Jump to content

Carlos

Član foruma
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Carlos

  1. I Haris Silajdžić bi trupe ali bi ih drugacije rasporedio. Sve mi se čini da bejha patriJote nisu sportski podneli rezultat iz kako kažu prvog poluvremena.A i ne znaju da neke utakmice imaju samo jedno "poluvreme".
  2. Pa ne znam.Bosna,Crna Gora i Srbija kao tri sestre.Tako ja to vidim.
  3. Carlos

    Crna Gora

    https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/1047201/istrazivanje-jafnog-mnjenja-crna-gora-dps
  4. Pa dobro,treba onda medjunarodne snage da zaštite toga koji nije problematičan od onoga koji jeste.Kako bi rekao Soso Mange.
  5. Imalo bi smisla raspoređivanje mirovnih snaga na granice između entiteta.To bi doprinelo očuvanju ili jačanju mira.To je zapravo i jedini način na koji medjunarodna zajednica može da pomogne Bosne i Hercegovini.
  6. Carlos

    Crna Gora

    Prema rezultatima jednog nedavno objavljenog istraživanja rasploženja birača u Crnoj Gori podrška koaliciji okupljenoj oko DPS pala je na oko 27 %.Ako se rezultati pokažu tačnim i na izborima,to bi moglo značiti da naredna vlada neće rizikovati veće nemire i otpore ako očisti pravosudne institucije od Milovih ljudi i pravosudnom sistemu dostavi dovoljno materijala za krivični progon M.DJ..U tom slučaju Milo bi se našao u ne baš slatkim mukama to jesta u dilemi da li da emigrira pre nego što se to dogodfi a što nosi rizik od izručenja ili da se suoči sa pravdom.Crnogorskom pravdom,pravdom države koju je stvarao.I bekstvo i ostanak koji bi neminovno značio osudu na dugogodišnju robiju za političku opciju koju predstavlja značio bi dodatno slabljenje političke opcije koju personifikuje.U svakom slučaju ako se opredeli za Spuž,morao bi da sebi nadje neki hobi jer robija posebno tako duga ume da bude dosadna.
×
×
  • Create New...