Jump to content

Radalek

Član foruma
  • Posts

    629
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Radalek

  1. 18 minutes ago, Milos 3.14 said:

    Braun ima ispod prosečan bolhendling i to ga jebe da bude bolji u prodoru. Prošlo leto je kao radio na šutu, ali nije bilo nekog velikog napretka, a po meni je bilo bolje da je više radio na prodoru jer to Denveru najviše treba , a i on tu može najbrže da napreduje.

    Rekao sam u odnosu na očekivanja.

    Naravno da je sveukupno Jokara najbolji, ali za njegove standarde nije odigrao ništa specijalno. Druga je stvar što smo se navikli na nenormalne stvari od strane njega.

    Sa druge strane Porter je drugi najbolji igrač Denvera u ovoj rundi što je neočekivano. Jako konstantan, pogađao klač šuteve koji su prošli malo ispod radara jer nisu u poslednjim sekundama, ali definitivno vrhunska serija.

    Nadam se zbog njega da će nastaviti u tom ritmu jer je stvarno prošao i prolazi pakao od povreda preko ovog sa braćom + je milina gledati taj šut.

    Braunov sut jeste bolji nego sto je bio. Vidi se i po izbacaju a lepo je pogadjao posle all-stara, nekako je sve 'leglo' nakon sto se mucio u prvom delu sezone. Ballhandling mu jeste problem ali i tu je malo napredovao. On je bio malo upotrebljiv protiv Lakersa i prosle godine a dao je lep doprinos u ostalim serijama, pogotovu protiv Majamija. Ocekujem nesto slicno i ovog puta.

    Watsonov sut je za mene iznenadjenje ove godine. Ocekivao sam neki napredak ali ne toliki. Nije to lights out ali ne smes vise da ga ostavis samog u cosku kao ranije sto je, s obzirom kakav doprinos daje u odbrani, dragoceno za Denver. On je dve godine mladji od Brauna i tek ce da napreduje ofanzivno.

    MPJ - ljudi nisu svesni da je, zbog problema koje je imao, odigrao manje NBA utakmica nego neki pikovi sa 2021 drafta. Poceo je da pronalazi konstantost i mislim da njegov prime tek treba da dodje za jedno 2 godine.

    Ta tri igraca su prostor gde ce Denverov plafon da poraste u narednih par godina, dok je ova srz tima na okupu cak i ako ne dovedu nekog sa strane.

    • Thanks 1
  2. Beal 4 poseda za redom kad se lomilo pred kraj:

    izgubljena lopta>Edwards ga zaobilazi kao da ne postoji i zakucava>izgubljena lopta>bespotreban faul na polovini terena dok su u bonusu koji mu je bio sesti. 160 miliona u naredne 3 godine sa NTC. Sunsi imaju sansu da postanu relevantni opet neke...2034 godine kako stvari izgledaju.

  3. Sjajan Jovic veceras zaista. Nisam ocekivao da moze ovakvu odbranu da igra u playoffu vec sad. Bukvalno radi sve sto treba na obe strane, nije nijednom ispao u rotaciji i pravi ozbiljne probleme Porzingisu.

    • Like 6
    • Thanks 1
  4. 33 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

    Meni je kod Sunsa najveci upitnik prevelika ovisnost o skok sutu dvojca KD-Book. Durant je ove sezone samo 12.5% svojih suteva uzimao na obrucu, a Booker 14%. 

    To ce im pomoci protiv Sote cija se odbrana zasniva na tome da sjajno brane obruc i trojke i teraju protivnike na midrange. Ali idu na Sunse protiv kojih imaju 0-3 u regluarnoj sezoni gde s gubili sa 10-15 razlike u proseku. Bukvalno najgori moguci matchup protiv midrange igraca kao KD i Book.

    • Like 5
  5. Velika trojka, KD/Booker/Beal 0-12 iz igre. 37-10 za LAC prva cetvrtina. Ulazi se u formu pred play-in u pustinji...

  6. 53 minutes ago, Drug Crni said:

    Ja kad god sam gledao Klivlend oni su bili mizerija,,kad ono bacim pogled na tabelu,a oni treći na Istoku..da fak :classic_blink: Ili se tako jednostafno trefilo (Hjuston i sinoć Majami) ili nemam pojma o čemu je reč..

     

    Povrede. Nisu bili kompletni vecinu sezone. Sad je Spida out vec neko vreme. Kad su kompletni, to definitivno izgleda dobro.

    • Like 2
    • Thanks 2
  7. 2 hours ago, Gaga said:

    Zbog 40 miliona se vratio prerano,ne liči na sebe,nije skroz zdrav.

     

    Ono pravilo o 65 tekmi,pa da ispuni za kintu

    A zbog toga kako igra nece ni uci u all-nba tim tako da je potencijalno sebi stvorio dugorocnije probleme ni za sta.

    • Like 3
  8. 3 hours ago, Milos 3.14 said:

    Ne znam , sutradan igraju sa Majamijem, možda bude malo zadrške + im Kingsi nikako ne leže

    Miami ce da i dalje ima neke suspendovane igrace, mislim da im nece bit problem da idu all in protiv Kingsa i da imaju goriva i za Miami sledeci dan.

  9. 8 hours ago, Milos 3.14 said:

    Denver tradicionalno da odmori protiv Kingsa, pa da krene lagano tamburanje

     

     

     

    Mislim da ce se izloziti da ih dobiju posle onih poraza

  10. 5 hours ago, doragan said:

    Denver upalio masinu, Jokic.rilja, mali Gilespi odusevio na prethodnoj tekmi, sinoc ga nije bilo?Sarlot preporodjen, ali kasno i za play-in?


    Zato sto je Murray preskocio prethodnu utakmicu a vratio se juce.

  11. 1 hour ago, uncletima said:

    @ Denver

    Ni za, Evroligu niste!

    MPJ 11
    AG 14
    dJamal 3
    KCP 1

    Kakva, crna, Evroliga, ni za Aba ligu niste!

    Onda vidis da je KCP igrao 9 minuta i imao neku povredu. Da se Murray takodje povredio i igrao samo 18 minuta. Treba malo manje gledanja statistike, malo vise gledanja kosarke.

    • Like 2
    • Love 1
  12. 21 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

    No AD. No Lebron. No problem sa zelenima. 

     

    Tu je sin Austin. DLo zamalo TD, 16/8/14.

     

    Popcorn gif

    • Like 2
    • Ha-ha 1
  13. Highest free throw differential in the NBA this season: Lakers(+4.3)

    Highest free throw differential in the NBA last season: Lakers(+5.8)

    Highest free throw differential in the NBA last playoffs: Lakers(+7.6) 

    Highest differential in free throw attempts in clutch time: Lakers(5.4 fta to opponents 2.4 fta)

    Sporo je na temi veceras, malo da zagrejemo 😉

     

    • Like 3
    • WOW 1
  14. 1 hour ago, delgado said:

    @Miki28 Teoljub Odvali nas Houston od zivota i sa LBJ i Davisom, kao da su predali utakmicu od samog starta. Jos Vanda na startu druge gde je jos bio aktivan rez dobija iskljucujucu, navukao ga Dray i ostadosmo sa 0 igraca koji zele da igraju odbranu. Princ je toliko los, a i dalje jede toliko minuta i starter je a meni je to skandalozno. I u ovim pobedama postizali smo i primali zilion poena. Odbrana i zalaganje su nam cesto na basketaskom nivou. 

     

     Veceras vidim da nema Dejvisa u Atlanti, sve bolje od boljeg. 

     

     

    Bice teska borba za play-in, GSW i Houston nece odustati.

  15. Bucksi leze Nuggetsima godinama. Jednostavno dobar matchup i nista se nije promenilo ni sa dolaskom Lillarda. Bucksi su ubacili 16 trojki na 41% a Denver je sutirao 4-18 za tri i svejedno se manje vise nije postavljalo pitanje ko ce da dobije.

    • Like 1
  16. 7 hours ago, gggggggg said:

    clippersi oduvali celticse u gostima. sada su vec treci. deluje da se prva cetvorka vec zna, iako minnesota bas zeli da cosplayuje proslogodisnje pelicanse.

    Ni OKC ne zeli to prvo mesto. Izgubise od Detroita veceras a imaju poprilcno tezak raspored u nastavku sezone.  Ako Minnesota nastavi sa ovakvom formom Denver i LAC ce da se bore za prvo mesto uskoro. LAC igra jako dobro a Denver je prosao kroz najgori deo rasporeda.

  17. 17 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

    Duboko sam ubedjen da Jokica ta MVP prica ne tangira ni minimalno i da mu je fokus iskljucivo na odbrani titule. To bi ga po meni zacementiralo vec ovog leta na mestu najboljeg evropskog igraca u NBA svih vremena.

     

    Tako deluje i igracki ove sezone. Ne forsira, igra koliko treba. Deluje i kao da se ne trosi preterano.

    Bice to ozbiljan upgearing od pocetka play offa. Denver je tokom citave sezone traljav i neubedljiv ali opet u aktivnoj borbi za prvu poziciju zapada, mislim da ekipa uz sve mane klupe moze da se posiba sa svima bas ozbiljno.

    Pokazali su to protiv Bostona, potpuno drugacija energija i pristup utakmici. Cak su rotacija i raspored minuta bili onakvi kakvi se manje vise ocekuju u playoffu.

    Kad pricamo o tome, Clippersi razbijaju Celticse u Bostunu, 35 razlike na pocetku poslednje cetvrtine. Statement game. Izgledaju ozbiljno.

    • Like 1
×
×
  • Create New...