Jump to content

PorodicneVrijednosti

Član foruma
  • Posts

    5,881
  • Joined

  • Days Won

    6

Everything posted by PorodicneVrijednosti

  1. Ako mi izbace drugu domovinu nikad vise kebaba pojest necu
  2. Sve je bolje od navijaca Bayerna aka likova koji drkaju na sve njemacko jer im je amidza iz Regensburga ranih 2000ih donio Effenbergov dres sa buvljaka
  3. Od ovih MLE potpisa jedino zalim sto su Meltona propustili. Valanciunas igrac manje u PO.
  4. Svakako su najbolji sa Zionom na 5. Treba im cisto jos jedan centar za max 20ak minuta po mecu.
  5. Lakersima pored Reavesa ne treba polupokretni Klay kao drugi bek sasvim sigurno.
  6. Pokusavam zamislit nase jadnike kako ginu ovako 120 minuta protiv apsolutnog favorita i pocnem se sam sebi smijat
  7. Kakvo horor izvodjenje penala Slovenaca. Sva tri poluvisoka i blago u stranu. Fuj.
  8. Penal je bio cist ko suza nazalost. Srecom Oblak je tata. Ronalda vise smijesno komentarisat. Uzasno da ga Martinez nema muds izvadit.
  9. Daleko od toga da je dobro ali dugogodisnji ugovor polupokretnom covjeku koji je protiv nas u PO prije godinu bio teski kriminal sigurno nije neki upgrade. Mislim jedan D’Angelo Russell ga je vrtio ko na ringispilu, a svi smo se uvjerili kakve on limite ima kad naleti na tvrdo u PO.
  10. Pa vidi, Realu su u ovoj sezoni jedina dva poraza bila u utakmicama gdje Tchouameni nije startao. Vrhunski je on u svojoj roli i nije uopce los na lopti za DMF al nije kreativac svakako.
  11. Potpuno drugaciji tipovi igraca. Aurelien je zadnji vezni razbijac i vrhunski je u tome. Fede i Jude ce odlaskom Kroosa imati vise protagonizma na lopti.
  12. Svaka cast ako pratis i opet mrtav ozbiljan tvrdis da je Saka najbolje krilo svijeta. Yamal je debitovao za Barcelonu sa 15 godina. Ove sezone se prometnuo vec u nosioca i bez dileme najboljeg igraca. Jasno da Barcelona nije sto je nekad bila (i dalje mnogo bolji tim od Arsenala iz 2019.) i da su imali dosta igraca koje su prehajpavali na osnovu bukvalno nicega (Jeffren, Gio, Krkic, Puig itd) ali mali Yamal je poseban i neuporediv sa svim produktima La Masije koji su se pojavili jos od zlatne generacije. Dovoljno je pogledati pola sata fudbala malog i jasno je o cemu se radi. Nerealan kreator je vec sad. Mladji je od Sake i Fodena 6 odnosno 7 godina i razlika izmedju njih uopce nije velika. Kad se Barca digne i Yamal dodatno sazrije njegov kvalitet ce tek isplivati. Novi Messi nije ali igrac koji ce obiljeziti kompletnu eru fudbala itekako.
  13. Saka od Viniciusa moze biti bolji samo ako je kriterij sepanje s terena po izmjeni nakon stinkera.
  14. Yamal ce kroz koju godinu biti Bog fudbala licno za Saku i Fodena. Al dobro, priie prvenstva su Nico i Yamal bilo Sancho za sirotinju.
  15. Havertz jeste overall bolji igrac ali nijedan nije dobar finisher. Cak je Morata imao bolju realizatorsku sezonu igrajuci u za napadace puno nepovoljnijem sistemu.
  16. Morati je ulazak u sanse i kretanje bez lopte vjerovatno najveci kvalitet.
×
×
  • Create New...