Jump to content

Old 666

Član foruma
  • Posts

    6,165
  • Joined

  • Days Won

    4

Posts posted by Old 666

  1. 21 hours ago, SteveFrancis#3 said:

    Cekajte, cekajte, cekajte... Hocete da mi kazete da na jućubu postoje video klipovi naslovljeni sa "[4K] breastfeeding tutorial tips" i slicno, u kojima ribe opusteno bez ikakve cenzure ful namontirane i nasminkane vade silikonske dojke i "pokazuju" kako se doje bebe..? Naravno, akcenat je na edukativnom sadrzaju, nedobog da je to ultra jeftin i bedan nacin da se generisu lajkovi, pretolate i pregledi, a da ne nosi onaj sramniTM obelezivac porno ili ata slicno :krstise:

     

    Ni tviter nije puno bolji moj Frensise.....

     

     

    • Like 1
    • Ha-ha 4
  2. Ne igram slotove, aparate, pokere i ostale slične budalaštine, ali eto dobio sam 25 free spinova za po 20 dinara kod njih.

     

    Nagradno pitanje...koliko sam keša izvukao iz tih 25 spinova. ( uzeti u obzir da igram isključivo i samo free spinove koje kladionice počaste ( kao što recimo zna soccer tu i tamo ).... onog momenta kad ispucam free spinove prestajem, ne nastavljam.....

  3. 1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

    Upravo sam propustio fotografiju kroz softver da mi nadje celebrity lookalike. Izaslo mi 79% Post Malone, 78% David Beckham i 74% Justin Timberlake. Naravoucenije - ne verujte AI-ju, suvise je pglu jos uvek.

     

    A ti si očekivao da izbaci Lana Rhoades pretpostavljam :classic_biggrin:

    • Like 2
  4. On 7/15/2024 at 3:05 PM, Smrtokapa said:

    Zahvalio bih se ovom prilikom jutjub algoritmu što mi je neočekivano ubacio ovo među isečke gostovanja Krunoslava Simona u nekom podkastu:

     

     

     

    Poslušaj ovo 

     

     

    • Love 1
  5. Olmo valjda ima 4. 

     

    edit:  Vidi stvarno 3 jbt....ja sam video da ima 3, pa sam pročitao da mu je priznato ono protiv francuza, pa sam dodao još jedan hahahahahha.

     

    Za brata nosonju i Engleze naravno hahahhahahahahah

    • Ha-ha 2
  6. 5 hours ago, neko me sabotira said:

    Za koga navijaš @Old 666?

     

      Reveal hidden contents

     


    😁

     

    Verovatno za Španiju. Da bi to došlo treba Kejn da zabije dva a Olmo nijedan. Videću kako krene, ako Kejn slučajno da jedan u prvom, navijaću za još jedan i osvajanje Engleza. Ako ne, ako Olmo slučajno zabije jedan, navijaću za Španiju.

  7. 10 hours ago, Bugl Khan said:

    Ivkovć ui studiju priča kako je Olma razvio Zoran Mamć, pa Bjelica. Pored sjedi M. Cvitanović i kaže pa i ja sam ga trenirao. Ivković- ti si nešto kratko. Cvitanović-godinu dana, igrao mi je stalno, ključna godina. Reklame. Cvitanović je uzeo duplu krunu, a 19godišnji Olmo mu je igrao sve. Gotove reklame: Ivković- htio bi se ispričati Cviti.....

     

    U krajnoj liniji, fer od Ivkovića. Shvatio čovek da je lupio nešto i izvinio se. 99 posto novinara bi se pravili ludi, ko da ništa nisu rekli. Ili bi poginuli na tom brdu ko naš Meklaud.:lol_2:

    • Like 4
×
×
  • Create New...