Jump to content

Constantin

Član foruma
  • Posts

    12,141
  • Joined

  • Days Won

    31

Everything posted by Constantin

  1. Pa što se ne dogovorite, svako svakom da bude "kapilarac" i uzmete kintu...
  2. Bojim se da, pogotovu s Voolinom, čačka mečku i brka u oko Zapadu...doduše nije da se i oni ne trude i idu mu niz ruku...
  3. Tu je i Novica Tončev...bez portfelja.
  4. Poskupeli su glasovi...za 20 kapilarnih na Detelinari nudi se 1000 €.... Predstavnici koalicije "Biramo Niš", koju čine Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, kao i pojedinci Tamara Milenković Kerković, Slaviša Dinić i Miloš Bošković, predali su u ponoć Gradskoj izbornoj komisiji u Nišu potpise podrške za listu čiji je nosilac i kandidat za gradonačelnika Đorđe Stanković. Imena kandidata još ne otkrivaju. https://www.juznevesti.com/Politika/Koalicija-Biramo-Nis-druga-predala-potpise-za-izbore-u-Nisu-celu-listu-jos-ne-otkrivaju.sr.html
  5. Žvalavi obećao 1400 € platu u Srbiji i 1900 € u Beogradu....pa što bi ga menjali ? Što je sigurno-sigurno, nek potraje još malo....prestonička kalkulacija.
  6. Nenad je težak čovek...
  7. Još jedan trener je smenjen. Bićemo uskraćeni za aviončiće simpatičnog Igora....zamenio ga je Albert Nadj.
  8. Srećan vam Albert Nadj....
  9. Pošto vidim da si tu @Fat Zadd ukratko...utakmica je tekla onako kao što rekoh da će teći. Još za "nesreću" Sindjelić povede i onda kreće igranka....5-6 žutih kartona, Trayal svaku akciju završava, ako ne šutne na gol, vraća se zbog faula....na 1:1 start poslednjeg igrača na napadača Sindjelića, ako je bilo unutra, penal, ako je bilo napolje crveni karton za odbrambenog igrača...ni faul Vranjanac da svira. Onda postiže gol Sindja...golman kiksa, lopta mu prolazi kroz ruke, kroz noge i prelazi liniju, sudija kaže igraj....Trayal je pobedio na kraju 2:1, i oba gola su mu regularna. Ponašanje igrača Traya, kriminalno...psovanje s publikom i sl. Ne znam šta će to Gašićima, več su ušli u PLS i kakava im je ta bolesna ambicija da udju i viši rang sa svim pobedama....a sudija, Ja ne znam kakav karakter treba da budeš, da te svi pljuju, psuju, ti da znaš da su u pravu i samo ih gledaš belo. Strah, ali i ambicija su jači kod sudija od časti...izgleda.
  10. krenula pseta..... ...a DJV još u nemačkoj....dok splasne..
  11. Verovatno je do "nivoa vlasti"....u PLS i SLS "vedre i oblače" beogradjani. Misliš li da bi mogao Gašić da pretupa Terzu ?
  12. Možda ipak odem...inače onaj video gore ti je slika i prilika, kako je kad se zameriš Gašićima. Svaku utakmicu salate Timočanin, crveni kartoni, penali, i ljudi digli ruke, golman stao uz stativu. Zašto možda odem na utakmicu? Sindjelić se takodjer "zamerio" Gašićima, nije hteo da pusti Budućnost (P) i uradiće sve da ga pobede sutra. S druge strane, Durlanci su zajebani likovi i potrudite se maksimalno, uprkos sudijama, da bar odigraju nerešeno.
  13. Nek je srećan Vučić, svima koji slave bojkotuju 😁...
  14. Constantin

    Bliski Istok

    Jesam, kako ne, čini mi se da sam imao i komentar na to....
  15. https://twitter.com/DaZivimSan/status/1783519671485870474
  16. Ovde bi ga podjebavali da je "neutralac".....???
  17. To je ona, moja Nišlijka, koja je izjavila da su "samo hrišćani pravili katodne i radio cevi"....U novembru 2022. na Instagramu je pokrenula inicijativu da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom.
  18. Neću. najverovatnije. Pošto znam da su Gašići rešili da sa svim pobedama udju u PLS. i da su o tome obavestili sve nadležne, od sudijske organizacije do...ne znam koga. treba da prisustvujem "sakaćenju" naše ekipe....a onda kratak fitilj i ban na duže vreme....imače. stadion mi je na 300-400 m od zgrade. More, nikad se ne zna...mi igramo tek od 20,00 h.
  19. Constantin

    Bliski Istok

    Ne znam da li je za ovde: https://n1info.rs/svet/iranski-reper-osudjen-na-smrt-zbog-podrske-protestima-2022/
  20. Mislim da je to to što se tiče glasova.... Na osnovu rezultata sa 91,56 % biračkih mesta, u drugi krug ide Stevo Pendarovski (za sada) sa 165.015 glasova, tj. 19,93% i Gordana Siljanovska Davkova sa 330.526 odnosno 39,92% glasova. Treći je, za sada, Bujar Osmani sa 112.806 tj. 13,62% glasova.
×
×
  • Create New...