Jump to content

Hamilton

Član foruma
  • Posts

    1,688
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hamilton

  1. On 4/15/2024 at 9:32 AM, BattleBender said:

    Pa došli su ovde gušenjem svih zvezda, plašeći se, odnosno onaj ćelavi kingpin, da neki od boraca dostigne neki leverage i moć.

    Pogotovo tokom cele priče sa Francisom.

     

     

    Generalno, UFC jeste u krizi, short term ne, dugoročno da ako ćelavi robovlasnik nastavi da se ponaša ovajo. Imaće dovoljno ppv-ova ali izgubiće product.

    UFC je popularan i generise paznju zato što je pun narativa, koji su u na svoj nacin organski ili spontani. Dana hoće da ima narative koje on zeli.

    I to vise ljudima nece biti toliko vredno ozbiljnog investiranja.

     

    Svel li su se sad na to da forsiraju jednog balvana, koji je iskorišćen kako bi se smirio Adesanya, i kako bi se isprovociraon posle par decision pobeda. Liku raskrčili put do title fight-a, i sad hoce da grade superzvezdu od njega.

     

    Dana ce da uzima arapske pare. PPVs nece biti mozda na nekom max nivou(ali ce biti na dovoljno visokom) ali ce on odrzati to sto je najbitnije, borci će biti pod njegovom šapom.

    I to je najbitnije njemu, da se niko ne osili ka poziciji Floyda u boksu, tj da se niko kao borac ne izbori da bude gazda. Samo nagomilava svoju listu boraca koemje baca pod voz, a koji su izgradili taj UFC. A kako je nabildovaniji tako je i sujetniji, i usiljeniji.
     

    Samo da s pojavi ozbiljan kompetitor, a ne krševi kao Bellator koji kao da vodi nekakav miks birda Man Utd-a i onih tipičnih Intera koji je dovodio pregazene igrace koji su u decline-u i nisu relevantni….

    Neko da se pojavi ko ce dobru strategijubda napravi, i nije nerealno da odsetaju pravi fanovi. A cim odsetaju pravi fanovi, odoše i drugi, ovi drejkovski za jedan dan.

     

    Ma sto jest jest, rascistili mu put tako sto se sibao sa adesanjom dva puta, striklandom, jirijem i hilom. Stvarno, ciscenje pita dostojno jednos šuga šona. 

  2. Ispravk, normalni ljudi da ih zamrze i nirmalan covek da im pozeli raspad. Nazalost, u srbalja i orkova je malo nirmalnih (moja prognoza 8-10% max). 

    • Like 1
  3. 3 hours ago, Klotzen said:

    Ta teorija da rusima nije cilj teritorija je sa happy. Pa što onda okupiraju teritoriju. Mnogo bi im bilo bolje da drže uvek istu liniju koja je odlično ukopana i da ubijaju Ukrajince naspram njih. Teorija je bušna kao sito. Suština je ne priznati da nisu sposobni da napreduju.

     

    Ako Ruse i Ukrajince ocenjujemo po istim standardima to onda znači da su te armije istog kvaliteta i iste snage a to nije tačno. Ruse ocenjujemo u skladu sa opšte prihvaćenoj, najverovatnije floskuli, da su oni 2. Armija sveta i zato je kritika veća na njihovoj strani.

     

    Ukrajina je letos za 4 meseca zauzela više nego rusi za ovih 5 meseci njihove ofanzive uz mnogo manje gubitaka koje smo gledali na video materijalima. Ako smo Ukrajinsku ofanzivu proglasili za neuspešnu onda je to i ova putinova predizborna ofanziva.

     

    Ivanivske nisu zauzete, rusofilski kanali to pišu svaki drugi dan jer bez laganja odma izgube klikove.

     

    Pre 20 dana sam ja preneo vest da su rusi okupirali Tonjenke i Orlivku ali se ispostavilo da je to bila laž. Sada opet imamo iste tvrdnje, za tonjenku su Ukrajinci potvrdili ali za Orlivku nisu, 3. Brigada je objavila video iz zapadnog dela sela prekjuče.

     

    Jedini uspeh rusa unazad par dana je jedna njiva kod Ternija. Inače iz tog sektora takode stižu video materijali teških ruskih gubitaka ovih dana.

     

    Ako može izvor za tog poljskog generala, prvi pu čujem za to a ne vidim da iko piše o tome ?

     


    Hehe, dzaba se trudis, teskoe happy, balkan info, rt, morod mozgovima da procesuiraju napisano. 

  4. 15 hours ago, Stiletto said:

     

    Deljenje na "spratove" i segregacija "loptaša" kao niže vrste po meni nije modus operandi ovog Foruma.

     

    Prijavljeno na report Moderaciji pa da vidimo je li tako ili nije.


    Nemam problem sa tim. Samo po slovu zakona i ovaj svet ce biti bolje mesto za sve. 
     

    Kao sto ce biti i kad ne bude hamasovaca uskoro i orkova iz istocnog mordora. 

    • Like 1
  5. 1 hour ago, Cavani said:

    Svet je izgleda resio da je bilo dosta etnickog ciscenja i ubistava civila, cak i najveci saveznici okrecu ledja polako.

    Nema sta, ovo je bas analiticno i inteligentno receno. Takoe to kad se iz podruma loptaši popnu na više spratove. 

    • Love 4
  6. auuu pa to onda vise nije 6d sah kako sam ja mislio, to je visa dimenzija, najmanje 9d sah jebotee. 
     

    stvarno e, posaljes 60 krntija i 400 vojnika na kijev da se cela ukrajina “bakce” njima dok na jugu pozobas teritorije koliko ti volja sa 4 haubice i dve konjske zaprege i lovackim drustvom iz belgoroda. 
     

    Nato je kurac za ove genije!!!!!!1

    • Like 1
  7. 8 hours ago, Klotzen said:

     

    Potvrđeno. Ovaj što su mu sekli uvo se čuje u videu da ga ispituju o pokolju. Mučenje strujom nisam gledao ali ruski kanali prenose taj info. Uz to izašao je video koji je objavio ISIS i koji je sniman kamerom jednog od terorista. Na tom snimku se vide majice koje odgovaraju majicama te dvojice. Taj video nisam našao jer je između streljanja na snimku i klanje nekog čoveka tako da ga svi brišu u momentu kada se nađe negde na netu. Ovaj što su ga priključili na struju je navodno klao čoveka na tom snimku. Nisam siguran ni da ću ga pogledati ako naletim na njega obzirom na opise koje sam čitao.


    Uh video sam dva videa i jednu fotografiju:

    1. Video kako pucaju i kako kolju jednog lika;

    2. Video kako jednom teroristi seku uvo i guraju mu u usta da pojede i

    3. Sliku teroriste kome su na grnitalije zakacili zice i povezali sa strujom i….

     

    Haos. 

  8. 15 minutes ago, drungarija said:

    Prosecan Italijan i prosecan Madjar zive u etnicki cistim drzavama zadnjih 100godina, pa bi bilo krajnje cudno tu videti nacionalne revolucije. Poredjenje je bilo okrenuto ka tome da u vecini Evrope cveta "mitomanija" koju neko ovde vidi samo u Srbima.

     

    Pa nece ti Italijani otvoreno govoriti ko Siptari o njihovoj mitomaniji, ipak su oni kultura.

     

    Srbija moze u EU ali ako prizna Kosovo, sto ocigledno nece da uradi.

     

    Gde sam se zeznuo za Bosnu? Nije jedna drzava i nije bio 100puta krvaviji rat?

    Dakle, nece ti niko govoriti otvoreno o mitomaniji ali bracala drungarija “zna” da prosecni xy gaji mitomaniju. Hahaha, kako su dobre te vaše trave. 
     

    Vasa te besplatno skoluje danas ali jebiga, ne ulazi, ne dobacujes. 

    • Like 3
  9. Ako moze s tim u vezi jedno pitanje:

    kako to da stotine tenkova, hiljade ljudi, kamiona, artiljerije, mehanizacije i ostale ork opreme nije uspelo da umarsira u Kijev? I to jos uleteli iz belorusije, iza ledja sto bi se reklo.  
     

    Zasto se nije dogodilo?

  10. Hahaha, sta je Pangea druze, ne prijaju ti vesti ovog jutra? 🤣

     

    Hahahahaah kako post odise nezadovoljstvom i razocarenjem. Polako Pangeice, navikavaj se, bice toga jos, slava Ukrajini. 

    • Like 1
    • Thanks 1
  11. 1 hour ago, mare80 said:

     

    Kako može u stilu Putina da vraća Foklande ako su isti bili u sastavu UK pre nego što ih je Argentina okupirala ?

    Pa moze kad decko mudžeka nema veze o cemu prica. Kod takvih moze sve. 

×
×
  • Create New...