Jump to content

keli165

Član foruma
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by keli165

  1. Bitno je da Sferopulos pred svaki mec i posle svakog meca prica o odbrani, a to sto je ista sve gora i gora iz meca u mec to nikom nista. Mesec dana ne mozemo da odbranimo napad, a kada prorivnik promasi sut mi kos ne mozemo da zagradimo. 100p nam da prosecna el ekipa. Nama je najbolji defanzivac u timu Hanga koga je veceras Evans unistio cak vise nego Jaga. 

     

     

    • Like 6
  2. 1 minute ago, John Terry said:

     

    Bukvalno nam umre napad kad izadje Teo.

     

    Malo mi je glupo sto vec nemamo neke "nabubane" kretnje kad je Milos na klupi.

    Pa imamo. Pogledaj samo napad kad je Nedovic dao 2 trojku, i napad posle toga

  3. Jago je igrac koji mi je najtezi za gledanje, momak je fizicki inferioran, takticki neobucen, tehnicki tu i tamo. Oni pokusaji ulaza su jezivi, lik ne skace u vis na drugom korak, vec u dalj, a to se bukvalno uci na prvom treningu. 

    Opet sa druge strane, sto se tice zelje i energije nema mu se sta zameriti. Mlad je, ima 24 godine i mogucnost da napreduje. Nadam se da u klubu ima ko da radi sa njim jer je potpisan na 3 godine. Najmanje je on kriv sto se nalazi u situacii u kakvoj se nalazi ( da bude 1.plej). 

    • Like 1
  4. 8 minutes ago, Čočo said:

    Topić bi ih unakazio do kraja da je ostao umesto Yaga kad više nije mogao. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa povredom. BoBo će verovatno propustiti jednu, dve utakmice. Nije šuterska ruka brzo to zarasta i može da se igra. Spojiš dva prsta i cepaš. E sad jbg, ima i do toga kakva nam je medicinska služba naša. A znamo kakva je. 

    Bukvalno kakva god da nam je medicinska sluzba, mali prst se resava za 2min, a za 2 dana si ko nov. Jedna od laksih povreda, cak ni bolovanje na poslu ne mozes dobiti na polomljen mali prst.

    • Ha-ha 3
  5. 14 minutes ago, NikolaTest said:

    Pa mi ako ne dovedemo vise nikog mozemo rekreativno da odigramo nastavak sezone...

     

    Super je dolazak Topa, ali ne bih voleo da vec u januaru izgubimo interesovanje i sve sanse za EL.

    Mi smo sanse u EL izgubili svidjalo se to nekom ili ne. U aba ligi smo prvi i to mesto ne mozemo da izgubimo. Za izvesno finale protiv partizana nam ne bi pomogao ni Kampaco da dodje sada a ne Topic, jer imaju duplo jaci tim. Tu ce nam ipak biti potrebna atmosfera linca i ona eminentna gospoda iz prvog reda Pionira.

     

    • Like 2
  6. 3 minutes ago, robespierre said:

    Neka me ispravi neko ako grešim, Gilespi je prošle godine obesmislio Mitrovića u Minhenu, maltene je sam dobio utakmicu skokovima u napadu. To je taj skauting. 

    Prva Kampacova utakmica u el, poslednjih 5min od Gilespija nismo mogli da pogledamo na kos, bukvalno je sve zatvorio. Ali protiv nas i Bortolani izgleda brutalno, tako da to nije neko merilo.

    • Like 2
  7. 17 minutes ago, Mirage93 said:


    Cinjenicno stanje je da tvoje misljenje nema blage veze sa realnoscu, pod jedan, jer i slep covek vidi da ovom rosteru fali startna cetvorka, a pod dva, jer je iz vise izvora potvrdjeno da se pregovara sa Sengelijom.

    Ako jos jednom bacis oko na post mozda budes video da nigde nisam napisao da nam ne treba cetvorka, vec mislim da smo na osnovu svega do sada uradjenog u prelaznom roku zatvorili tu poziciju ( sto naravno ne mora da bude tacno). 

    Al' nebitno, ne bih dalje da se nastavljam, zbog bezazlenog misljenja, pogotovo ne sa nekim ko veruje u ''izvore".

     

    • Like 1
×
×
  • Create New...