Jump to content

fasper

Član foruma
  • Posts

    484
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fasper

  1. Toliko utakmica ove sezone kada je bilo prilike da se tera Covic izabran je najgori moguci trenutak. Sto nisu vikali protiv Olimpijakosa, Pao, Makabija, Studentskog centra pre dve nedelje? Sta kao tad nije smetala uprava a sad smeta? Sad kad su najbitnije utakmice i finale sezone treba pruziti podrsku ekipi da se osvoji sta se moze osvojiti a onda nakon poslednjeg zvizduka da grmi cela hala COVICU ODLAZI. Ovako samo sebi pravimo medvedju uslugu. Sta god ko mislio zesca je glupost ono sto se sinoc desilo. Bas u pogresno vreme...

    • Ha-ha 9
    • Tuzno 1
  2. Just now, Kankkunen said:

    Nije baš svima prijatno zbog pobede, al šta da se radi.

    Najradije bih iznapusavao sve igrace i sve u klubu zavrsno sa Nesom Ilicem. Ali da je ljudima krivo sto smo dobili to je neka nova vrsta ludila koju ja ne razumem iskreno.

    • Like 2
  3. 4 minutes ago, Don Dusko said:

    Cekaj malo cekaj. Prvi smo da kukamo kako nas kradu ali zato kada malo povuku za nas onda da cutimo?

    Osim faula Davidovca ne vidim gde su nas povukli? Nedovic se jeste okliznuo ali ga je ovaj malo uleteo u njega i odgurnuo. Bolomboj na kraju faul u napadu sumnjivo. A tri bacanja za Bogavca gde on namerno istura nogu necu ni da pominjem. Ne daj Boze nikome da ga guraju sudije kao nas, samo to imam da kazem.

    • Like 10
  4. 2 minutes ago, Don Dusko said:

    Iskreno zamisljam nas kako bi smo reagovali da npr Realovom/Barsinom igracu u clutchu prvo ne sviraju ofazivni faul pri ofazivnom skoku, pa posle toga fantomski 2+1....

    Rekao bih ti nesto ali posto si ti ovde moderator necu bezevze da popijem ban. Mogu samo da ti kazem da se sramis ako znas za obraz. Ja znam da je u poslednje vreme kod Srba namerno razvijan autosovinizam prema svojoj zemlji ali ovo je posebna kategorija autosovinizma prema svome klubu.

    • Like 2
    • Thanks 1
    • Ha-ha 8
  5. Gledanje KKCZ je kao ono kiselo voce koje jedes. Ne svidja ti se mrštiš se dok ga jedes ali ipak ga jedes. Eto tako, ne mozes bez gledanja a najradije bi da ne upalis TV vise nijednom.

    Sramota, velika sramota za skndiranje Uprava napolje. Zna se kome treba da se skandira da odjebe vise od kluba i da pusti nekoga drugog da proba.

    • Like 1
  6. 48 minutes ago, Don Dusko said:

    Ljudi je li vam bolje posle prespavane noci?

     

    Meni nije. :S

    Posle prospavane noci jos sam vise ljut na ove domace beskarkterne sisice. Treba najmirniji covek na terenu Bolomboj da im objasnjava kako se brani saigrac. Nisam neki fan gomile stranaca jer vecina njih dodje ovde zato sto nema nista bolje ali daj 10 komada crnaca samo da ne gledam ove domace vise, bas mi se gade.

    • Like 4
  7. Potez veceri je kada Luka Mitrovic iznerviran jer mu Jago nije dodao loptu momentalno trazi izmenu i odmahuje rukom dok ide ka klupi i naravno dobacuje. U fazonu necu da se igram vise. Koliko beskarakteran igrac, samo da njega vise ne gledam u Zvezdi jer ne mogu da podnesem takve...ne znam kako da ga nazovem a da ne dobijem ban. I to mu nije prvi put, bukvalno kad god mu nesto nije po volji on nece vise da igra i da se bori.

    A posebna prica su ovi domaci mediokriteti koji vec drugi put ne staju u zastitu svog saigraca. Prosle godine su gledali mirno kako Lesor samara Petruseva a veceras treba Bolomboj da im objasnjava kako se brani saigrac i kapiten. Bukvalno sve domace da se rastera dinara jednog nisu zasluzili. Obicne pijavice koje su se obogatile zahvaljujuci Covicu.

    • Like 18
    • Thanks 3
  8. 58 minutes ago, Brat od Korneta said:

    Apropo price da je Ristovic izjavio da je jedan njihov igrac dogovoren u Beogradu, ovo su igraci iz Oktagona:

     

    Dzastin Anderson u Partizanu?

  9. 47 minutes ago, Čočo said:

    Sledeće sezone ćeš onda reći daj Dobrića i Dzoni Ivanovića samo da ne gledam Lazarevića i Jovića i tako u krug. Hoćemo li jednom stati da se vrtimo u mesto? 

    Nije upućeno tebi, ne shvataj lično. Ovo je razmišljanje većeg broja navijača KKCZ. 

    Ja bih najradije da igramo sa 10 stranaca Lazic i Teo. Svi domaci igraci tkz. domaca baza su obicne pijavice koje sisaju krv iz kluba jer nemaju gde drugo da odu jer nisu nivo ni Evrokupa a kamoli Evrolige. A ovde kod nas primaju masne pare. Svi ti Mitrovici, Davidovci, Ilici, Kuzmici, Lazarevici i da ne nabrajam dalje tu domacu bazu prethodnih 5-6 sezona sto se mene tice sto dalje od kluba. Od domacih igraca Lazic, Teo i Kalina. Bukvalno niko vise! Daj 10 stranaca karakterno dobrih i da cepamo, samo da ne gledam ove domace koji „osecaju" klub znaju sta je Zvezda i slicna proseravanja.

    • Like 5
    • Ha-ha 1
  10. Daj i Jovica samo da ne gledam vise pradedu i Luku bojim se kontakta Mitrovica. Ma i Lazarevica cu da progutam ako je to uslov da ovu dvojicu lelemuda ne gledam vise u Zvezdi. Bukvalno predstavljaju sve ono cega se uzasavam kod profi kosarkasa.

×
×
  • Create New...