Jump to content

Dzonii

Član foruma
  • Posts

    366
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dzonii

  1. Ne brini, mora neko i sledece godine da bude povratnik kod nas.
  2. Imam jedno pitanje u vezi EL TV, nadam se da nije problem ovde da postavim. Jel izaso nekom negde onaj kod za pospust za celokupnu pretplatu kao sta je imao prosle godine?
  3. Bukvalno. Nama na ovaj roster treba defanzivna cetvorka suprotnih karakteristika od Dauma i Davidovca, a s obzirom da je saga oko Petruseva zavrsena koji jeste da bi nam digo plafon, ali nam ne bi resio toliko defanzivne probleme na cetri. Pojurio bih JB3 makar ga cekali mesec dana da izadje iz povrede ili nekog igraca iz NBA slicnih karakteristika.
  4. Sta je sa Nedovicem pa nije igrao? Izgleda da sam propustio taj cas ovde.
  5. Mozda jeste rano za neke ozbiljnije zakljucke, ali ono sto je ocigledno da ce ove sezone neke protivnicke cetvorke i petice da imaju ubitacne partije protiv nas, jer smo na tim pozicijama meksi nego pamuk.
  6. Kad si se vec mucio da kopiras i prevodis sto ga ne prevede odmah na Srpski.
  7. Budi spreman tamo u decembru da te Covic izvuce iz fioke i okrivi za neuspeh u EL, jer nije doso Petrusev.
  8. Jos 20 min. Jel da spavamo ili da cekamo jos nekog?
  9. Sto se mene tice moze i Piter sad nazad za Prag.
  10. Kad smo vec kod Yaga koga smo jedva zadrzali sa cirka 800K, malopre videh plate igraca Olimpiakosa neke od njih su: NWG 850K TW 950K Evans 500K Wright 500K Ovo sam preneo cisto da se vidi kolko mi preplacujemo neke igrace.. Za Petruseva pise 1M tako da se to slaze sa onim sto su preneli nasi mediji prilikom preuzimanja ugovorao kada dodje kod nas. Tako da bi trebalo i ove gore navedene plate, iako deluju nerealno, da su tacne.
  11. Ako i vama treba bugarski pasos samo recite. Knj je malo mesto sve se resi za dan.
  12. Jeste, potpisao pre cca 2 meseca i to ni manje ni vise nego na 3 godine, i evo vec jedva ceka da se zavrsi ugovor...
  13. "Neki su se pojavljivali na apsolutno svakom treningu, neki se nisu pojavili niti jedan jedini put. To pokazuje zašto su neki u klubu, a neki drugi nisu". Izgleda da je Koprivica jedini dolazio na te trenige, zato je jedini i ostao iz proslogodisnjeg tima.
  14. Ja nemam problem da procitam tvoj kilometarski post kada ima veze sa temom. Medjutim, tvoje potenciranje opklada postaje blago receno naporno, da se ne izrazim grublje... Lepo ti je rekao covek ispod mog posta da je ovo tema o kkcz, a ne o kladjenju i tu se svaka prica zavrsava.
  15. Brate smorio si vise sa te opklade. Ako si tolki zavisnik od toga idi lepo u kladionicu/kockarnicu pa se tamo kladi.
  16. Drcela objasnjva Janisu da Petrusev nije jedina cetvorka, kako vec imamo mladog i talentovanog Dacu Ilica kome treba pruziti sansu i kako ima ta cuvena doselekcija u decembru.
×
×
  • Create New...