Jump to content

pachupa

Član foruma
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pachupa

  1. Искрено браво за Басконију и Макаби на целој сезони досад а Олију и Фенеру на другом делу а сад крљање па да виде где су,искрено Макаби и Басконија већ су направили велики успех,пролаз би био сензација,поготову за Баске,али ЕЛ се и игра да се освоји,само титулари се памте.

    • Like 2
  2. Изгубити од оваквог Пао није страшно али ово је већ 5а за редом од њих...Од купа колко се сећам Роко не постоји,Деда устаје из гроба и спрема се за њему битан део сезоне,штета што га саиграчи и здравље екипе(и ови што их такве доводе) нису послужили за нешто више и у најважнијем такмичењу.

  3. Не можеш на страни никог добити са 27% за 3,па ни Албу,ниједну тројку кад се ломило Цзв није погодила,Цзв 7/26,Алба 10/27.Како су одиграли добро су и имали било какву шансу да се врате.

  4. Ово за школу од Пао навијача везано је за навијаче Паока,који су се сакрили у школу кад су их ови "потерали"...Кад се враћа Таварес ?

  5. 1 hour ago, MarioKempes said:

     

    Да је његова каријера налик другом делу мандата у нас не би тај видео ни НБА ни милионче на рачуну а ни нас на крају.Његова реалност је ово што сад игра у Пао уз наравно превисок уговор за оно што пружа,у ствари за оно што се тражи од њега.Код нас је имао слободу да ради шта хоће и зато је то после краха деловало како је деловало.Једноставно он је кошаркаш,спортиста и од њега се очекује максимум на терену,не у дискотеци,ако је професионалац,а видимо да у Пао то и јесте.Позз и свако добро.

  6. Жофри 7/7 против нас и деловао као Дејвид Робинсон лично,вечерас реалних 3/7,да не помињем,Кахудија,Скота и Лија и њихове проценте ,баш тежак пораз...Вечерас нам резултати и не одговарају баш,мада то није ни битно толико.

    • Like 1
  7. 1 hour ago, MarioKempes said:

    Au, brate, "doneo nam bespotrebno loženje"🙂

    Misliš, bolje bi bilo da nije ni dolazio, da ne narušavamo niz koji smo imali, da se u novembru pozdravimo sa EL, kako se ne bi ložili bespotrebno?

    Ili bi bilo bolje da je ipak došao, a da prva dva meseca kod nas nije igrao najbolju košarku karijere i bio MVP meseca u EL, nego da je sve vreme bio standardni Vildoza, onakav kakav je pre i posle ta 2 meseca? Da nas poštedi bespotrebnog loženja...

    Jasno mi je da ljudi nisu gledali Vildozu skoro nikad osim kod nas, pa računaju da je on standardno najbolji igrač meseca u EL, a da nas je u drugom delu sezone namerno ispalio, štekao se i čuvao za PAO, ali ipak i u tome treba imati mere.

    A loženje, pretpostavljam da je ono bespotrebno svaki put kad se ne uđe u top8 i/ili ne uzme ABA titula...

    Испада да пад који је имао након тог узлета био због Цзв а не због њега самог?Имао је он прилику и након тога да бриљира али кошарка/посао у Бгу су му постали прилика да излази и зајебава се,а признаћеш да то није жеља нас навијача кад је поштовање клуба у питању...У сваком случају је испао неозбиљан и реално након тога мени није остао у лепом сећању...Она епизода против Албе нешто најгоре што сам видео од стране неког играча у Цзв дресу,буквално је предао 5,6 лопти у руке играчима Албе,такав третман је могао имати само у тадашњој Цзв где су он,Недовић и Петрушев највише и допринели том победничком низу,уз Душка...

  8. 11 minutes ago, Milko Miller said:

    Meni je još teško proceniti koliko je realan ostanak Bolomboja i Rokasa. Svakako realnije od ostanka Kampaca i Luke prošle sezone ali neće biti lako. Rekao bih 50/50 Bolomboj i 40/60 Rokas. 

    Нама тај Вилдоза кад погледаш ништа добро није донео,издао кад је било најпотребније,донео нам беспотребно ложење након везаних победа и онда блато.Плус што му је Пао набио цену сад.Што се ове двојице тиче,нису они ни у Цзв мало плаћени,Роко има и година,Џоел тешко може боље од овог.Ипак треба сачекати крај сезоне и видети шта ће нам донети и "планове"за следећу,сходно резултатима у овој.Оно што нам фали ових година јесте Континуитет и у играчима...

  9. Никад нисам био за "етаблирана"скупа појачања,па ни за Шабаза,једноставно није ми рационално толико пара дати за кошаркаша у европској кошарци,боље ми је увек довести 2,3 недоказана "потенцијала".На крају с таквим играчима смо и погађали Лоренцо,Берон,Пантер,елем,колко сутра треба да изађу са 2 појачања и ту дилеме нема,а једно место нек сачувају евентуално 

  10. На једну добијену мислим да ове године немају квалитет за то,зато их и хвалим 🙂 по мени просечна екипа за ЕЛ стандарде.Осим Реала,као апсолутног фаворита, колко толко шансе да их угрозе имају Барса,Пао,Фенер евен Партизан ако се сви опораве и дигну ниво игре.

  11. Свака част Макабију ове сезоне,јесу их против Цзв судије безуспешно гурале на крају ,ипак добро гурају с обзиром на услове.

    • Like 1
  12. Dao im je sudac vetar u leđa ali je ovo objektivno poraz umorne ekipe bez pravih izmena za nosioce igre.Otprilike slična tekma onoj u Ljubljani a Asvel nije slabija ekipa od CO,čak.Šut za 3 u presudnim momentima bez šuta,nedelju dana pre takvi šutevi doneli pobedu u Istanbulu.Dobar bek ubada otvorene šuteve.Žofri nam se standardno userava u centre kao da su slučajno tu,u Bgu ista priča bila.Teško pada zato što bi se pobedom skroz uključili u borbu prsa u prsa za plej-of pozicije ali sa sastavom od sinoć,velikom istrošenošću nosioca više se ne može,jedino ako im šut ne izdivlja nekad inače mrka kapa bez pojačanja .

    • Like 2
  13. ДавидоЗдовац на 1. уз Јага ,Ханга као испомоћ,на 4.Рокас и Илић ,ако нас усере шут можда и добијемо неког,Асвел,пре свега што не знају где бију тренутно.

  14. Асвел је све само не уписана победа,по мени једнако тешка ко и Милано ,што не значи да не смемо да добијемо обе.Да би наставили борбу за плејоф потребне су обе.

    • Like 8
  15. Ako do sad nisu obezbedili stabilnih 5 Milki bez države ne treba ni da postojimo a ne da igramo neko takmičenje,ulaznice,sezonske,marketing,TV prava (ok ,znam da su od el 500.000 EUR),privatni sponzori...Bataljuj sve ako su toliko nesoosobni

    Očekujem od Gilespija konkretne minute večeras i Smajlija ne tako raspoloženog,naravno zaslugom zvezdinih igrača .

  16. Ја верујем у чак и убедљиву победу против ККП,још ако им не игра Ледеј,нема више ту ложача који су их враћали у игру кад не иде.Пантер ако се затвори,Нанели олади,не дозволити му да се распуца никако,ови остали њихови нек испоруче своје и ето нама победе.И против Фенера сам очекивао победу,познати смо по томе да прекидамо туђе серије,углавном негативне 🙂 али кад уђеш у неизвесну  завршницу боље је и шутнути и промашити него бзв протрсћити напад.Синоћ смо то радили,плус шут за 3, 35-40% недопходан за победу на страни ,пар текми смо изгубили само због тога...

    • Like 1
    • Love 1
  17. Уз пристојан проценат шута за 3 поена на страни,било би уписано бар још 2,3 победе.Да не говорим о утакмици са Панатом прошле недеље Значи вечерас концентрација на максимуму па ако нас усере одлично,наравно без добрих Теа,Неде и још минимум 2 играча можемо само да се нагузимо и захвалимо.

  18. Zanimljivo je da smo od Albe izgubili poslednje 4 na domaćem terenu.Ne mislim ni sad da ćemo ih dobiti bez dobre odbrane,očekujem da iskoči Yago i još po neki "kritikovani"igrači ali lako biti neće.Moram da istaknem kako se Teo trudi i u odbrani,igra je na njegovom maksimumu sigurno,bilo bi lepo da svi,a krenuli smo sa 17 igrača u rosteru,sad jedva skupimo upotrebljivu petorku,pokažu bar max zalaganje.Ps.stiče se utisak da komšije mogu da dovedu igrača kad požele ali i da mi osim Kampaca i nismo imali priliku/potrebu nekog igrača da zadržimo iz prošlogodišnje ekipe,bar ja ne bi.Druga stvar je ovako sklepan tim i ko je zapravo odgovoran za njega.Ispade da smo sinoć izgubili zbog promašenih zicera Tobija i Mitrovića(po jedan)...

  19. Ziheraški sklopljena ekipa al ne leži vraže ne igraju imena već mnogo drugih faktora.Jedini igrač van šablona i neki ispod radara Yago svi ostali prekaljeni na ovom nivou košarke.Da bar jednog dovedoše,pa da probaju,pa ako se ne pokaže nema veze,bar nije skup,ali ne oni zaboli u meso i ne puštaju.A mnogi su se kod nas afirmisali,samo u zadnje vreme Lorenzo,Panter,Loyd,Baron...danas vodeći igrači El...

  20. Не морају ни звездаши да буду, били Жика паук,Сићве па како се завршило,требају нам професионалци а не новокомпоновани љубитељи кошарке у управи и блиски Човићеви људи у спортском сектору.

×
×
  • Create New...