Jump to content

MC Thunder 2

Član foruma
  • Posts

    6,025
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by MC Thunder 2

  1. Svaka im cast, nema osobe (izvan samog tima) koja ih nije otpisala posle g2. Sto je skroz opravdano, s obzirom na to kako su izgledali od starta plejofa. Ocigledno ih je ta blamaza bas jako i naglo razdrmala. Sad samo da i oni ne polete, kao sto deluje da je poletela Sota posle g2.

  2. Jasno je da je kriterijum u g2 bio jednak za obe ekipe. Ali to nije kriterijum sudjenja normalne kosarkaske utakmice, makar to bio i PO.. A Denver nema ekipu koja moze da bije bez prekida 48 minuta.

    • Like 1
  3. Ovo pisem bez da sam procitao upise od sinoc i danas, pa se mozda vec dogodilo. Ali ako nije...mnogi od vas trebaju makar da se delimicno izvinu @Sombor Shuffle za podsmevanje njegovim upisima posle g2.

     

    Jeste on malo jace nastupio iz emotivnog stanja 😆, ali sta se sinoc dogodilo? Po prvi put su na teren izasle kosarkaske, a ne rukometne sudije i videli smo kako to izgleda. Sto su primetili i Edin/Kole, kao i mnogi across the globe.

     

    Takodje smatram da bi Sota dobila g2 i bez onog pebijanja, jer su se Marej i MPJ raspadali i bez batina. 

     

    Da se nadamo da je Dzamal zavrsio sa uzasnim partijama i da gledamo pravu plej of seriju.

    • Like 2
    • Love 1
    • Tuzno 1
  4. Denver je, takodje, odigrao daleko manje agresivno nego u g1. Taj pristanak na fajt im je tada i doneo preokret. Sinoc je izgledalo ne samo kao da nisu hteli to da ponove, vec da nisu ni mogli, Vuci su prosto bili prebrzi na obe strane, kao da ih je 6 na terenu. HC Minesote je 1 ozbiljan prilagodjavac.

     

    A los momenat da MPJ odigra najlosiju tekmu u plej ofu. 

    • Like 1
  5. Msm da je Denver gotov. Vracali su se oni par puta iz 1-3, ali ni u tim situacijama nisu izgledali ovako i ovoliko bespomocno.

     

    Naravno, igra se dok se igra, ali ako je Sota izasla ovako agresivna i prepaljena na planinu, mogu tek da zamislim kako izaci na domaci teren. I ako je u Koloradu pusten kriterijum koji njima vise odgovara, ne vidim da ce se isti menjati u Minesoti.

     

    Ako nista, ovolika pauza do G3 je svakako bolja za Denver.

    • Like 7
  6. 15 hours ago, bodo said:

    Jel zabilježeno ikad da je neka ekipa ispustila 2:0 u gostima u best of 7?

     

    Nazalost, moji Rokeci protiv Dirkovog Dalasa. Na kraju Dalas prosao sa 4-3. Ne secam se godine, ali mislim da je oko 2009/10.

     

    Edit: 2005. 😇

    • Thanks 1
  7. Sota je Denveru ucinila uslugu prebivsi ih u prva 4 minuta. Instant su ih (napokon) razbudili i podsetili da i grumenje moze i te kako da pegla. Prvo poluvreme je bilo milina za gledanje, iako je sut manjako na obe strane. Vuci su bili bolji taman za duzu klupu, a od forme i zdravlja Mareja ce zavisiti koliko ce ista biti faktor u nastavku.

     

    A konjoljub bi mogao da prekine flert sa double digits turnoverima, pa da vidimo onda cija majka crno bjelu vunu prijede.

    • Like 1
  8. Mogao bi Deni da se ugleda na Jukija i malo agresivnije startuje veceras. Sa poslednjeg mesta nema sta da izgubi i cega da se pazi. Navijam za Rikarda oduvek, ali Juki je postao majstor za popravljanje pozicije na startovima, dok je Deni uvek previse oprezan i neretko spor na startu

  9. Dalas igra sve, samo ne organizovanu kosarku. Osim ako se pod tim terminom ne podrazumeva da malo vise Luka, malo manje Ujka organizuju napade tako sto u momentu smisljaju sta ce.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...