Jump to content

Kurc Emuchelo

Član foruma
  • Posts

    1,861
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Kurc Emuchelo

  1. 11 minutes ago, NikadProtivKaline said:

    zato sto je ovo jedan od najslabijih draftova u poslednjih 20 godina...verovatno i najslabiji

    nakon prvih 4-5 pikova sve ostalo je sirom otvoreno

    Draft je slab zato što nema nekog ogromnog talenta, franšiznog igrača. Što ne znači da nije draft dubok. Uostalom, jako retko se zna šta ko će koga birati posle prvih pet pikova. A Topić je svakako pre povreda bio u top 5 ako ne i u top 3. 

     

    13 minutes ago, NikadProtivKaline said:

    bukvalno mastate

    Jeste, mi maštamo, skauti maštaju, samo ti živiš u realnosti. 

     

    8 minutes ago, crni_bombarder said:

    Jel moguće da mu se povreda nije dobro lecila i da se namenski operacija preskocila.

     

     

    Miško je sve samo nije lud i budala, ali opet Covic ide preko mrtvih sa te strane me nista nebi čudilo.

    Jeste, Čović je rekao nemojte da operišete ovog momka, ja sam jedini doktor ovde!!! 

    3 minutes ago, Bojdo said:

    Nevjerovatn koliko je težina te povreda strogo čuvana tajna, da se  i dalje nagadja je li mu pukao ligament ili ga je istegao.

    Pa problem je što se sve zna iz abrova po forumima. A oni ne zvuče dobro po onog ko je radio. 

  2. 2 minutes ago, NikadProtivKaline said:

    hajde ovako, jel se slazemo svi da bi igrao i opstao u nba moras imati nesto, neki skill/osobinu na elitnom nivou?

    sta je to sto top ima ili potencijalno moze da ima da pravi razliku na nba nivou?

    Da bi bio uopšte razmatran kao top 5 pik i na užasnom draftu sasvim je sigurno da moraš da imaš nekoliko talenata. 

    1 minute ago, Bojdo said:

    Topic ima iznadprosjecno ubrzanje u driblingu za bijelog beka, ima vrhunsko čitanje igre. Sa 18 giduna čita igru kao da ima mnogo godina ozbilnog seniorskog iskustva.

    Fantastičan i kreativan finišer za svoje godine. 

  3. 1 minute ago, NikadProtivKaline said:

    beli bek bez top atletike i suta nece da biva preko bare

    Dončić je ušao sa užasnom mehanikom šuta (i dalje je ima), i bez atletike neke pa sabija sada. Naravno, ne poredim njih dvojicu ni po kojoj osnovi ali daleko od toga da za Topića nema mesta. Ako ga neko vidi već u lutriji ili čak u top 5 na draftu, to znači da ima na čemu da se radi sa njim i da ima potencijala. Malo ko draftuje gotov proizvod za sada i odmah. Pre svega, nadam se da će otići da se oporavi kao čovek. Stvari koje sam čitao ovde na forumu vezane za njegov oporavak su mi ježile dlake na rukama. Dečko je profesionalni sportista čija karijera zavisi od kolena i po forumskim navodima (jer zvaničnih nema) "Topić je iskidao neki ligament kolena" pa je onda doktor "pokušavao da ga spasi operacije". Ko bre to radi i zašto? Kakva je mutljavina tu bila, da ga jebem. Nadam se da mu karijera nije uništena. 

    Šut može da popravi. Ima franšiza u NBA-u koje imaju vrhunske trenere specijalizovane za to. Jako je teško govoriti o plafonu za to vreme, trebalo bi prvo da se oporavi nekih godinu dana, da bude udraftovan od strane neke dobre franšize, da radi na tome da telesno bude spreman za NBA pa tek za par godina možemo da govorimo o njegovim karijernim izborima. Za sada, kao najveći fijasko deluje povratak u kkcz (ovo kažem kao navijač istog). Kad vidiš da imaš top5 potencijal, jebo valjanje po klizavom Pioniru, čuvaj zdravlje, nabijaj statse, igraćeš važne utakmice jednog dana. 

    Ali kako narod kaže, dok se jednom ne smrkne drugom ne svane, tako i ovde – Đuričić je verovatno popravio svoj stock. Jeste da ga nema na većini mokova, ali činjenica da je 20. na Ringeru govori da ga je neko ipak primetio. Možda ga sačeka neki Jović scenario. 

    • Like 3
  4. 7 hours ago, Malkolm Brogdon said:

    Nembhard deluje kao neki lik iz publike koga su dovukli jer fali igrac, bukvalno ni sam ne veruje covek sta je pogodio.

    Mislim da je imao još klač šuteva ove sezone

    • Like 1
  5. Ja verujem da je Boston nakon Orlanda kao kad imaš zatvor pa jedva isteraš onaj pampur i onda se posle prosereš ko vuga

    • Ha-ha 4
  6. 21 minutes ago, gggggggg said:

    u pravu si, nema ovde nikakvog rivalstva :default_coffee:

    spacer.png

     

    15 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

    jer mi u ovoj seriji navijamo za Wolvese

    A jes zaboravio sam da je bolje da Vulvsi operu Nagece da bude da ste makar ispali od krš ekipe 4-1 umesto od šampiona. 

    • Like 3
  7. 3 minutes ago, Beonegro said:

    Možda nisi gledao utakmicu.

     Jeste, jedna utakmica određuje trajektoriju mlade ekipe koja je prvi put u plejofu, kao i karijeru mladog beka koji je jedan od najodgovornijih zašto je Orlando uopšte u plejofu i jedna od najboljih odbrambenih ekipa u ligi. Sve jasno. 

    • Like 2
  8. 3 minutes ago, Beonegro said:

    Jalen Sucks

    Nema mesta slenderovanju Sagza na internetima. Lik je sabio sezonu. 

    Orlando ima čemu da se raduje čak i nakon ovog raspada u 7. 

    41 minutes ago, Урош19 said:

     

    Fanovi Lejkersa kad ne bi sve o njima pravili pomrle bi sve Pande, svaki igrač se kao pretvori u Džordana protiv njih, a ostali su kao slepi pa ne vide da se Marej raspadao većinu ovosezonske serije. Isti Marej koji je strpao 2x 50 poena Juti i imao solidan broj vrhunskih plejof utakmica i serija. 

    • Like 6
  9. Nekad najveći fan Denvera, danas najveći hejter da ga ne izostave u društvu. Jedna stvar je ostala ista samo – najgori poster. 

    • Like 3
  10. 12 hours ago, Dracarys said:

    Sa7tF.jpg

     

     

    I to je još MJ uvek imao na raspolaganju sve zdrave saigrače, joj

    Zaboravio si Ognjena Kuzmića na grafici desno. 

    • Like 1
    • Ha-ha 2
  11. 13 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

    Ovaj put se Embiidu nema sta prigovorit. Citavu seriju vidno polupokretan i opet imao 33-11-6 prosjeke. Ni blizu klasican PO raspad kakve je dosad imao. 

    Ali opet staaaariii klasik gde ispada od nekog ne toliko zastrašujućeg protivnika. Ako si mvp kao što tvrdiš, onda moraš mnogo bolje od 2-4 protiv ekipe bez olstara, prepune povreda. Inače, i tu ga je Meksi bejlovao za tih par utakmica, inače bi ga očistili ko Boston one sezone kad je Simons osakatio. Evo i ok trenera je dobio. Batum i Ubre (koji je sjebo Batlera), su ga spasili od još jedne plej in utakmice.

    I da, lik je imao stinkere od partija, a pogotovo stinkere od četvrtina i sada. 

    Sad mu fali jedan mvp za najvredniji pokušaj. Nšp za nemam šta prigovoriti. 

    I jesam hejter, boli me patka, lik bi dobio kesu mokraće u glavu da živim u Filadelfiji. Baja ima skroz ok ekipu, eto "najbolji" je skorer ikada, "dpoy", "td mašina" postao, dobra druga opcija pa da jebe rak raka nekad bi ga usralo za ovo kurčevo vreme da mu ekipa zapravo valja kurcu. 

    5 minutes ago, Darko said:

    Ali zato u ovoj seriji u zadnjim četvrtinama ima 23% šut iz igre, 11% za tri i gomila izgubljenih. Baš je loše izgledalo, očigledno ima veliki problem sa kondicijom a i mentalni sklop mu ne ide u prilog.

    Nikada nije u kondiciji. Nikada nije gde treba mentalno, fizički, spiritualno. Nisu mu čakre otvorene, treće oko ima Belovu paralizu a tu je i uvijek neugodni kriptorhizam. 

    3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:


    Pa da jer je bio polupokretan citavu seriju.  Nije samo kondicija, ocito je da je bio nedovoljno oporavljen. Sere se po njemu sad samo da bi se sralo, apsolutno bez osnove. 

    Premalo se sere. 

    • Like 5
    • Ha-ha 7
  12. Da vidimo, izbaci te ekipa bez jednog olstara, sa top 2-way igračem koji se vratio iz povrede par utakmica pre plejofa, sa centrom koji se vratio ranije sa oporavka od operacije koja je trebalo da mu završi sezonu plus si ga povredio tokom serije, andrsajzd bekom kao glavnim igračem – koji si ti igrač ako ti je saigrač olstar bek a novi krivac je Tobi, i opet nekako povrede jer si ti jedina osoba na svetu s povredama? 

    • Like 2
  13. 7 hours ago, McLeod said:

    Minesota ima sanse iskljucivo ako u Denveru igraju sa povredama pa na hasl da ih dobiju nekako. Jedini problem za Denver je Ant, mada bi trebalo da dobijaju i ako on zaredja 35 ppg+ partije jer ce se ucinak Gober/Tauns prepoloviti.

    Jutros sam bio 50:50 za prognozu, sada ide jedan 4:2 za Mini

    • Like 1
    • Love 1
    • Ha-ha 4
  14. 6 hours ago, DameTime said:

    U ovom životu je malo toga poznato, ali najveća nepoznanica je do kada će Jokićevci da se bave Embiidom? Za ove koji tvrde da mu je poklonjen MVP naslov, nek probaju da odu u NBA i iskukaju neku nagradu.

    Ja ću biti onaj lik, ali kao neko ko je fan Siksersa bio i pratio skoro sve utakmice regularne sezone po strimovima i ko zna kako sve, moram da kažem da sam prestao da gledam sve utakmice te ekipe samo zbog jedne osobe. Sad kao gledam Kingse povremeno, jer sam očigledno navučen na osećaj večne sporcke mizerije zbog jalovih timova. Elem, Embid mi nikada nije bio omiljeni igrač, ali mogao sam da ga tolerišem pre. Bio je čak i zabavan, zaista jedan nesvakidašnji mentalitet kod čoveka, šarenoliko, ali imao je svojih momenata koje si mogao da osetiš, previše emocionalan kao Kazins, razmažen, ali tu je bio i smisao za humor, loženje, za franšizu na aparatima svakako dašak neke nove nade. Možda mu je tada bila najgora osobina što je navijao za Real. 

    Nakon toga je bio onaj nesrećni plejof sa Atlantom gde je tzv. Kok Rivers usrao sve. Ben Simons je tada već bio načet onom privatnom situacijom (ko zna zna, nimalo naivno), Embid standardno bio sa načetim kolenom i majstorija vrhunskog stratega. Onda su obojica gurnuli pod voz saigrača, kome ne mogu ni da zamislim kako je tada bilo jer sigurno na košarku nije mislio. Jadno. Posle toga su krenule intrige. Tu sam već prestao da pratim sve utakmice. Kulminacija toksičnosti je došla u mvp sezoni, toliko kukanja, proseravanja, dok su sa druge strani stizale isključivo odmerene reči, zaista mi je bilo nejasno šta mu se desilo jer nikada nije bio toliko toksičan lik. 

    I onda ono sinoć. Reklo bi se da lik koji je toliko ispovređivan, koji je osakaćen povredama za života, koji igra sa Belovom paralizom ovaj plejof, čiji napor da odigra plejof je pozdravljen – takav lik bi trebalo da prvi ima osećaja za povrede kod drugih igrača. Prošle sezone je završio karijeru svom saigraču, šampionu, liku koga svi gotive svojim jebenim flopovanjem. Sinoć je nabo par igrača, šutirao u jaja, kreveljio se i povlačio Miča za nogu iako zna da je umalo završio sezonu zbog operacije skočnog zgloba. Veoma jadno ponašanje. A liga stalno ohrabruje takvo ponašanje, ne isključuje ga, ne svira flopove one nakazne, još ga nagrađuju bacanjima. Ne znam da li njegovo bacakanje treba da završi još neku karijeru ili da njegovi tantrumi treba da izbace još nekog iz serije da bi prestali makar toliko bacanja da mu sviraju. Lik svaku utakmicu ubije bacanjima, liga je kao odlučila da zaoštri kriterijume ali to se očigledno odnosi samo na neke ekipe, na neke igrače koji svakako nisu živeli od bacanja. 

     

    Tldr: bljuc po Embidu i ligi

    • Like 15
    • Thanks 7
  15. 15 hours ago, Malkolm Brogdon said:

    Sa kakvim smo sastavom izasli dobro smo se i pobili.

    Generalno sam zadovoljan sezonom, s obzirom na to da smo bili zdravi možda jednu nedelju ukupno. Srećno ostalima (pogotovo gospodinu autsajderu), mi ćemo se šibat za 5. mesto koliko može. 

  16. 6 hours ago, propolis said:

     

     

    Baš će delgi da ti pomogne,a ne može ni sa B ligom da se izbori sa regularnoscu😂😂😂

    Vi ste imali neki obrnut primer koliko sam ukačio. Selektivno nameštanje. 

     

    4 hours ago, Magia said:

    Pozivam osnivace i osvajace ove lige da prokomentarisu, to sto ne igraju A ove godine im daje neutralnost tako da je to plus za objektivne komentare. 

    A i drugi što igraju trenutno. Našo vini kad da se ubanuje. 

  17. 2 hours ago, Dracarys said:

    Loše su fore od ljudi koji nisu osvojili titulu. odlaze u b ligu naredne sezone

    2 hours ago, Dracarys said:

    Da se izbaci Boro iz takmičenja?

     

    Zapravo da se upozori za početak. Jer i mi drugi umemo da kalkulišemo. Vrlo rado ću iskalkulisati neki dobar drop kad mi odgovara jer sve je to legitimno. I onda ćemo da vidimo ko tera lakrdiju od lige. 

    • Thanks 1
  18. 8 hours ago, Magia said:

     

    Ne kapiram cemu pravljenje lige neregularnom?

    Ovo je sprdanje sa ligom i igračima. Neko će da menja i bude aktivan cele sezone da bi ga neko zajebao pred kraj jer selektivno tankuje pobede pred završnicu. Za glupave trejdove gde jedna strana dobija 2 ppg više se pišu traktati na 10 strana o tome kako utiče na regularnost a ovo ništa. 

    • Like 1
    • Thanks 1
  19. 3 hours ago, Don Dusko said:

    Tacno je igrac za FMP.

    Jako mi je drago zbog Jaga. Dečko je došao kao 3. plej, sada je preuzeo ceo teret na sebe i igra kao matorac sa 24 godine. Nadam se da će ostati dugo i napraviti još neki skok u svojoj igri. 

    Bilo mi je veoma žao kad su ga gnusno napadali na društvenim mrežama zbog slabijih partija (iako je dečko i pre toga pokazao da ume), neke uvrede su dolazile od "uticajnijih" profila i bile prilično rasističke. 

    • Like 18
    • Love 1
  20. 27 minutes ago, Markoss said:

    Sabaz je bivsi.

     

    Moramo kako znamo i umemo da ubedimo Milenka da se Nikola vrati i da dobije ulogu prvog pleja. 

    Ovo je takav amaterluk nedostojan takmičenja. Evročelendž je maksimalni domet za ovakav klub. Sat vremena pred duplo kolo šalješ igrača dok se raspadaš skorerski protiv najjače evroligaške ekipe. I još treba da moliš klinca od 18 ljeta da se vrati u klub gde ćeš da budeš kanta za napucavanje tom odlukom. Nepoštovanje takmičenja najmanje, a to mesto koje zauzimamo da se da nekome ko ga zaslužuje.  

    PS. goni se u kurac više ćoravi udbašu. 

    • Like 20
    • Ha-ha 1
  21. 37 minutes ago, uini said:

    sama činjenica da postižemo ovoliko poena bez ikakvog (napier / tobey) ili povremenog (giedraitis) učinka tri najveća pojačanja, valjda govori da bi po sastavu trebalo da smo solidno bolji napadački od ovoga što pružamo trenutno?

    Postoje razlozi što štucamo. Kao što postoji razlog što startujemo sa minusom i što je Tobi u blagom plusu kad uđe iako vola ne može da ubode. Spejsing je važan, sa Mitrovićem i Bolombojem zavisimo dosta od ispucavanja, druge kombinacije malo otvaraju prostora bekovima. Što je i trener uvideo, pa gleda da odvaja ovu dvojicu makar trpele neke druge stvari, jer napad ipak ne bi smeo da štuca pri ovakvoj konstrukciji rostera ako želiš nešto da dobiješ. Jedna dobra četvorka koja rilja u odbrani i na skoku a u napadu ubada tek toliko da mu poštuju šut bi nam zakrpila 90% problema, dala bi prostor i Mitroviću i Bolomboju i bekovima, Tobija bi zakrpila (koliko toliko), a gledaocima bi uštedela kintu koju bi potrošili na očna pomagala. 

    • Like 10
  22. 2 minutes ago, Don Dusko said:

    Jbg kada u clutchu promasis onda malo jace emocije rade. 

     

    Evo recimo Paul George strava igrac i sve to ali znas kada dodju velike utakmice ili clutch momenti  da se ne treba uzdati bas u njegovu produkciju. Resice on neke utakmice ali opet ce biti gde gadja tablu iz coska... 

    Svašta čovek čita ovde. 

    NN je ubo pre dve utakmice najklač moguću trojku za nerešeno u gostima u utakmici koju smo celu gubili. I onda je neko drugi uzeo za kraj. Lik se ove sezone nadavao klač šuteva i šuteva koji su okrenuli tok meča. 

    PG13 stvar je i dalje mit, lik je takođe ubadao više trojki za pobedu, kao što je i odvukao svoju ekipu bez najboljeg igrača u prvo wcf u istoriji franšize. 

    • Like 4
×
×
  • Create New...