Jump to content

RedWarior1983

Član foruma
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RedWarior1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Jeste doktor za penziju. Branili smo se 85 minuta. Nismo se pomerili ni pedalj od prosle godine.. 31 sut na gol, trebali su nam dati jos 5 komada..
  2. Kakav je kreten ovaj Pavkov..Po faci mu vidis. Decko nema pojma. Da ima prodao bi se do sada. Marin najneprijatnije iznenadjenje veceras. Obrukao se za sve pare.
  3. 27 suteva na gol ima Bajern. Bruka i sramota od trenera i igre. Batadjorista.
  4. Hahaha Zander. Jovancic nema pojma. U Zvezdi moraju da igraju najbolji! On to nije!
  5. Ne znam , neke ideje MIlojevica mi nikad nece biti jasne.. Zasto nisu dovedeni adekvatni igraci umesto Krsticica? Ko je skautirao Kanjasa i rekao da je za Milojevicev sistem on potreban? Prvo momak je solidan tehnicar,ali je fizicki nula. Okretan kao kamion sa dve prikolice.. Jovancic???!! Koje on fudbalske kvalitete ima osim sto zna da trci pravolinijski? Pavkov?! Dao je dva gola Liverpulu, pa?!
  6. Pogledajte reakciju jovancica na Kutinja.. haha kakva neznalica i izgubljenko.
  7. Jovancic hahahaahah kakav fudbaler.. Kojim on kvalitetima igra u CZ?
  8. Sta li mi igramo veceras.. Bunkericu. Dve lopte ne mozemo da povezemo. Sad kad nas otvore, posle ce da bude jos tuce golova. Neka se ugledaju na Slaviju Prag i kako se igra visoki presing. Pavkov nije profesionalni fudbaler.. Da mi je neko pricao da ce Pavkov biti u ekipi sa Jovancicem u LS , ja bih mu se smejao.. Ali eto... Milojevic sve vidi bolje od nas, sta mi znamo.
  9. 30-28 za Partizan 3.16 do kraja druge cetvrtine
×
×
  • Create New...