Jump to content

marko_pantelic

Član foruma
  • Posts

    571
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by marko_pantelic

  1. Da li je neko imao ovakav slucaj?

    Moj otac je tuzio banku (Banca Intesa) za nezakonito naplacen iznos za obradu kredita. Bili neki oglasi izlepljeni po gradu, neka agencija iz Krusevca, u fazonu samo vi potpisite, ostalo je nasa briga.

    Dobio je novac, verovatno i presudu, i nekih oko 10 hiljada dinara na racun pre 3 godine.

     

    Pre dva dana, stize mu izvestaj iz banke da je na kasacionom sudu izgubio spor, i da je duzan da plato oko 131.000 dinara. Troskovi postupka, advokata itd. Ako ne plati, ide izvrsitelj...

    On od te agencije iz Krusevca nije dobio nista (ni prvi put kada je dobio presudu). Na telefon se ne javljaju (nepostojeci broj).

     

    Sta raditi sada?
    Mislim, tih 131.000 mora da  plati. Ali, da li moze nekom da se zali. Kontam, da kada je Vrhovni kasacioni sud u pitanju, da nema zalbe. Ili mozda gesim? 

  2. 3 minutes ago, СтелаРоса said:

    Nisam gledao utakmicu samo ispratio rezultat i mislio sam da je Gajic nekome polomio nogu s obzirom da je dobio crveni karton na prijateljskoj utakmici. Sad pogledah sta je bilo, nerealno da se za ono iskljuci igrac na jednoj ovakvoj utakmici. 

     

    Nema veze sto je prijateljska. Start je bio sa ledja u izglednoj sansi za gol. Kao zadnji igrac, dobio bi crveni i da je izvan sesnaesterca, ali bi bio samo crveni. Ovako je i penal i crveni. Strogo po pravilima.

  3. Ma kakvi lose. Odlicno!!! 😄 😄 😄

     

    Na stranu sto je glupi Gajic napravio penal i crveni u 20. minutu, ali nije to razlog debakla.

    Mi nismo u najjacem sastavu, ali nisu ni oni.

     

    4:0 je katastrofa i to mora tako da se nazove. Nema veze sto je "prijateljsaka".

  4. Kaiku....ko birekao za njega 😄

     

    Quote

    Kanga izbačen iz reprezentacije

    Fudbaler Crvene zvezde Gejlor Kanga navodno je izbačen iz kampa reprezentacije Gabona.

     

    https://www.b92.net/data/images/2024-03-20/8803_fk-zvezda-prozivka-33536_f.webp?timestamp=1710950343

     

    Brojni afrički mediji navode da je razlog kršenje discipline, ali samo neki ulaze u detalje. Naime, Kanga je u hotel nacionalnog tima pokušao da "prošvercuje" svog brata i njegovu suprugu. Kako se to kosi pravila selektora, a i drugi članovi reprezentacije su se protivili, odlučeno je da Kanga bude kažnjen. Zbog toga je izbačen iz reprezentacije, a upitno je hoće li ubuduće biti pozivan.

     

    Sve ovo se desilo pred prijateljskih utakmica Gabona protiv Senegala i Konga. Do sada je Zvezdin vezista nosio dres nacionalnog tima 63 puta i postigao je dva gola.

     

  5. Pa za Mitrovica 1.5M je stvarno malo. Nije neki prospekt, ali je bio talentovan. Mogli su da ga probaju i na beku. Ovako, jos jedan talenat otisao za DZ.
    Jos vise dolazi do izrazaja da smo Sremcevica platili obestecenje 2M. Bice malo na pozajmici, pa onda za koju godinu da ga prodamo za 1M. Uprava naseg kluba je za zatvor, ali to smo vec odavno znali...

     

    Nadam se samo da novi Koreanac nije 5M. Stvarno mislim da za te pare mogu da se nabave bolji igraci od ovih koji se spominju....

  6. 34 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

    Izgleda da je odmah.2 miliona obeštećenje.

     

     

    Ne znam kolike je talenat, ali mislim da je preveliko obestecenje za dete od 17 godina.

    Ima puno talenata, koji su kad porastu igrali fudbal na nivou Gobeljica. Puno je tu faktora u razvoju koji uticu. Talenat je jedno, rad je drugo...

    A da budem iskren, mi retko kad prodamo nekog igraca za vise od 2M, bez obzira sto igramo LS i LE evo vec 7-8 godina za redom. Ovo je odlican posao za Mladost iz Lucana!

    • Tuzno 1
  7. Just now, drako said:

    Nama ocajnicki treba da Toby k9nacno ubode neku trojku u EL, cini mi se da bi nam napad prodisao.

    Aj, nek konacno uspe u cetvrtak...

    Nek ubadaju drugi. On neka igra dobro u reketu. Ima ko da pogadja trojke, samo da krene te sto treba da pogadjaju!

×
×
  • Create New...