Jump to content

shapeshifter

Član foruma
  • Posts

    3
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shapeshifter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Kako su to Rokfeler i Koch primeri tržišnih preduzimača ako su finansirali i osnovali brojne političke pokrete i partije, mešali se u donošenje zakona, kršili antikartelske zakone i zakone za emisiju ugljen dioksida i lobirali da se takvi zakoni menjaju? Ne čini li ih to onda političkim preduzimačima ? Ne postoje tržišni preduzimači kod velikih kapitalista i korporacija. Svaki kapitalista gleda da lobira kod političara za neke beneficije i svoje interese.. Kapitalizam i politika su uvek išli zajedno..
  2. Uz ovakvu vlast ne može doći do priznanja Kosova i ulasku u EU i NATO. Srbiji fali demokratska kultura, ne postoji volja da se izgrade demokratske instutcije, razni centri moći bilo politički bilo ekonomski sprečavaju da do toga dođe. To je zato što su se razni kapitalisti obogatili devedesetih i tokom privatizacija i uz političke pojedince stvorili kartele i mreže moći koje sprečavaju izgradnju institucija..
  3. Odgledao sam samo prvu sezonu, bas mi se svidela, ali vidim da dosta ljudi hejtuje ostale, pogotovo trecu, ne bih da se razocaram kao sa Igrom prestola 😄
×
×
  • Create New...