Jump to content

Magia

Član foruma
  • Posts

    1,541
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Magia

  1. Na ovakvu ratnicku ekipu koja se stvara bi (pored KPJa :D ) savrseno legao Bertans na 4, da siri i sutira a da mu Niktilina i Iffe cuvaju ledja u odbrani :) Ipak, koliko vidim ima 5m garantovano, tako da jedino ako ga sutnu iz Sarlota. Svakako mislim da bi trebalo da gledaju takav tip igraca na 4 a na 5 obavezno da je crn i da bude dobar defanzivac.
  2. Par utisaka sa stadiona: Igraci su konstantno smarali jedni druge nakon gresaka sto je sa jedne strane seljacki, sa druge pokazuje da im je stalo. Nisu delovali nezainteresovano (Sergej excluded) i deluje da je stvarno ok atmosfera medju njima. Strahinja Pavlovic pobrao sve simpatije navijaca jer se videlo da najvise grize iako ima tu naravno i gresaka. Milenkovic i Veljkovic isto dobri. U gradnji igre, ne postoje linije i sve se to presporo radi, cak i kad ima nekog potencijala. Nevezano za sve to, ne mislim da smo zasluzili da izgubimo, realno smo imali malo vise sansi i X je realan, ali ako bi neko morao da pobedi, po igri smo mi bili blize tome, uz sve mane koje ste naveli sa kojima se slazem. Ipak, mislim da ce nas Danci sabiti jer takve ekipe nam nikako ne leze (disciplinovane, snazne i borbene). Sto se tice ostalih utisaka, Slovenci nas ubili u navijanju, pre meca po gradu bila predobra, bas prijateljska atmosfera. Pobednik je lik koji je nosio ovu crnu majicu ispod (nije moja slika, nadjoh na netu neku staru):
  3. Potpisujem. NWG je odlican igrac i bio bi safest option, ali realno to nije spoljna linija za neke vece domete. KPJ je salje tu, ako bude normalan, ako ne bude, isti nam je djavo kao sa NWG Poenta je da smo doveli iskusne, timske igrace koji nisu pretalentovani u napadu, i sada nam treba neko ko ce moci tu da izdivlja a ako ne ide uvek mozes da igras sa ovim koje si doveo hard difens tranzisn ofens .
  4. Sa jedne strane prvi sin sa Kobrama a sa druge strane pevaju Coa pederu hahaha
  5. U mom scenariju imas NWG i Vanju, koji uz Smita daju na stabilnosti. Svakako, ako je nekakav ultimativni cilj f4, mora da se rizikuje jer cemo po budzetu opet biti ispod 8og mesta tako da nekakve sigurice igraci nece doneti nista specijalno.
  6. Dizem obe ruke za KPJ! To ce biti ili pukovnik ili pokojnik potez, ali nece biti sredine - ili ce se potpuno prepustiti svojim ludostima u Bgu koji to omogucava ili ce da se izlozi na navijace i na povratak u NBA. NWG i Vanja kao osiguraci koji su ipak iskusni EL igraci pa nece bas sve zavisiti od njega a mogu obojica igrati i bez lopte, pa ce biti komplementarni. Jedino sto bi bili sitni sa spoljnom linijom (ali imaju odlican wingspan) NWG KPJ Vanja ali onda juriti neke atletske zveri na 4 i 5 koje ne moraju biti u napadu previse talentovane.
  7. Duo pod kosem Gagic i Smajli, ko kaze ne?
  8. Magia

    NBA 2023-24

    Ako ce Luka ovako da nastavi da igra odbranu dzabe i pametnom dosta: https://twitter.com/iinangelo/status/1800354064590680501
  9. Jokic igra, Panter odlazi, moze li ovaj dan biti bolji? 😍
  10. Moze da bude na nekim generalnim temama, ne na KKCZ, svakako sve ok 🙂
  11. Pomesao si me sa nekim, ja ne ulazim na KKCZ temu nikad 🙂
  12. Bukvalno udjoh ovde da postavim tu pesmu 🫠
  13. Samo sto konkretno za taj ban nije bilo nikakvog prelivanja case nego se tumacilo zasto je uopste bio banovan, pa cak i ovi koji su hteli ban nisu bili bas sigurni zbog cega konkretno je, sto je slozices se dosta paradoksalno.
  14. Molim bez spina, jasno sam napisao da su otisli zbog njegovog bana.
  15. Znaci Arseniju, Uiniju i Safetu nije mesto ovde?
  16. Hvala za ovo, da imam spreman odgovor kad me pitaju sto ne pratim domaci brlog.
  17. Pisao sam vec o ovome 100x, pa ti odgovaram cisto iz kulture - ne smatram da teme koje bi trebalo da su neutralne - Evroliga i ABA trebalo da budu takve. Nek se otvori tata pa nek svako pise sta god pozeli, a na KKCZ temu svakako ne ulazim. Sto se tice kolicine Partizanovaca na podforumu, situacija je vec alarmantna nakon Kuperovog bana, a sa dopustanjem ovog na neutralnim temama ce situacija biti samo jos gora, jer ne vidim zasto bi neko pisao na forumu na kome se oseca nepozeljno. Evo veceras je @pendulum pokusao da pise normalno na toj temi i videli smo kako se to zavrsilo. Ovo da sam OK forumas kakvih ima cu shvatiti kao kompliment Toliko od mene na ovu temu, dovoljno sam vremena potrosio da ukazem na sta se desava/ce se desiti.
  18. Atmosfera sa EL teme tokom cele sezone se lepo prenela na ABA uz standardan repertoar. Bice bolje kad ne ostane nijedan navijac Partizana a blizu smo toga.
  19. Magia

    NBA 2023-24

    Denver nije imao nikakve sanse.
×
×
  • Create New...