Jump to content

drakon1

Član foruma
  • Posts

    3,868
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by drakon1

  1. 1 hour ago, Manu said:

     

    Sa obzirom da je prošlo 4 meseca od ovog incidenta, i više je nego očigledno da se upravo to i desilo.

    Posle 5.12.2023:

     

    Boltauzer nam je od tada sudio dvaput u EL. Kuci protiv Baskonije i na strani protiv Reala (porazi).

    U ABA kuci protiv Krke (pobeda).

     

    Komsijama jedanput u EL. Kuci protiv Maccabi (pobeda).

    U ABA na strani protiv Cibone i Buducnosti (obe pobede)

     

    U Madridu mi je ostao u neprijatnom secanju (vise nego inace), za Baskoniju se ne secam.

    • Like 2
  2. Ovo sa Boltauzerom ako je neko aranzirao onda ima veze sa delegiranjem sudija za ABA, a ne za odvracanje fokusa sa teme Arena-Pionir.

     

    Sta je Boltauzer mislio kad je to radio, ja ne znam. Ali, kakva glupost. Njegova reputacija je trenutno nepostojeca, a da li ce je povratiti, ne znam. Vec se igraci ili sprdaju s njim ili otvoreno govore kako je kradljivac. Tragedija je sta si je sâm sebi uradio. Mislim da bi bilo dobro da sâm uzme odmor do sledece sezone i da pusti da se prasina slegne. Mislim i da je neophodno da izadje u javnost i da prizna gresku i trazi oprost. Ali, to ce biti tezak put.

    • Like 1
  3. 8 minutes ago, Čočo said:

    Zna se ko je otvarao fioke. Dve muve jednim udarcem. Prvo pripremanje terena za sudije, drugo pustio buvu da se navijači ne bi bavili pripremama za povratak u Pionir nego da se bave Boltauzerom. Kad god pomisliš nema dalje on te iznenadi. Udbaški gmaz. 

     

    Sve i da je tako, ipak je ovo blam Boltauzera, a ne Covicev.

     

    Ne mislim da bavljenje Boltauzerom iskljucuje bavljenje Pionir-Arena-dilemom.

    • Like 9
  4. 7 hours ago, Juan Pablo Montoya said:

    Malo sam sokiran ispadom Hezonje, nije mi delovao kao neko ko tako moze da prsne. Mora da je Saso bio bas u elementu.

    Hezonja je pre nekoliko godina vazio za hot head, ali se cinilo da se smirio.

     

    Sinoc je pred kraj tekme kad nista nije bilo vazno isao na neki prodor pod kosem i zavrsio na podu bez da su sudili faul u njegovu korist. Ide kontranapad, on se vraca i prigovara Puklu, iako je vec posle kosa igra prekinuta i ide time out.  Ovaj to jedva ceka i daje mu dve tehnicke u 10 sekundi.

     

    Hezonja je maksimalno prso na putu u svlacionicu kad se Puklu, koji je ot izgleda gledao sve vreme, najsočnije naspominjao majke (zive ili mrtve) na način koji tako javno poodavno nisam video.

    • Like 1
  5. 6 hours ago, Brat od Korneta said:

     

    Vesto si prikrio Rodicevu triestrojku jer tamo ides ti pa da nagrne manje ciganije... Pa ih zato selis na parking kada gdin Boltauzer/Pukl/Javor bude pokazao znak da se isprazni dvorana... 

    Za ovog prvopomenutog nisam bas siguran da ce da bude u Beogradu neko vreme. Verovatno zaobilazenje u velikom luku ako ga EL i ABA ne suspenduju totalno. Blam...

     

    Imam predosecaj da znam ko je sad pustio ovo, ali ko je to krio mesecima da mi je znati...

     

    https://www.republika.rs/sport/kosarka/538377/matej-boltauzer-kradja-parfem-aerodrom-sudija

    • Like 1
  6. 21 minutes ago, Dropkick Murphys said:

    Hvala Edinu i Koletu što su gostovali u emisiji. 

    Upravo tako. Čović izdominirao. Maltene i odjavio emisiju.

     

    Ali, sto jes' jes' interesantne stvari zbori. Nema nekih fraza, nego govori o konkretnim stvarima. Ok, neizbezno "gde smo bili 2011.g." je bilo tu jedanput, ali ostalo su bili konkretni odgovori na konkretna pitanja. Sve u svemu, interesantan intervju. Mora mu se priznati da od verbalnih okršaja ne bezi. E sad sta je istina i sta neko misli o odgovorima, to je nesto drugo.

    • Like 1
  7. 1 hour ago, mister-no said:

    Jbg ako ne znaš nije ni bitno, kao vic kad moraš da objašnjavaš.

    To je za ove čaršijane koji su upućeni.

    Znam sada (zahvaljujuci pomoci @Juan Pablo Montoya). Mada se dotična zove Melina. Ali, nebitno. Neka se gomilaju, drpaju, 'vataju...

    • Like 1
  8. 56 minutes ago, mister-no said:

    Meni je Sfero pre svega kriv što je prihvatio ovu skarabudžu od tima...

    Ok, da shvatamo da je dugo bez posla i prihvata bilo šta iz EL.

    Pod dva, ti ne radiš neko vreme, valjda imaš neku listu igrača, neki plan..

    Ti dovedeš Gileta i Smarta, sve jasno, i jasan pokazatelj u januaru koji ćemo biti na kraju, samo to je za otkaz.

    Ovaj što kaže da je dobar za nastavak "Kuma", tačno je doveo brata Freda Gileta, on u nastavku potpisuje predugovor s Partizanom i Sfero ga pošalje na "pecanje".

    Pod tri, čemu da se nadamo dogodine ako i dobije u Aba. Mislim da ćemo to možda i dobiti jer imamo domaći teren i možda malo veći motiv jer je ipak Željko želeo nešto više u EL.

    I da dobijemo, dobio si tim koji nije ni top 10 u EL.

    Gavraniću tebe je udario brzi voz a ti se trkaš s putničkim.

    Pod četiri, u ekipi ima više šerifa, Teo, Luka, Branko.. Ozbiljna ekipa može da ima samo jednog šerifa na klupi i njegovu produženu ruku na parketu.

    Pod pet, ekipa bez Tea ne znam da li je dobila neku ozbiljnu utakmicu. Veliki nedostatak karaktera i mentaliteta, mislim da pravi trener ne bi dozvolio sebi tim bez toga. Tako da ovi raspadi, a jedan mini raspad, sličan ovom protiv Efesa se dogodio u Podgorici, uglavnom idu na dušu trenera. Mentalna priprema nula.

    Tako da što se mene tiče Sferu je najmanji problem to što je poltron. Svakako trener ne može biti protiv sopstvene uprave.

     

    P.S. Podseti me ovaj Instagram klip sa Čovićem i glasom Harisa, izgleda da smo krivi za još jednu "nesreću", priča se da je Haris na'vatao Melisu sa Drčelom na gomili.

    Čaršija ko čaršija.

     

    Sve 5, ali koji su to Haris i Melisa?

    • Ha-ha 1
  9. 1 hour ago, СтелаРоса said:

    Sve i da jeste odbio Howarda i Monekea... Ovaj prvi na vec postojece Nejpira, Yaga, Tea i Nedovica nikako ne bi isao. Pritom je Howard igrac kojeg moras pustiti da izdivlja da bi izvukao iz njega maksimum, na sta ne bi mnogo (ozbiljnih) trenera pristalo, a i mi nismo imali prostora da mu damo takvu ulogu. Sto se tice Monekea tu se Covic djubretarski igra recima i redosledom desavanja dogadjaja. Nemam informacije, ali mi sva logika govori da smo bili blizu Sengelije i da je Duskova procena bila da ga cekamo i ne potpisujemo Monekea koji je prosle sezone (koja mu je ujedno i jedina u EL) imao 13 minuta i 4 poena u proseku. Sa Sengelijom se izjalovilo, a Moneke je u medjuvremenu potpisao za Baskoniju. Ako je sve bilo tako, po meni su to sasvim racionalne Duskove odluke.

    Ok, neka ga Dusko otera za sledecu sezonu i preusmeri na Mali Kalemegdan. Baś hoće i trči, udara se nogama u guzicu...

  10. 8 hours ago, Perkos2 said:

    Idealna prilika da se pogledamo u ogledalo. Počev od ovih iz kluba, trenera i igrača pa sve do navijača i forumaša. Da vidimo ko smo i kakvi smo!

    Moralne drolje smo i ološ odvratni, pa šta. Ima gore i od toga. Na kraju ćemo svi u pakao.

    • Like 1
  11. 16 hours ago, Geronimo said:

    Mnogo se mi nesto zezamo i veselimo za navijace ekipe sa skorom 11-22. Ja bih ipak cutao, bolje mi je to nego da 'komsiji crkne krava'... 

    Bravo sa Duska! Covek se posrao Covicu u usta - on u play inu, a mi... Bila bi tek fora nad forama da je Sabaz isto usao u play in i Simonovic uzeo EC. Ja bih samo ova sezona da prodje...

    A sto se tice Stambola - igraci i strucni stab gace nece skinuti. Bilo sta drugo bila bi nasa sramota.

     

    I da, "navijao" sam za Guduru, Motlija i Efes veceras, i mislim da smo bez sansi u Stambolu, da ne bude zabune....

    Pa vidi, mozda bismo i mi bili u play in da smo imali Howarda i Monekea. A zna se ko ih nije hteo...

     

    Mada bez zezanja, nisam impresioniram Ivanovicem. Juce da su izgubili bilo bi njegovom krivicom jer nije hteo da trazi challenge kod faula na Monekeu (bio nesportski kao kuca).

    16 hours ago, Juan Pablo Montoya said:

     

    Znao je batica tri koraka unapred. Sjebem Zvezdu i Čovketa, uzmem Šabana i Tobija, Baskoniju prosere bad luck... dovedu mene i ja imam i Čimu i malog tršavog...

     

    4a5001b7beea096457f480c8808572428b-09-ro

    4D chess.

    • Like 1
  12. 59 minutes ago, NMX said:

    Dobiti Efes

    Poslati Grobare u 3-5 gostovanja u gustom rasporedu

    Docekati ih odmorni u ABA

     

    :default_coffee:

    Aha, to smo vec gledali prosle sezone gde su nas "odmorne" odvalili u finalu ABA na koje smo cekali sedmicama zbog njihovog šamaranja sa Realom. Bez brige, kad bi oni izborili play-in i otisli jos u play-off, ABA bi reagovala pa bi se finale igralo u junu. Neka, hvala.

     

    Nista, protiv Efesa ne voditi Teodosica, Yaga i Nedovica. Samo jos treba da se oni povrede. KKP je kriv i zasluzan za svoju sezonu u EL kao i svaki drugi klub. Sve i da nas KKP prosle godine nije opanjkavao kod EL oko Vildoze, Topica i Campazza, ne bih se potezao za njih u utakmici koja nam nista ne znaci.

    23 minutes ago, NMX said:

     

    Bogami, blizi da pogode trojku sa ovih pozicija su momci koje dovede Meridijan na pauzi posle 1. cetvrtine da pokusaju da pogode kos za neku kintu nego ovaj nesrećnik.

    • Like 1
    • Ha-ha 7
  13. 5 hours ago, Brajan Danston said:

    Jeste da su nas povrede Tea i Topića dosta poremetile, ali sada kad se sve sabere i oduzme mislim da smo mi prerano odustali od Evrolige...

     

    Dakle pored svih brljotina tokom leta i u doselekciji, mi bi da smo dobili recimo Žalgiris i Baskoniju kući, kao i jednu od tri na strani od Asvela, Albe i Bajerna, lagano bi bili i dalje u ozbiljnoj igri za plej-of. Dosta dobrih prilika je propušteno i mislim čak da bi imali sličan skor i sa Duškom.

     

    Kada se sve sabere i oduzme rekao bih da je glavna stvar koja je sjebala ekipu to što Nejpir i Tobi nisu opravdali očekivanja, čini mi se da je i sam Duško u taj duo imao najveća moguća očekivanja.

     

    Za kraj, možda nisam realan, ali usudiću se da kažem da bi izborili top10 da Topić i Teo nisu bili povređeni. Jebiga, sezona u Evropi za nauk, ko zna koja zaredom. 

    Za racunice oko ostanka u igri do kraja da smo dobili barem tesno izgubljene utakmice kod kuce (a bilo ih je sijaset tokom cele sezone i nemamo bez razloga pored samo 11 pobeda koš razliku +3) se slazem.

     

    Oko Duška ne. On je izgubio ekipu i ostavljao utisak da ne moze da zaustavi loš hod ekipe, a to je bio utisak koji se nastavio iz prethodne sezone. I kako vidimo, i u Baskoniji je bio dobar pocetni efekt nakon njegovog dolaska, a sad su u seriji poraza. Tipičan trener šok terapije koja posle odredjenog vremena vise ne daje rezultate. To govorim kao neko kome je Dusko pozitivan lik.

    • Like 3
  14. 10 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

    Split je nezgodan domacin. Derbi juce bas namucio Partizan.

    Sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Splitu pogotovo ako ih krene i ako se zapali publika.

     

    Protiv crnogorskih studenata imamo malo vise sansi.

    • Like 1
    • Ha-ha 1
×
×
  • Create New...