Jump to content

dekkard

Član foruma
  • Posts

    1,401
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dekkard

  1. Cibona ima bolji skor i podigli su formu, u poslednjih 10 utakmica imaju dva poraza i to od Zvezde i Future. Upravo igraju danas protiv Mege i ako ih pobede imaće dve pobede više od Igokee, ako Mega dobije imaće pobedu više od Igokee.

  2.  
    Niko ali baš nikada sa makar malo mozga, morala i časti nije ček ni pomislio da nešto takvo tretira kao prihvaljivo. Samo stoka koja je stoka i niko više. Potpuno sam siguran da na ovom mestu to nikome nije palo na pamet pa ne znam zašto uopšte pominješ.
    Nije se ni odnosilo na članove foruma, već mi je i to zaparalo uši dok sam slušao konferenciju za štampu, a imam utisak da se to ne osuđuje dovoljno jako, jer Čović.
    Kao što rekoh aršini pristojnosti uvek i na svakom mestu ispred svega.
  3. Treba reći i da ovo višegodišnje pevanje navijačke gamadi (da, ganadi!) posvećeno ženi Nebojše Čovića koje se tretira sve to vreme kao nešto normalno i prihvatljivo je najdalje suprotno od toga.

    Kakav god da je Čović, privatnost porodice trebalo bi da je svetinja i to NIKO ne zaslužuje ma kakav da je.

    Svaka kritika sportskog funkcionera - da, atmosfera linča porodice - ne!

     

     

  4.  
    Poznajući Lakija ovako forumski, cenim da se debeovac gadno zajebao što je pomislio da će javnom prozivkom da ga zaplaši ili ućutka.
     
    Ali da i dalje, kao i ti, ne mogu da se opasuljim čemu prisustvujem, to stoji.
    Ja ga poznajem i van foruma, išli smo na utakmice zajedno, percepirao sam ga kao pravdoljubivog čoveka koji voli Zvezdu, sa izgrađenim sistemom vrednosti i koji ne bira reči da izrazi tu svoju ljubav i taj sistem vrednosti.[emoji23]
    Ali, ovo danas što smo čuli i pogotovo od koga smo čuli... postavlja se pitanje dokle je spremno da se ide i da li smo svi svesni ko je na drugoj strani?
    Čović će otići tek nakon promene sistema, ne promene vlasti, i kada se klubovi ustroje na potpuno drugačiji način.
    Izvinjavam se svima što ne verujem da besomučno pisanje po forumima može nešto da promeni ili klipovi po Jutjubu.
    • Like 7
  5. Tipična domaćinska utakmica, nemam ni najmanju sumnju da će CSKA u Moskvi dobiti Real, borba će biti oko toga samo da li će biti dostignuta ova razlika. Predugačko je takmičenje da se svaka utakmica odigra u fulu, a i bitnije je da se domaći gledaoci zadovolje pobedom njihovog tima i da mogu tome lično da prisustvuju, jer utakmica ništa ne donosi niti odnosi u ovom trenutku.

×
×
  • Create New...