Jump to content

Put Svile

Član foruma
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Put Svile's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Put Svile

    Bliski Istok

    Nijedan posteni Srbin se nece radovati nesreci i pogibiji bratskog Iranskog i Irackog naroda i zato je protiv rata.
  2. Put Svile

    Crna Gora

    U redu je "milogorac" sa Djurdjevica Tare i privremenim boravkom u Kanadi. Jasno je da ti podrzavas ovo razbojnistvo i hajduciju Mila Djukanovica nad imovinom srpske pravoslavne crkve.
  3. Kao sportista i trener trebalo je da odbije gostovanje zbog?
  4. Jugoslavija je pod broj 1 bila jedna pametna i plemenita ideja, da se Balkan posle vekova robovanja sto Turcima, sto Austrijancima a sto Veneciji ujedini i da se svi Juzni Sloveni objedine u jednu drzavu, regionalnu silu. Sa te strane SFRJ je formirana na kontinuitetu te ideje i diskontinuitetu sa tadasnjim sistemom. Mislim da svaki razuman covek da ovih prostora treba da zali za SFRJ jer danas umesto da imamo jaku drzavu, ekonomiju i perspektivu nama na ovim prostorima vladaju Nemci, Turci, Englezi i za male pare kontrolisu nasu ekonomiju. Bilo je mana u toj drzavi, ali bez obzira na sve ipak je SFRJ razvila drustveni sistem koji je brinuo o obicnim gradjaninu, ekonomija je iz agrarne prerasla u jaku industrijsku i Rumuni, Cesi i Rusi su nas gledali kao SAD u komunistickom svetu.
  5. Kao novi forumas na ovom forumu a sa poprilicnim iskustvom pisanja na nekim drugim forumima forumska anonimnost mi znaci. Zelim da ljudi pre svega citaju i koncentrisu se na ono sto pisem a ne na moju licnost. Na kraju krajeva, ne radi se samo o forumskoj anonimnosti kao takvoj vec o mogucnosti da svojim nickom zastupamo i neku ideju.
×
×
  • Create New...