiro bio tamo 🙂

     

    Ма, знам, него гади ми се што искаче из фрижидера, а лично сам гледао како га статисти псују на снимању 2. дела Монтевидеа што пола сата снима сцену од 20 секунди 🙂 Најжешћи а уједно и најбизарнији почетни ударац је за мене ипак био чувени Анри Сото, односно Ранду из Касандре, у дресу Обилића, мислим да има слика на нету.

  7. Каква бламчуга са Биковићем, жали Боже што је такав медиокритет и антиталенат неки фактор око свега овога. Да не помињем да је са фудбалом не на ви, него на јапанском сама.

    • Like 2
  8. 2 minutes ago, The_Big_S said:

    Ne mogu da se dogovore sa Rokasom oko produžetka ugovora. Ustvari, ili ne mogu da se dogovore ili on ne želi da ostane kod nas.

    I normalno,  pustili su buvu da nama zamažu oči (već 1000 puta viđeno) --ide Rokas al se ne bojte Delije stže bolji !!! --

    I kad taj bolji bude trebao da stigne, biće: " đubre jedno, sve smo dogovorili i zaj... nas lik!!"

     

     

    Зли тренер га није хтео, ђубре једно зализано и офарбано.

    • Like 2
×
×
  • Create New...