Jump to content

Prijatelj Mitar

Član foruma
  • Posts

    8,642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Prijatelj Mitar last won the day on August 27 2021

Prijatelj Mitar had the most liked content!

Recent Profile Visitors

62,381 profile views

Prijatelj Mitar's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

13k

Reputation

  1. Nisam bas siguran da smo bez sansi protiv Danaca, videcemo ali po nekoj inerciji bismo morali da odigramo jedan dobar mec.
  2. Inace direktor Druge ekomomske i ne samo to, vec i predsednik Drustva direktora Srbije. Bolje da ne znas tek kakav je uzivo, u realnom svakodnevnom zivotu.
  3. Mozda i mozemo do 4 boda. Bilo je zara u drugom poluvremenu. Ima igraca koji mogu da nam donesu improvement u narednim utakmicama.
  4. Od je ljudi takav igrac, od njega se ceka jedan dobar potez i taj jedan kad dodje uglavnom bude genijalan, zato se i istrpi po cenu 100 gluposti koje napravi na utakmici, tako je bilo i u Italiji. E sad sto je veceras umesto 100 glupih i 1 genijalnog napravio 101 glup potez, jbg 🙂
  5. Mora Samardzic malo umesto Sergeja, barem pola sata. S druge strane Vlahovica nista ne krivim, on nikad ovo nije igrao. Jedina dobra stvar od pocetka je rotiranje mesta Milenkovicu i Veljkovicu, mada ovaj drugi je upitan za prvih 11 pored brzeg Stojica.
  6. Potpuno nepotreban visak respekta u prvih 15 minuta. Dok smo se opasuljili da ne moramo samo da se branimo i da nas niko nece ubiti ako smo malo drcniji, prodje prvo poluvreme. Ovo u drugom uopste nije lose apostrofirao bih ulazak Ilica. Mislim da ce i Birmancevic uneti dodatnu zivost. Steta sto tu nije i Samardzic umesto Sergeja.
  7. Nije cak ni toliko problem sto smo spori nego sto je ogroman prostor izmedju igraca i linija. Niko se ne nudi pa vracamo loptu nazad skroz do Rajkovica. Mnogo smo staticni i pasivni i to nije slucaj samo danas.
  8. Sautgejt nije nista bolji od Piksija. S ovakvim igracima neki iole pristojan trener bi cuda cinio. Doduse ne bi na prvom mestu dosao na turnir bez npr. Tomorija i Loftus Cika koji kidaju u Milanu. Engleska bi morala da igra i izgleda mnogo ozbiljnije (ne govorim o ovoj utkamici jer mi nismo nikakvo merilo).
  9. In my book i što se mene tiče bolji smo od Hrvata i Škota, tako da možemo lagano i da motamo kablove.
  10. Niste čuli izjavu štovanog gosn Kosanovića, čuvenog izdanka batadjorine škole, da je Gudelj jedini naš pravi veznjak. Kae onaj Tadić pojma nema.
  11. I dalje smo bolji od vas na ovom turniru He he he He he he E zivote... 🙂
×
×
  • Create New...