Jump to content

Nini3112

Član foruma
  • Posts

    3,468
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nini3112

  1. 42 minutes ago, Čočo said:

    Zato smo mi tu da ga skratimo i ubrzamo. Sad je najbolja prilika kad su se navijači probudili. Inače, top 16 i sledeće godine a naredne pitanje je da li ćemo i igrati. Kuzmić, Dobrić, Šaranović, Voja Stanković k'o zapete puške čekaju rasplet. 

    Udarili ga kompleksi posle skandiranja pa stalno nagovestava da ostaje,stari lopov hehe

  2. 1 minute ago, Sinisa85 said:

    To su po meni i najveće zamjerke,ti neki nelogični igrači,vjerovatno neke kombinacije,i to trebaju biti pitanja koja mu se najviše postavljaju..A ovo oko promašenih stranaca nije tolika katastrofa jer smo imali i pogodaka.Više me nervira ta promjena koncepcije,sto nismo ostali i nakon Radonjića na tome da dovodimo čvrste igrače,dobre defanzivce sa jednim dva što odskaču zbog ofanzivnih kvaliteta,koiji se mogu krpiti.I da,ovo gomilanje igrača,kakvih crnih 16.

    Zar mislis da bilo ko sme da ga pita to u emisiji,podcastu ili bilo gde? Kad znaju ljudi sta se desi posle? 

  3. 6 minutes ago, Sinisa85 said:

    Ne znam..Ova sezona je katastrofalna što se tiče rezultata u evorilgi i odnosa prema evroligi.Promašaji u selekciji,sastavljanje tima bez plana,u redu,za Nejpjera se nije moglo pretpostaviti da će ovako završiti ali sve oko njega je nekako nelogično nedovršeno, a doselekcija tek katastrofa.

     

    Prethodnih sezona je takodje bilo nekih nelogičnosti sto se tiče rostera,Kuzmić,Raduljica,Kešelj i sad da ne nabrajam, ali da li mislite da je bilo realno da udjemo u 8 sa budzetom koji smo imali tih godina,sa nemogućnošću zadržavanja boljih igrača više od jedne sezone.Mislite da bi Radonjić otišao i da bi bilo nesuglasica izmedju njega i Čovića da smo imali garantovan budzet,da se znalo šta nas čeka sledeće sezone,da smo relativno na vrijeme isplaćivali tekuće plate.?

     

     

     

     

     

    Ne bi usli u top 8 al ne bi se razni "igraci" finansirali kod nas kao sto su pomenuti i na to dodaj Tompkinsa,coveka koji je doveden da uzme koji dinar i ladi onu stvar,mislis da Gilespi nije neka kombina,ko bi zdrav doveo tog coveka?

    Davidovac se vratio da uzme kes a izgleda kao penzioner celu sezonu i on za to prima ono sto ja za ceo zivot zaraditi necu?

    Sta je on drugaciji od mene i od svih nas,mi punimo drzavni budzet znaci da mi finansiramo klub a ne dr.mr. doticni

  4. 10 minutes ago, Sinisa85 said:

    Kada bi sada morao odlučiti da li da Čović ode ili ostane na znam šta bi izabrao,čak mislim prije opciju da ostane.

    Ne znam za vas,ali ja se dobro sjećam perioda prije 2013-14,kako nam je bilo i šta smo preživljavali.

    Živio sam za dana kada ćemo dobiti Vujoševića,a iz godine u godinu isti scenario,s tim da smo padali sve više,do toga da se borimo za opstanak u aba ligi.Slušao sam njegove prozivke,tipa "dzaba vam novci moji sinovci" a koji novci pitam se..da li mu je retorika tih godina bila slična Čovićevoj,stalno nas nešto čačkao..ali on je kod njih bio bog..Koliko godina smo bili kk sledeća sezona,ali sam svako ljeto pratio to sastavljanje ekipe,gledao jou tube snimke,radovao se Larry O'Bannonu,nadao se,a realno šanse su nam bile nikakve..

     

    I onda dodje ta godina,to polu finale aba lige,meni najdraža serija u životu,nakon 1:1 opet ismijavanja,i onda dva gostovanja koja ću do kraja života pamtiti..

    Što se tiče našeg učešća u euroligi,imali smo taj top 8,onda prvu sezonu u novom formatu za malo,baš nismo imali sreće,ne znam da li nam se zadnjih 5-6 kola ijedan rezultat poklopio..Tad da smo ušli to bi se predstavilo kao normalna stvar,još su i Rusi bili,a pogledajte euforiju sa druge strane zbog prošlosezonskog top 8,kao da su osvojili a garantujem da im je budzet bio bar duplo veći nego naš tad.

    Da li je bilo realno da ovih sezona udjemo u top 8 u novom format sa budzetima koje smo imali?Prošle sezone smo tek dobili veći budzet,valjda da nas izjednače sa komšijama ali ne od početka,pa i bez obzira na to da Kampaco nije imao zabranu bili bi u 8 sigurno.

    Ova sezona jeste neuspjeh i tu nema opravdanja što se tiče evrolige,ali ako osvojimo abu, kup i kls ne može se reći da je baš toliko neuspješna sezona.

     

    To se kod nas kaze da baba ima .... Bila bi deda

    Steta sto neko ovako razmislja,'nate gde smo bili pre,do kada ce se ziveti u proslosti? Svi idu napred mi se vracamo u 2011.

    • Like 3
  5. 27 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

    "Kusur" je valjda ovaj Plavšić. Lik je na Tenesiju praktično statirao četiri sezone. Sad u Megi odjednom eksplozija. Nešto nijesam presrećan potencijalnom triu na centarskoj poziciji - Bolomboj, Luka, Plavšić. 

    Legao bi ti jedan atletican kao kec na deset,ali bi ponovo bilo puno petica...

×
×
  • Create New...