Jump to content

Pantelija

Član foruma
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pantelija

  1. On 12/9/2023 at 10:40 PM, Kooineeperk said:

     

    Klub nisu ONI, jer ONI su prolazni. Klub smo MI. I sto pre to shvatimo, bice nam bolje.

     

    ONI = ON + Onaj Iznad Njega + Politicki Poltroni... 

     

    ON je uzurpirao klub i napravio od svega NJEGOVU privatnu prciju jer mu ona stara koja je pocela da propada vise nije bila dovoljna. Ostavio sinu da se igra. 

     

    ON je lik koji predribla ceo teren, sve igrace, a onda omasi zicer. I krivi nekog drugog za promasaj. 

    A šta smo Mi uradili da to sprečimo? Nisam čuo niti jedan glas protesta u Areni. Jel ' mora Laki da vodi svoje i tuđe bitke. Jel' trebam ja invalid od 60 godina da vodim proteste? S...m vam se u mladost i Zvezdaštvo. Lupate po tastaturi svaku noć jedno te isto. Preduzmite nešto ili ćutite. 

    P. S. Ovo nije namenjeno tebi, tvoj post mi je poslužio kao šlagvort. Mislim na sve nas. Mora čitava Arena da jasno da Čoviću do znanja da mora da ode (naravno, izuzimam "najvernije" jer njima su preče druge stvari)! 

    • Like 5
    • Thanks 1
  2. 3 hours ago, 1989 said:

    Север кад је великог вођу прозивао певало се "издао си Србију". А не "не дамо ти титулу" како певају "веће патриоте". Север је уз пар мањих групица једини који се оглашавао поводом поделе Косова, трпео ненормалну репресију због тога. Наравно да нико није кукао и правио од себе жртву у то време иако је можда и требао да би јавност била упућенија. То је вероватно и једна од грешака трибине, што многе ствари држе у четири зида.

     

    Даље, и политика и Косово је офтопик и на овој и на кошаркашкој теми. Упорно покушавам да пишем о спорту и упорно ме наводите на неку другу, трећу страну. 

     

    Још ово, ако којим случајем имаш проблем ми верујеш јер сам "шипкаш", "дилеја" и разни други шаренолики називи које користите, прошетај кроз моје уписе, прелистај и уписе људи којима сам одговарао. Нећеш наћи да сам једну лаж написао за разлику од мојих саговорника. Свесно или несвесно многе неистине су изречене са њихове стране, неке су се Богу хвала разоткриле за много кратко време на најрелевантнијем могућем месту-Маракани. Поздрав.

    Ako pažljivije pogledaš na avataru piše "I Pantelija je bio delija". Hoću reći, bio sam Delija od osnivanja tj. od godine koja je tvoj avatar. No to je bilo pre 34 godine. Godine i ratovi učinili su svoje. Sad sam invalid. Nisam imao nameru da te vređam. Samo znam da smo uvek bili opozicija, pa me čudi ćutanje tribine. No sada su druga vremena i da ne zagađujem temu. Želim ti sve najbolje. Zvezda iznad svega! 

    • Like 1
  3. 9 hours ago, 1989 said:

    Још једном, од мене само чињенице и истине.

     

     

     

    Interesantno je to što uporno izbegavaš odgovor na pitanje u vezi Velikog vođe. Kao što je neko iznad napisao, kunete se u Kosovo. Istovremeno niti jednom se niste oglasili protiv onog koji to isto Kosovo upravo predaje ili bolje rečeno već ga je prodao. Ispadoše grobari veće patriote. Nemoj mi samo ponovo da se ne mešate u politiku i da vam je dosta pendrečenja. Ako vam je dosta politike, nemojte da pominjete Kosovo. Dok ćuti tribina, znači da podržavate predaju istog. 

    • Like 2
    • Thanks 1
  4. On 6/24/2023 at 9:37 AM, pantelia said:

     

    Ne Stimac (pupupupupupupupupupupupupu) nego forumas koji je napisao post

    Tu sam ime moje, tražim bezbolan način da se samoubijem. Čović će me ubiti. Postali smo cirkus od kluba, veći od Monti Pajtona i Crvenog Barona zajedno. A i naživelo se, vek i po, malo li je? Još ako može stručan savet, koliko treba tableta lorazepama od 2,5mg na 105 kg žive vage? 

  5. Komšije, nema šta da se priča. Vi ste brutalno pokradeni. Posle prve utakmice, rekao sam prijatelju grobaru "sad će da krene Realova" logistika"". Bilo je očigledno. Kad su videli da gube i drugu, krenuli su svim sredstvima. Naravno, Ljulj je odabran zbog" imena", znali su da neće biti sankcionisan i normalno je izabrao najboljeg igrača koji ujedno ima "kratak fitilj". Sve je bilo jasno kad nisu kažnjeni Ljulj, Musa i Dek. Ostalo je istorija. Ne vidim način da pobedite petu iako ste bolji. Tavares će kao i uvek biti zaštićen, Lesora će da napune ličnim greškama, Pantera i Egzuma će da biju za sve pare i to je to. 

    • Thanks 1
    • Ha-ha 2
    • WOW 1
  6. 8 minutes ago, Markoss said:

     

    Pa mozda zato sto je ceo KKP kompletno SNS i sto im je predsednik kluba istaknuti clan stranke. Zar nije tako 120x lakse da se operu pare nego preko ugovora jednog igraca? Oni su nuzno zlo platili daleko vise, i logisticki i rezultatski im se to sve vraca. 

     

    Kad i nama bude tako, siguran sam da necemo imati Raduljice, ali ce citava struktura biti kompletno partijska. 

    Ko ti kaže da CZ (i KK i FK) nije partijska? Gde su Terza, Drkela, Kešelj, Šone? Misliš da bi Čović radio šta hoće da nije ulepo sa Psiholjubom? Dok tribine miruju, miran je i on. Razlika je u tome što Ostoja zna da ništa ne zna. Za razliku od Čovića, koji kad bi se sudario sa Embidom na berzi rada, pre doveo Đorđa Gagića. 

    • Like 1
  7. Kakav kontinutet, nama sigurno odlaze Faku, Vildoza i Petrušev. Na njihovo mesto, Čovke dovodi Tea, Nenadića i Savu Lešića jer bitna je domaća osnova, jel'te. Tu je i centarska linija Radule, Kuzma i Mitar. Koliko znam i dogodine su pod ugovorom. Da ne zaboravim Lazu, Kobru, Ilića Lazarevića i Pefija. To je 11 igrača. 12-tog upišite po želji (može i stranac, recimo da produži Ivanovića). 

    • Like 1
    • Thanks 1
  8. 22 hours ago, LightWeight said:

    Dolazi sigurno ako jos nije produzio

    Po meni bolje on nego penzos Markovic i Ivanovic al sta ja znam 

    Šta da radimo ako ostanu i jedan i drugi? Onda moramo da dovedemo Štimbeta da komanduje odbranom. Ujedno da promenimo ime u PK(penzionerski klub) CZ. U tom slučaju, bio bi red da zamenim Čovketa, u skladu sa prosečnom starošću rostera. Fibina ligo šampinjona, eve nas! Strahujte Ostendei, Mursije, Gacijantepi i ostali London Tauersi! 

    • Like 1
    • Ha-ha 1
  9. Bogu hvala, u zdravlju poživeh vek i po. No osta mi bol u srcu što ne osvojimo EL. Voleo bih da iznenadna promena u finansijama i politici dovođenja trenera i igrača nije usled pomračenja uma (trenutnog) Psiha i Čovića. Nadam se da će se ići na dalju stabilizaciji i rast kluba. Sledi F8 pa F4 i na kraju EL. Ako tako ne bude, iskopaće Bili pehar, ja vam kažem. 

    • Like 3
    • Ha-ha 6
  10. 1 minute ago, Volter said:

    Bilo koji trener ako sa ovim timom i karakterom igrača bude bolji bar za 20%, svaka mu čast. Ovo više nije ni iritantno nego smešno na koji način gubimo utakmice, uvek na isti. Dobro, bar smo završili sa Evroligom, ostaje da se posvetimo ABA ligi.

    Izvini a kojoj ABA ligi? Mislim sa ovim trenerom. Grobari će da nas resetuju i vrate na fabrička podešavanja kao onomad kada nas je vodio Karadžić. 

    • Like 1
    • Ha-ha 1
  11. 16 minutes ago, Instinkt said:

    @Kooineeperk

     

    Po mom mišljenju, preterujete sa vređanjem čoveka. Kapiram sve, navikli na Radonju, njegov sistem, rutinski u ABA- orah u EL. Ali da baš ovoliko nemate tolerancije na poraze, i činjenica lošu formu.. i sve po Jovanoviću. A glavu na panj ako je on selektirao više od 2 igrača, a jedan od njih je Luca Vildoza. Prvih 7 kola - 5 gostovanja, Efes (bez Nedovića, bez Vildoze), Real (bez Nedovića, Luca tek došao) Baskonija (u tom trenutku uz Albu i Fener ekipa u najboljoj formi, ludi Hauard i + samopouzdanje jer su okrenuli KKP kolo pre na lud način, mislim takođe bez Nedovića) Monaco (doslovno f4 ekipa) i sad ide Fener koji pegla najbolju košarku od Želimira. I, kad podvučemo crtu, fali vam još Oli i Barsa pa da zaokružite svih 6 pretedenata za f4 i to u gostima, mečki na rupu. 

    Dejo u Panati je selektirao više igrača nego Jovanović u CZ, ima i više love, 2x lakši raspored, gro mečeva su igrali u OAKI, ima i više iskustva, pa mu opet ekipa jednako loše izgleda. I da, pukli su od Arisa u Grčkom prvenstvu. 

    Mislim da mu je fatalna greška to što kao mlad trener nema ozbiljan, iskusan stručni štab koji je jedna od najvažnijih stvari za šefa struke. Koliko puta sam slušao Atamana da ne mora ni da vodi treninge, samo utakmice. Želimir ima karijeru kakvu ima, pa se okružio sa 4 pomoćnika, i svaki od njih aktivno učestvuje u utakmici, sugeriše šta vidi. Šta vidi Simonović? Verovatno sebe dok gleda Branka Lazića. 

    Doduše, taj stručni štab treba neko i da mu odobri, dovede.. 

    Zadar je bruka, ali se dešava. Pa dobio je i Obradović preko p**ke od Mege prošle sezone. 

     

     

     

    Prijatelju, nije samo do rezultata. Gledaš li utakmice? Vidiš li napredak u igri? Ako nije zadovoljan rosterom nije trebao u kolo da se hvata. Kako vreme odmiče igramo sve gore. Kukao je kako smo oslabljeni neigranjem Nedovića i Dobrića. Oni zaigraše pre neki dan ptotiv 6 i po košarkaša i 5 vatrogasaca koji su imali slobodan dan (da izvinu vatrogasci) i šta bi? Primismo stotku(skoro) u sred  Pionira. VJ je zaslužio govnjivu motku kao i gazda mu. Ako ti je rod ili drug jbg izvini! 

    • Like 2
  12. On 8/26/2022 at 9:23 PM, Abizolirni said:

    Ala si ga ubo.

    prvo skoci pa reci hop. Ustvari lupetanje je danas na cijeni.

    Da, da... to je ono mars iz naseg kluba levatino jedna a onda kad ode, pi..a pobjegla

    kao i prethodniku. fuj.

    ..... i tako

    Sad su presrecni samo ih opet nesto j..e

    Ja mislim da bi trebao Murinjo na nasu klupu. Ipak smo mi klub za ligu 5

    Mislimo na istog onog Robija koji je kao kopirao Barsu sa sitnim vezom, odnosno koji nije mislim dobio ni jedan derbi

    Najmanje je dobio 3 derbija, gledao sam 2 derbija kada smo ih tuklii sa po dva nula i jedan sa jedan nula kada smo ga zavukli pred kraj. 

    • Like 1
  13. 28 minutes ago, Sam B said:

     

    Imamo vrhunsku evrokup ekipu.

     

    To sto roster nije zatvoren ne menja nista, jedino ako sad dovedemo recimo Devina Bookera na dvojku.

    Ova ekipa će imati najmanje 16 pobeda u EL. Za koje mesto će to biti dovoljno bumo videli. Zapamtite ove reči! Inače novi plej je bolji od Voltersa ofanzivno i defanzivno. Sve u svemu tim je bolji u svim linijama izuzev trojke tj. Kaline i naravno trenera. Greota do boga što Radonja ne vodi ovaj tim. Ušli bi u 8 garant. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...