Jump to content

blonded

Član foruma
  • Posts

    52
  • Joined

Posts posted by blonded

  1. 3 minutes ago, Mile1 said:

    Ne znam sta je smesno. Nordeus je platio dugovanja simpaticnom italijanu i ostalim igracima

    Pa Nordeus je pre mesec dana kupio američki Take-Two Interactive, jedna od vodećih svetskih gaming kompanija koja zasigurno nema nikakav interes da ulaže novac u neki košarkaški klub iz Srbije.

  2. 19 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

    KC je kod nas bio u sezoni 18/19 ne 19/20

    nakon sto smo pustili njega dosao je na poziciju 2 bili, a startna trojka je bio kao i uvek laza

     

    edit:

    tacnije, bili je vec igrao sa njim u sezoni 18/19

    KC je otisao a umesto njega dosao niko

    došao je jenkins i kasnije tokom sezone punter. okej oni nisu mogli da odigraju i na SF za razliku od riversa, ali očigledno je bila procena da se dobricu i davidovcu uveća uloga i da oni sa lazom iznesu tu poziciju.

  3. 9 minutes ago, Tony said:

    Jeste li vi svesni našeg rasporeda i koliko smo teških utakmica odigrali u kratkom periodu? Ma ne znam ni što pitam, očigledno da niste!

    Bukvalno, uz to nam se i startni plej povredio na polovini utakmice u koju smo ušli i bez startnog centra. Momci igraju šestu utakmicu u 13 dana, normalno da će biti propusta u odbrani i padova koncentracije, stvarno je bezveze pisati da je iq igrača užasan i da nam je trener neznalica pri ovakvom rasporedu. Pobeda je najbitnija, idemo dalje, pada i Efes.

    • Like 1
    • Thanks 1
  4. Pa nije Bogdan nešto drastično bolji igrač od Divincenza koji im ostaje s obzirom da je trejd propao. Holiday, Augustine i Portis su upgrade u odnosu na Bledosoa, Hilla i R. Lopeza, a i Craig, Forbes su solidni dodaci, tako da biće oni jači naredne sezone, prvi favoriti na istoku sigurno.

  5. Čovek koji pre nekoliko godina izjavi ovo: "If Europe continues this way, no European in any part of the world can walk safely on the streets.", je užasno opasan i kao što kaže @Crni Bombarders obzirom na širok uticaj koji danas ima, ovakvim izjavama i drugim radikalnim potezima kojima je sklon, može vrlo lako motivisati ektremiste na njesra koji se večeras desilo.

    • Like 3
  6. Dakle, potencijalni rivali su:

     

    Šešir I:

     

    Arsenal

    Tottenham

    Roma 

    Napoli

    Benfica

    Bayer Leverkusen

    Villareal

    CSKA Moscow

    Braga

    Celtic

    Gent 

    PSV

     

    Šešir III:

     

    Granada

    AZ

    Feyenoord

    AEK

    Maccabi TA

    Molde

    Rangers 

    Hoffenheim

    Milan

    Cluj

    Hapoel Be'er Sheva

    LASK

     

    Šešir IV:

     

    Lille

    Nice

    Rijeka

    Dundalk

    Slovan Liberec

    Antwerp

    Lech Poznań

    Sivasspor

    Wolfsberger AC

    Omonia

    CSKA Sofia 

    Zorya

     

    Bilo bi lepo da izbegnemo Feyenoord, Milan i Hoffenheim iz trećeg, odnosno Francuze iz četvrtog šešira, onda bi zaista mogli da se nadamo možda i evropskom proleću, uz uslov naravno da nam igra napreduje u nastavku sezone.

     

  7. Nema ko da povuče Kliperse kada Kavaju ne ide, prošle godine je imao Siakama i Vanvlita koji su znali da odigraju maestralno i sami povuku i donesu prevagu, a ove godine za sada nema ni u jednom saigraču takav oslonac. Moraće PG i Lu/Herel da se probude do kraja plejofa, inače teško da Klipersi mogu do titule.

  8. 22 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

    Ja stvarno ne vidim neki poseban kvalitet kod Dobrica. Zalomice se neki mec dje ce ubaciti 4-5 trica, i to pretezno kada nekoga nalupamo 20-30 razlike. Kreativnosti nikakva, odbrana vrlo skromna. Gotivan je on lik stvarno, ima srca, ali nekako je nedefinisan igrac.

    Ima sjajan osećaj za rampe, prvenstveno chasedown blokade, u tom segmentu je možda i među najboljima u Evropi.

     

    Uz to ima ga i na ofanzivnom skoku i relativno je pouzdan spot-up šuter. Ima Šegi i mana svakako, ali i dovoljan kvalitet da bude 7/8 igrač u rotaciji i solidna domaća opcija sa klupe. Svakako mi je korisniji od Lazića, a pritom je i jeftiniji. 

    • Like 18
    • Thanks 2
  9. 13 minutes ago, Bobby Axelrod said:

    Da li neko zna,ova zena sto je preminula danas da li je bila na respiratoru,posto Loncar rece da je imala blaze simptome i onda odjednom pogorsanje.

    Na konferenciji u 15h rekoše da niko iz KBC "Dragiša Mišović", gde se preminula žena lečila, nije na respiratoru, tako da izgleda da nije, verovatno da joj se stanje naglo pogoršalo danas popodne. 😞

    • Like 1
×
×
  • Create New...